Преносими лед лампи HANDY BULB

Гласове: 10 Рейтинг: 4.3
  • Код на продукта: ST528
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 25.00лв.
Кол-во: +
-

Нуждаете се от светлина в дома и ежедневието? Решението е HANDY BULB - здрава, безжична, нечуплива и винаги осигуряваща лед светлина навсякъде където се нуждаете от нея. Монтира се изключително лесно и всички тъмни ъгълчета и помещения ще бъдат осветени с ярка светлина. Закрепя се върху всякакви повърхности-плочки, камък, метал. Можете да използвате HANDY BULB навсякъде - по стълбите, в гаража, или в стаята. Освен всичко това HANDY BULB е практическа нечуплива и гъвкава. Благодарение на на специалната повърхност, която може безопасно да се докосва. Това я прави безопасна за деца.

HANDY BULB осигурява светлина на места без електричество на тавана в случаите, когато сте навън, като лампа за четене, в колата, за осветяване на багажника или ремаркето, в палатката. Изобщо тя е мултифункционална лед лампа и практически може да бъде поставена навсякъде, където е необходимо светлина.

Комплектът включва:

  • 8 х Безжични лед лампи всяка лампа работи с 3 броя батерии тип ААА 1,5v(не са включени в комплекта)
  • 8 х Велкро лепенки за монтаж / Разположени са върху всяка лампа
  • 1 х Комплект дюбели за монтаж
Лесна поръчка

Преносими лед лампи HANDY BULB × 1 бг.

Цена: 25.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ