Комплект за маникюр Wonder Nail Printer

Гласове: 6 Рейтинг: 3.7
  • Код на продукта: ST478
    Наличност: РАЗПРОДАДЕНО
  • Цена: РАЗПРОДАДЕНО 35.00лв. 24.00лв.
Кол-во: +
-

Wonder Nail Printer ще се превърне във вашата тайна за винаги красив и добре изглеждащ маникюр. Направете своя уникален дизайн на нокти у дома с Wonder Nail Printer без излишни усилия! Wonder Nail Printer e малък и портативен, и може да е с Вас навсякъде, където пожелаете. Съвместим е с всички видове лак за нокти. Не изисква електричество или какъвто и да е вид захранване. С Wonder Nail Printer получавате нова уникална визия на вашият маникюр за кратко време!

Комплектът включва:

  • Wonder Nail Printer.
  • 4 метални шаблона за дизайн.
  • 6 шишенца с бързосъхнещ лак за нокти.
  • 1 шише лакочистител.

Маникюрът е изключително важна част от визията на всяка дама. Ако сте сръчни и поддържате ноктите си сами, вероятно разполагате със солиден набор от лакове и аксесоари за маникюр. Специално за почитателките на новите идеи в маникюра, както и за професионалисти с опит в бранша, Онтайм предлага комплект за маникюр Wonder Nail Printer, който ще изненада клиентите с иновативния си дизайн.

Името на Wonder Nail Printer точно описва вида на продукта- това е портативен принтер за маникюр, който отпечатва върху ноктите ви красиви фигурки с разнообразен дизайн.Уредът работи със специални метални шаблони, а всеки шаблон представлява осмоъгълник, върху който са гравирани осем различни фигурки за декорация. Шаблонът се поставя в специален кръгъл слот в единия край на уреда, а от противоположната му страна се намира специално отделение за нокътя ви. 

При избор на определена фигурка от шаблона, тя се оцветява с лак в предпочитан цвят. С помощта на специален бутон с пружина, “ Wonder Nail Printer “ отлепя металната пластина от шаблона и я изтласква от едната част на уреда до другата, след което отпечатва рисунката върху нокътя ви. Декорацията е дълготрайна и изключително ефектна. Ако държите на стилната визия и качеството, на сайта на Ontime.bg, можете да поръчате този прекрасен комплект за маникюр онлайн, който ще ви спести много време и усилия. Почистването на уреда става много бързо и лесно, с помощта на тампон, напоен с лакочистител. 

Wonder Nail Printer е малък и компактен уред, с размери, подходящи за всяка дамска чанта. Той е придружен от  4 метални шаблона за дизайн,  6 шишенца с бързосъхнещ лак за нокти и 1 шише лакочистител. Целият комплект е опакован в красива цветна кутия и се предлага на невероятно изгодна цена. В повечето онлайн магазини се откриват качествени и евтини комплекти за маникюр, но Онтайм предлага комплект за маникюр на изгодна цена, чиято работа успешно конкурира най- добрите марки принтери за нокти.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ