Комплекти тенджери

Комплекти тенджери

Търсите идеалните комплекти тенджери на цени, които няма да ощетят сериозно бюджета на вашето домакинство? Тук със сигурност ще намерите това, което ви е нужно, при това в огромно разнообразие. Важно е да уточним, че това не са какви да е комплекти, а продукти на Royalty Line – една от най-престижните марки при домакинските съдове и уреди в света.

Търсейки най-изгодните за комплект тенджери цени, вие вероятно ще инвестирате в качество, тъй като разумната инвестиция е с най-голяма възвръщаемост под формата на дългосрочно използване, здравословно приготвяне на храната и минимум усилия по почистване и поддържане на съдовете в безупречно състояние.

Комплектите, включени в категорията можем да разделим по няколко основни критерия:

Материал и покритие

Комплектите на швейцарската марка Royalty Line са всичко друго, но не и стандартни. Всеки сет, участващ в невероятната ни колекция грабва както с модерния си дизайн, така и с качеството на материалите, използвани за неговата изработка. Тук ще откриете комплекти тенджери и тигани, изработени от супер лека алуминиева сплав, което едва ли ще ви впечатли особено, докато не разберете за специалното им диамантено покритие.

Именно покритието прави съдовете на марката толкова специални. То позволява храната да се приготвя без абсолютно никаква мазнина, при това без да загаря. Здравето и дълголетието зависят основно от начина на хранене, така че, ако държите да ги имате, е по-добре да инвестирате средства в качествен комплект тенджери, вместо да харчите многократно повече за лекарства и медицински грижи в бъдеще.

Сред чудесните комплекти ще откриете и сетове с мраморно покритие, което със сигурност ще ви накара да повдигнете вежди с учудване. Да, мраморът, като напълно естествен минерал е удачно решение за изработката на домакински съдове, тъй като не отделя вредни вещества при загряване, а освен това не позволява загаряне на храната при готвене с минимално количество или без никаква мазнина.

Изборът ви от комплекти тенджери на цени, които можете да си позволите не се ограничава само до изброените към момента покрития и материали. Предлагаме също съдове, изработени от неръждаема стомана и такива с антибактериално керамично покритие. Забравете загорелите тенджери, тави и тигани, които се почистват изключително трудно. Съдовете на Royalty Line могат да се измиват в съдомиялна машина, без никакъв остатък на налепи и нагари.

Брой и вид на компонентите

Това е другият основен критерий, по който можете да изберете комплект тенджери за своето домакинство. Сетовете, представени в категорията включват различни по вид и брой съдове, така че всяко семейство да избере този, който ще покрие неговите нужди. Купувайки многокомпонентен комплект от този раздел, вие си спестявате нуждата да купувате други домакински съдове за един много дълъг период от време, а защо не и завинаги?

Сред комплектите, предоставени от швейцарската компания Royalty Line ще откриете:

Сетове с тигани и тенджери

Във всеки дом са нужни както тенджери, така и тигани. Дори ако избягвате нездравословните пържени храни, тиганите на швейцарската марка ще ви бъдат супер необходими. Те позволяват готвене без мазнина, при това с бързо и здравословно приготвяне на храната. Можете да изберете комплект, включващ грил тиган, тиган за сосове със стъклен капак, уок тиган или стандартен тиган за пържене без мазнина – изборът ви е практически неограничен.

Тигани, тенджери и тави

Във всяка кухня трябва да има оптимален брой тави за печене, затова сме се погрижили да представим и такива комплекти. Изборът ви се простира между грил плоча със силиконови дръжки, дълбоки тигани със свалящи се дръжки, в които можете да печете предварително задушените ястия, както и дълбоки обли тави, в които да приготвяте вкусни и здравословни яхнии, сладкиши и изобщо всякакви печива.

Нашите комплекти тенджери плюс тави и тигани са най-добрият подарък за вашето, както и за всяко друго домакинство. Ако се чудите какъв подарък да поднесете на младо семейство или на новодомци, то сетовете, включени в тази категория на електронния ни магазин, са възможно най-доброто решение. Вашият подарък ще се помни най-дълго и със сигурност ще бъде използван ежедневно, създавайки уют и ведро настроение, наред с удоволствието при приготвяне на храната.

Ред: