ᐉ Резервни страници за шатра на топ цена - Онтайм

Страници за шатра

Гласове: 200 Рейтинг: 4.5
  • Код на продукта: sv502
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 20.00лв.
Възможни варианти
* Цвят:
Зелен Червен Бял

* Варианти:
 

Кол-во: +
-


Цената е за 1 бр. - страница

Градинското обзавеждане е важна част от огромния ни продуктов каталог. Шатрите за двор и градина са изключително луксозно и популярно решение за осигуряване на приятен заслон в двора на семейната ви къща. Ние ви предлагаме важните и полезни аксесоари за тях, така че ако си търсите прозрачни страници за шатра, то смятайте, че сте намерили точно каквото ви е нужно.

Какво е тяхното предназначение?

Шатрите представляват метална конструкция, съставена от 4 носещи колони и покривна структура. В този им вид страните са напълно отворени, което от една страна осигурява така нужната през лятото прохлада, но от друга осигурява свободен достъп за комарите, мухите, вятъра и дъждовете. С добавянето на страницата, шатрата става сигурно убежище срещу всички неканени природни явления.

Ние ви предлагаме различни по вид и размер страници за шатра. От тук можете да си изберете висококачествена плътна мембрана от полипропилен, която е лека и устойчива на слънчеви лъчи, намокряне и леки механични въздействия. Изборът ви се простира между странични елементи с размери 2 х 3, 2 х 4.5 и 2 х 6метра.

Можете да изберете страничната мембрана да бъде плътна, както и прозрачна. Държите страницата да има прозорец и евентуално врата? Няма проблеми – поддържаме на склад всички възможни варианти. Вратата се затваря с цип – удобно приспособление, способно да се противопостави на силния вятър.

Предимства

Добрата новина е, че в периода на използване, винаги е възможно да закупите допълнително страница за шатра, отговаряща на размера и типа на вашата конструкция. Уверяваме ви, че много бързо след монтиране на навеса ще осъзнаете колко са ви нужни страничните покривала. В топло и тихо време е достатъчно да имате само покрив, който да ви осигурява сянка, но при първия летен дъжд със силни пориви на вятъра, ще се окаже, че искате да затворите шатрата от четирите ѝ страни.

Страниците са нужни през по-хладните сезони, особено ако планирате празник на открито и искате да вземете всички предпазни мерки, за да протече празненството по план. През лятото можете винаги да ги свалите и приберете на подходящо място. Производителят е заложил на проста и лесно изпълнима система за монтаж и демонтаж.

Държим да уточним, че нашите страници за шатри се предлагат и в различни цветове. Това ви позволява да постигнете добри резултати по отношение на естетиката, защото визията на едно такова съоръжение допринася много за добрия облик на добре поддържания ви двор. При изготвяне на поръчката е важно да уточните вида на страницата, размера и цвета. Цветовите варианти са: син, червен, зелен и бял.

В магазин Онтайм ще намерите богато разнообразие от градински шатри на изгодни цени.
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Страници за шатра

Доставка с

Цена 20.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.