Антицелулитен масажор Benice Body Slimmer

Гласове: 6 Рейтинг: 3.2
  • Код на продукта: ST255
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 28.00лв.
Кол-во: +
-

Използвайте два пъти на ден по 3 минути за всяка проблемна зона и ще имате резултати само след 4 седмици.

Уредът успешно пресъздава ръчен антицелулитен масаж, като едновременно стимулира всяка клетка със силно движение, с цел разбиване на подкожната мастна тъкан и целулит.

Със своите 72 масажиращи крачета Benice Body Slimmer увеличава еластичността на кожата чрез интензивно стимулиране на третираната област. Получавате стегнато тяло без целулит и излишни мастни натрупвания!


Benice Body Slimmer стимулира периферните кръвоносни съдове, подобрява кръвообращението и ускорява метаболизма.Облекчава  подуване и напрегнати мускули.

Benice Body Slimmer ви предлага възможността да се насладите на серии от интензивен антицелулитен масаж, който ще прамахне портокаловата кожа по краката, дупето и ръцете. Използвайте и в областта на корема - Benice Body Slimmer се справя успешно с излишните мастни натрупвания на корема, както и с неприятните "паласки".Benice Body Slimmer е вашето оръжие срещу целулита!

Целулитът е един от най-зловещите находки по тялото ни, на които можем да се натъкнем. Появата на “ портокалова кожа “ е истински бич за всяка дама, а премахването й далеч не е  така лесно, като появата. Козметичната индустрия влага средства в наистина огромна разнообразие от продукти за борба с целулита, но за съжаление, резултатите не винаги са налице. Едно от сигурните средства за намаляване и стопяване на целулита от проблемните участъци са редовните тренировки, а другото- професионалните антицелулитни масажи. Повечето от тях изискват редовно прилагане и не са твърде евтини, затова предлагаме на клиентите си професионален антицелулитен масажор на много изгодна цена. Продуктът Benice Body Slimmer извършва поразително точна имитация на физически антицелулитен масаж, който ще ви изненада с бързото си въздействие. 

Масажиращото устройство е подходящо за прилагане върху всяка проблемна област от тялото ви. Benice Body Slimmer се използва два пъти дневно, като всяка зона се третира  около три минути. Ефектът от този антицелулитен масажор е толкова траен, защото конструкцията му осъществява дълбоко стимулиране на кръвообращението, което разгражда натрупаните мастни клетки, изхвърля излишните течности от организма, подобрява лимфния поток и, в крайна сметка, води до гладка и нежна кожа, с трайно и напълно стопяване на целулита. 

Всеки антицелулитен масажор може да се похвали с видим ефект върху проблемните зони, но Benice Body Slimmer осъществява трайно въздействие и окончателно отстраняване на целулита от всяка част на тялото ви. Причината е в специфичната му конструкция, изградена от 72 масажиращи крачета, които, след усилено масажиране на въпросните области, оказват реален резултат само след един месец ежедневно използване. Покупката на този антицелулитен масажор наистина ще бъде полезна както за фигурата, така и за самочувствието ви! 

Откриването на добър антицелулитен масажор е изключително сложна задача. Не пропускайте да изпитате благотворния ефект на този страхотен уред, който онлайн магазинът ни ви предлага на изключително достъпна цена! 

Лесна поръчка

Антицелулитен масажор Benice Body Slimmer × 1 бг.

Цена: 28.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ