ᐉ Комплекти тенджери на супер цени, комплект тенджери за готвене от Онлайн магазин Онтайм

Комплекти тенджери

Ред:
Комплекти тенджери

Идеалният комплект тенджери съществува, за разлика от идеалните хора. Магазин Ontime е доказателството на този факт, осигурявайки богат асортимент от този тип готварски съдове, в самостоятелна форма или като комплект с тиган.  Продуктите са дело на един от най-популярните световни производители – швейцарската компания Royalty Line, която е лидер в изработката на високофункционални електроуреди, съдове за приготвяне на храна и напитки.

Предложенията ни са изключително далновидна инвестиция. Специалното им диамантено, керамично и мраморно покритие осигуряват дългосрочна експлоатация, чиста и здравословна храна без канцерогенни отлагания, заедно с бърза и лесна поддръжка след използване. Те се отличаваТ по няколко основни признака.

Материал и вътрешно покритие

Съдовете на Royalty Line спокойно могат да се определят като уникални. Единичните продукти, като и сетовете в селекцията ни, впечатляват със съвременен дизайн и първокласни материали на изработка. Търсите ли комплекти тенджери, тигани и тави от висококачествена метална сплав, трябва са ориентирате към алуминиевите швейцарски модели, с покритие от диамантени кристали във вътрешността си.

Тази повърхност обработва хранителните продукти без необходимост от нито капка мазнина, като същевременно изгарянето на приготвяната храна е напълно невъзможно. В селекцията трябва да се отбележат и другите модели с мраморна повърхност. Швейцарската компания използва напълно естествен мрамор, който е враг на канцерогенните изпарения при загряване. Приготвянето на ястията с него отново е възможно с много малко количество, или при пълно отсъствие на мазнина.

Освен модерните сетове със здравословна опция, в магазинът ни се откриват и домакински съдове с керамичен слой, убиващ бактериите, и такива от неръждаема стомана. Налепите от изгоряла храна върху тенджери, тави и тигани, които ви тормозеха доскоро, остават в неприятните спомени след покупка на сет Royalty Line.Те се почистват изключително бързо и лесно могат да се измиват в стандартна съдомиялна машина.

Детайли в комплект

Друг основен фактор, според който се отличават готварските съдове, е видовете и бройката на елементите във всеки сет. Наличните в каталогът ни са съчетание от един или няколко детайла от различен тип, за разнообразните потребителски необходимости.Закупуването на определен брой прибори е от значение единствено за бързината при готвене и за осигуряването на пълноценно кухненско оборудване.

Колкото по-многокомпонентен сет присъства в кухнята, толкова по-ограничен брой други прибори се закупуват допълнително. Оборудвайте кухнята си само с един замах, като се снабдите с комплект тенджери на невероятно изгодни цени, които спестяват доста средства от допълнителни принадлежности. Често пъти, такава покупка завинаги решава доста проблеми в кухнята

Тигани, тенджери и тави

Тенджерите и тиганите са със съвсем различно предназначение. Въпреки някои несполучливи опити, заместването им едни с други не осигурява вкусна и качествена храна. Тиганите на известната марка са специален калибър, който приготвя всякакъв тип ястия без мазнина, и то в много кратък отрязък от време. Магазинът предлага невероятно разнообразие от този тип уреди във всеки комплект. Освен класически тиган, към комплектите са прибавени и грил тиган с няколко отделения за комбинирано готвене, тигани за сос със стъклен капак, както и модерен уок вариант.

Кухнята не е цяла без тава за печене на ястия и сладкиши. Разнообразните модели добавят допълнителни предимства към вкуса на храната ви. В нашите комплекти са добавени най-модерните разработки на швейцарската фирма - се грил плоча, дълбоки тигани за изпичане на предварително задушени ястия, както и дълбоки кръгли тави, идеални за приготвяне на вкусни и здравословни яхнии, блатове за торти, крем карамел и всякакъв друг тип печива.

Пазаруването от тази категория в магазина е разумно, тъй като срещу изключително ниските за толкова качествени комплекти тенджери цени, клиентите получават  тави и тигани с няколко функции. Прекрасен подарък за вашето или приятелски домакинство, сетовете от готварски съдове в нашата категория ще останат дългогодишен спомен, който ще осигурява вкусна и чисто приготвена храна, в рамките на броени минути.

Виж още