0
0
.00
BGN

UV лампа за маникюр

Модел: ST474

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


UV лампа за маникюр за професионална употреба и домашна употреба. Изпича всички видове UV гел, гел-лак, ши-лак и други UV продукти.

Подходяща за ръка или крак. Със светлоотразяваща обвивка,позволяваща равномерно изпичане. Лесно почистваща и преносима. Получавате мобилност, лесно управление и добри резултати при козметичните процедури. Козметичните салони с повече клиенти залагат на по-силни лампи, тъй като времето ги притиска. При положение, че не сте толкова ангажирани и искате да работите качествено тази UV лампа от 9W е изработена специално за вашите нужди, като дори ви спестява пари.

Характеристики:

  • Мощност 9W.
  • Захранване 220V.
  • Компактна и лесно преносима.
  • Може да се използва без допълнителни приставки.

Професионалният маникюр изисква професионални инструменти. Колкото и да сте сръчни, някои аксесоари за  маникюр просто няма как да се пренебрегнат. Един от тези уреди е познатата лампа за маникюр, за сушене и изпичане на лак, която е безценен помощник при ноктопластика. Използването на този уред е отличен избор, който  гарантира бляскав и дълготраен маникюр. 

UV лъчите увеличават скоростта на изсушаване на обикновения лак и бързото втвърдяване на гел лаковете. Те са незаменим инструмент за професионалните маникюристи, тъй като много процедури са невъзможни без тях, а работата по обикновеният маникюр също се съкращава двойно, с тяхна помощ. Онлайн магазинът ни предлага качествена UV лампа за маникюр, подходяща както за професионална работа в козметични студиа, така и у дома.   

Мощността от 9 W на предлагания модел не е така силна и изисква малко повече време за обработка на ноктите- 4 минути вместо стандартните 1-2 минути, но е напълно подходяща за бързо и качествено завършване на маникюра. Захранването на продукта се извършва с източник от 220 V, а компактните размери позволяват лесно пренасяне навсякъде, дори и в дамска чанта. С модела може да се работи без допълнителни приставки. Предложението на магазин Онтайм e перфектната настолна лампа за маникюр, за забележителни резултати в ноктопластиката и обикновения маникюр. 

Продуктът е със светлоотразяваща обвивка, която гарантира постигане на максимално качество, при всяка обработка на нокти. Лампата работи успешно и с маникюр, и с педикюр, а различните видове лак се изпичат абсолютно равномерно. Изсушаването на стандартен лак, изпичането на гел лак, ши лак, и всички UV гелове и укрепители за нокти, стават само за няколко минути, благодарение на този модел УВ лампа за маникюр. Поставянето на гел лак или професионалната ноктопластика вече са напълно възможни в домашни условия, а крайният резултат е стилен и изискан, напълно достоен за конкуренция с резултатите на известни козметични студиа. Професионалното качество на маникюра ви може да е изцяло във ваши ръце, с помощта на продукта на Онтайм. 

Въпреки многобройните предимства на тази UV лампа за маникюр, тя се предлага на невероятно изгодна цена, на страниците на сайта ни. Този компактен уред е необходимо и разумно попълнение за колекцията ви аксесоари за маникюр.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти