0
0
.00
BGN

Бутилка за вода с инфузер за плодове

Модел: sv881

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Бутилка с инфузер за плодове и зеленчуци е уникално предложение за любителите на здравословното хранене. Често ни се казва да пием много вода, че тя е важна и т.н., и т.н. Да, това е така, но при положение, че има толкова вкусни напитки, често не остава място и за чистата вода. Сложете край на нездравословните и газираните напитки, осигурете си свежест, вкус и здраве с помощта на бутилка с инфузер.

Моделът, който ви представяме разполага със специално отделение, което може да се напълни с плодове, зеленчуци и свежа мента по ваш избор, придавайки на водата неустоим вкус и аромат. Бутилката има стабилна капачка и удобна дръжка, за да вземете навсякъде с вас ароматната вода.

Ползи и предимства:

  • Перфектна за ежедневна употреба
  • Специално отделение за плодове и зеленчуци
  • Ароматизира и придава вкус на водата
  • Лесно почистване
  • Стабилна капачка

Характеристики:

  • Материал пластмаса
  • Размери 25/7 см
  • Вместимост 700 мл

Болшинството от нас не приемат достатъчно витамини и минерали от естествени източници, а те са в най-концентрирана форма и пълноценно усвоими именно, когато са взети директно от природата. Ние ви предлагаме един чудесен начин да приемате полезни вещества през целия ден, като използвате бутилка за вода с плодове, поставени вътре. Край на оправданията, че не ви остава време да си измиете и нарежете плод. Време е да заживеете здравословно.

Удобен начин да си гарантирате тонус и здраве

Бутилката впечатлява със специалния си дизайн. Тя има подвижна част (инфузер), в която се поставят плодовете. Впоследствие е много по-лесно те да бъдат извадени, за да се почисти съда и да се зареди с нова порция витаминозен коктейл. Инфузерът представлява подвижно отделение с достатъчно широки отвори, за да могат соковете на плода да се смесят с водата, но не и твърде големи, така че плодовете да излизат от отреденото им място.

Тази част се почиства лесно в съдомиялна или под течаща вода. За изработка е използван материал, който не се оцветява от естествените пигменти, съдържащи се в някои плодни култури. Можете да добавяте в удобната бутилка за вода с инфузер всеки плод, който обичате – ябълка, ананас, киви, портокал и дори по-дребните и меки малини и ягоди.

Това страхотно приспособление е проектирано да бъде удобно използвано в ежедневието. Вместимостта на съда е 700мл – идеалното количество за едно зареждане. По големите бутилки с по-голяма вместимост не са удобни за носене в дамската чанта или в ръка. Тези от половин литър, пък не съдържат нужното за повечето хора количество течност. 700мл, според специалистите е идеалното количество течност, което всеки може да носи навсякъде със себе си.

Бутилките с инфузери добиха огромна популярност в последните години. Можете да ги видите навсякъде – във фитнес залата, в парка, в мола и в киното. Стремежът към запазване на младостта и поддържането на организма здрав, наложи употребата на такива чудесни и супер полезни приспособления. Плодовете ви дават нужните за деня витамини, фибри и соли, благодарение на които ще имате повече енергия, ще бъдете по-стройни и и ще изглеждате прекрасно.

Страхотната бутилка с инфузер е лека и здрава, изработена от качествена и трудно чуплива пластмаса. Има стабилна капачка, която е с резба, за да бъде здраво закрепена и да не допуска разливане на течността по време на пиене. Ние ви предлагаме това чудесно фитнес приспособление на невероятно изгодна цена.

Ако цената ви се струва прекалено висока, спомнете си, че това е продукт, предназначен за многократна употреба, който ще ви помогне да бъдете стройни, тонизирани и здрави.

Вижте още: нагревател за топла вода

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти