0
0
.00
BGN

Аудио караоке система Crown GTB-12086BUF

Модел: sz0579

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


  • LCD дисплей: Да
  • Дистанционно управление: Да
  • Памет станции: 30 бр.
  • Вид: Преносима аудио система
  • Тип батерия: Вградена батерия : 7.5A/12V
  • Вход за китара и микрофон
  • SD четец на карти
  • Bluetooth, AUX, Безжичен микрофон, RCA вход и изход
  • Цвят: Черна кутия , оранжева подсветка
  • Гаранциoнен срок: 24 месеца

Системата CROWN GTB-12086BUF е създадена специално за почитателите на домашните караоке партита. С невероятно атрактивен дизайн и огромен брой работни функции, тя ще ви позволи да се забавлявате навсякъде и по всяко време. Ontime ви дава възможност да закупите това високотехнологично устройство изцяло онлайн, и то на по-ниска от обичайната цена.

За фенове на мощния саунд

Аудио системите на Crown ви позволяват да се забавлявате по различни начини. Дизайнът на тази уникална серия съвместява ролята на тон колона, FM приемник и домашна караоке система. Освен за микрофон, уредбата предлага също вход за акустична или електрическа китара. С този великолепен звуков генератор ще слушате не само чужда музика, но и собствени творчески изпълнения. Ще ги чуват и съседите.

В случай че планирате да купонясвате на открито, няма да ви бъде нужно електрическо захранване. Край на досадните разклонители и оплитащи се кабели – системата е преносима, а това вече означава, че има вградена батерия тип 7.5А с работна мощност 12V. Спокойно можете да вземете тон колоната, когато сте на къмпинг или високо в планината.

Портативната аудио система разполага с дистанционно, с помощта на което ще ви бъде супер лесно да контролирате, настройвате и сменяте различните функции от разстояние. Наличен е порт за SD карта памет за съхранение на различни по обем звукови файлове. Така винаги ще имате под ръка любимата си плей листа. Дори на места, където липсва радио обхват.

Точно така – колоната Краун има вграден радио приемник с опция за запаметяване на до 30 FM станции. Супер удобният интерфейс ви гарантира лесна навигация и управление. На достатъчно голям LCD дисплей ще можете да следите всички моментни настройки и функции, от които да избирате.

Получавате множество методи на свързване – чрез Bluetooth, AUX и RCA вход и изход. Микрофонът също се свързва безжично, за да избегнете по всякакъв начин досадното окабеляване. Този звуков гигант е създаден с идеята да ви бъде максимално лесно да го използвате далеч от цивилизацията. Там, където липсва дори радио сигнал и електрическо захранване.

Атрактивната визия на преносимата аудио система Crown ще ви създава допълнително настроение. Компактен уред, разположен в елегантна черна кутия ще озвучава най-забавните ви партита. Оранжевата подсветка на колоните ще превърне всяко диво място в престижен нощен клуб. Насладете се на уникалната комбинация от мега въздействащи звук и светлина.

Системата се предлага с 24 месеца гаранция и на невероятно ниска цена. Избирайки нас за покупка на този продукт, вие си спестявате досадните и понякога изнервящи посещения в големите вериги магазини за черна техника и електроника.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти