Прфосеионален дрон ACME Zoopa Q550 Evo

Гласове: 5 Рейтинг: 4.4

 • Код на продукта: ST622
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 1 240.00лв.

  Нова цена: 980.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-
Доказаният немски производител на дронове ACME представя един от най-професионалните си модели Q550 Evo от серията Zoopa. Има доста радикални и иновативни промени, внедрени в това устройство. Наблегнато е много на лекият корпус, gps проследяването му и дистанционното управление. Той е напълно готов за полет, без да е нужно да се правят някакви конструктивни или друг вид доработки. Въпреки, че това е един професионален квадрокоптер за летенето с него не са нужни специални умения и може да се използва от хора, които са с малък опит. Това е така благодарение на интелигентният gps компас модул, интегриран в това устройство.

Лекотата с която се управлява и изключителните качества на Q550 Evo са просто завладяващи и един път изпробвали го няма как да не искате да опитате отново. Всички негови функции и системи се грижат за безопасността му и за вашето спокойствие, че няма да останете без любимия си хеликоптер. Налице са защитни опции като виртуална преграда, принудително - аварийно връщане и gps система.

Опции за снимане и записване на качествени кадри

Възможно е поставянето CamOne Infinity action камера, която се закупува отделно в случай, че желаете да запечатате вълнуващи въздушни снимки и видео записи. Технологията CamOne Gravity Air flightgimbal допринася за по-ясни и фокусирани кадри, независимо от сътресенията и турболенцията по време на полет. Другата опция е за наблюдение в реално време, като за целта трябва да се свърже безжичен приемник, това ще даде възможност за гледане през окото на камерата, която е монтирана на дрона. 5,8 Гигахерцовата технология гарантира детайлно и подробно заснемане до най-малкия детайл, а всичко заснето може да бъде видяно след свързване на камерата към LCD екран.

Интегрирани модули

Стабилизиращ летенето модул Джипиес и компас модул Контролиране на скоростта Приемни на дистанционното Лед осветление Мотор Автоматично навигиране на полета

Подходящ за любители и професионалисти

Удобното при това устройство е, че всичките му системи и модули го правят доста лесенo управляемо за хора без опит. Има функции за полет на едно място - fixed point, която задържа дрона на една позиция във въздуха. Така ще може да се правят много плавни маневри и се дава повече време за реакция, което е доста важно за начинаещите.
Електронното ограничаване на скоростта също е един допълнителен фактор за безопасност при хората без опит и познания в летенето. Gps модула и опцията за аварийно завръщане способстват за намаляване на рисковете от изгубване и невъзможността да се справите с приземяването, трябва само да бъдат предварително настроени джипиес координати. Така при загуба също на обхват на дистанционното или при авариен режим Q550 Evo ще се прибере сам. Този режим на аварийно завръщане е характерен и с предпазните мерки, които устройството предприема, а именно неговото издигане на височина около 35 метра, за да не срещне някакви прегради по пътя си към настроените предварително координати, а кацането му ще бъде идеално плавно.

Със загубването на сигнал и в рамките на 10 секунди той не бъде установен кводрокоптерът отново ще премине към режим на принудително прибиране. Ще предприеме издигане на 20 метра и прибиране към началната точка, съпроводено с гладко приземяване.

Другата надеждна опция за сигурност е създаването на защитна ограда по зададени координати, които не могат да бъдат преминати. При изтощаване на батерията има лед индикация, която сигнализира и летателния съд се завръща по най-бързи начин. Това редуцира до минимум възможностите от падане и изгубване, поради напълно изтощена батерия.

Основният плюс, с който се отличава от по-евтините модели е технологията за плавно приземяване и без резки движения и евентуални по-силни удари към земната повърхност. Това е така благодарение на конструктивните механични иновации заложени в този модел, помагащи му за леко и постъпателно снижаване.

Технически спецификации

 • Професионален дрон
 • Употреба: Широки и открити пространства
 • Да се използва от хора над 14 годишна възраст в присъствието на родител или друго пълнолетно лице
 • Необходими умения: Разни (начинаещи / напреднали / професионалисти)
 • Литиево полимерна батерия: 11,1V (3S) 2200 mAh
 • Възможност за монтаж на камера
 • 6 + 2 канала дистанционно управление
 • Въздушно стабилизиране
 • Обсег: 1000 метра
 • Време на полет с един заряд на акумулатора: около 12 - 15 минути 
 • Max наклон: 30 градуса
 • Скорост: при излитане ± 6м/с ; при полет: приблизително 15km/h
 • Работно напрежение на дистанционното: 100mA @ 6V
 • USB порт
 • Размери на дрона :510 х 510 х 210 мм.
 • Размер на моторните оси: 245 х 245 х 210 мм.
 • Диагонал: 616 мм. / 350 мм - двигателен вал

Какво съдържа комплекта

1 х Професионален дрон
4 х Витла
2 х Протектори за кацане
1 х Устройства за дистанционно управление
1 х Акумулаторна батерия
1 х Зареждащо устройство
1 х УСБ кабел
1 х Ръководство за употреба ма Български език
Гаранционен срок: 1 година


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ