Нагревател за кола маска Pro-Wax 100

Гласове: 41 Рейтинг: 2.8
 • Код на продукта: ST414
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 45.00лв.

  Нова цена: 30.50лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

За любителите на обезкосмяването с кола маска времето за разтапяне и приготвяне на маската е повече от това на самото обезкосмяване и ако има средство, което да помогне при разтапянето то е добре дошло. Представяме ви Професионален Нагревател за разтапяне на Кола Маска Pro Wax.

Професионален уред и идеален за бързо разтапяне на маската!

Подходящ за лични и професионални нужди, нагревателят ще ви спести време при разтапянето на маската. Той е със специален сваляем контейнер, където да поставите восъка. Можете да стопите восъка и директно върху нагревателя, но чрез този специален контейнер ще извадите много по-лесно разтопената маска и ще започнете да я използвате.

През пластмасовия прозрачен капак на Pro Wax ще можете да наблюдавате процеса на разтапяне и при готовност да изключите и отстраните от устройството. Позволява регулиране на температурата, а вместимостта му е до 400мл.

Характеристики:

 • Капацитет: 400 ml
 • Мощност 100 W
 • Лесен за отстраняване вътрешен контейнер
 • Нечуплив, прозрачен капак за да следите процеса на разтапяне
 • Регулиране на температурата от 30-90 градуса
 • Елегантен дизайн
 • Подходящ за всички видове восъци
 • Бърза и лесна употреба

Комплектът включва:

 • Нагревател Pro Wax
 • Нечуплив и прозрачен капак
 • Контейнер за восък

Ако сте се скарали с козметичката си, тя е в дълъг отпуск, или пък по незнайни причини, просто предпочитате прилагане на кола маска в домашни условия, може би е крайно време да си осигурите подходящ уред, който до голяма степен ще ви улесни в необходимото извършване на това чисто женско “ мъчение “.

Магазинът ни разполага с висококачествен професионален нагревател за кола маска “ Pro Wax “, който имате възможност да поръчате в комплект с всички необходими приспособления за работа. Качеството на продукта е подходящо за първокласна работа във всеки салон за красота, така че използването на подобен продукт у дома ви ще ви осигури гарантиран добър резултат. 

Наличният нагревател за кола маска представлява комплект от вътрешен контейнер за разтапяне на восък, заедно с основен нагряващ уред, със степен на мощност 100 W. След поставяне съдържанието на кола маската в специалния съд, той се затваря в нагряващото устройство, което притежава опция за включване на желана от вас температура ( от 30 до 90 градуса ). Контейнерът е изключително полезен, тъй като след необходимото загряване на кола маската, имате възможност да я използвате бързо и лесно директно от съда, а бързината е изключително важна за качествени резултати.

Основното предимство в конструкцията на продукта е прозрачния капак на нагревателя, който позволява да се наблюдава процеса на загряване, за да изключите устройството, веднага при постигане на желания резултат. Предлаганият нагревател за кола маска се справя успешно с всякакви видове восък и ще ви бъде от невероятна полза, при решение за самостоятелна работа у дома ви. 

Нагревателят Pro Wax е изключително усъвършенстван продукт, който ще ви спести излишно време и похабени продукти, с бързо и лесно приготвяне на всяка марка кола  маска. Улеснете процедурата, за да постигнете забележително гладки резултати, като поръчате този нагревател за кола маска на изключително изгодна цена

Вижте още: нагревател за вода на достъпна цена

Виж още
Лесна поръчка

Нагревател за кола маска Pro-Wax 100 × 1 бр.

Цена: 30.50лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ