Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде

Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде
Гласове: 8 Рейтинг: 4.3
 • Код на продукта: st796
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 96.00лв. 46.00лв.
Кол-во: +
-

За професионалисти в кухнята и всички, които с любов и желание приготвят храната си е нужно да имат удобства и комфортни прибори и помощници, за да бъде всичко идеално, гладко и неповторимо. За всяко различно ястие е нужно продуктите да са нарязани по различен начин (картофи на кубчета за супа, моркови на лентички за салата и др. ), а когато имате помощник, който да прави всичко това, готвенето става много по-приятно.

Винаги прясно нарязани плодове и зеленчуци в желаната форма!

Представяме ви тази уникална и многофункционална резачка и белачка за плодове и зеленчуци ALWAYS FRESH DICER PRO. С нея винаги ще имате прясно нарязани плодове и зеленчуци. Бързо и лесно може да сменяте приставките за различните видове форми, които желаете да постигнете. Приставките са направени от неръждаема стомана и могат лесно да се почистят с вода и сапун след всяко използване, без да се притеснявате, че има вероятност за корозия.

Резачката на това кухненско ренде е поставена на удобна пластмасова кутия, в която продуктите се събират автоматично и спокойно можете да ги съхраните там преди да е дошло времето за използването им. За повече сигурност заедно с резачката Ви предлагаме и приставка за безопасност, на която се поставят продуктите, за да защитава пръстите и ръцете Ви от наранявания. Комплектът включва допълнителни приставки за подготвяне на различни видове форми и размери плодове и зеленчуци, както и специална приставка за отделяне на жълтъци от белтъци, с която спестявате време и усилия.

Размери на продукта: 32 x 11,5 x 12 cм

Комплектът съдържа:

 • 1 х Резервно ренде
 • 1 х Решетъчен нож за приготвяне на големи кубчета
 • 1 х Решетъчен нож за приготвяне на малки кубчета
 • 1 х Специален уред за отделяне на жълтъци
 • 1 х Слайс с два вида рязане
 • 1 х Приставка за безопасност
 • 1 х Крачета против хлъзгане
Лесна поръчка

Always Fresh Dicer Pro мултифункционално кухненско ренде × 1 бг.

Цена: 46.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.