0
0
.00
BGN

Аудио система Crown GTB-2562BUF

Модел: sz0537

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Характеристики:
Вградена батерия : 3A/12V
Безжичен микрофон
Вход за китара и микрофон
Свързаност: SD четец на карти,Bluetooth, AUX
Цвят: Черна кутия, оранжева подсветка
Тегло: 9кг.
Мощност: 60W
Размер: 75/32/35см
Гаранционен срок: 24 месеца

Аудио система Crown GTB-2562BUF е едно страхотно предложение от нас, в случай че имате желание да организирате незабравими домашни купони и да се забавлявате навсякъде, без никакви ограничения. За някои този продукт е перфектната караоке тон колона, докато за други е по-важна функцията на радио приемник. Какво ще бъде за вас? Възможностите са неограничени.

Работни функции

Аудиосистемата на Краун е оборудвана с два броя високоговорители, всеки с големина 8 инча. Устройството има вградена 12-волтова батерия тип 3А, която позволява работа без електрическо захранване. Можете да вземете колоната със себе си, когато отивате на къмпинг или на друго диво място, където планирате да се забавлявате на воля, необезпокоявани от никого.

За да бъдете информирани, и още повече, за да можете да слушате любимите си радио станции, уредбата е оборудвана с вграден FM приемник с опция за запаметяване на до 30 станции. Методите на свързаност също не са никак малко - SD четец на карти,Bluetooth, AUX, за да избирате с какво устройство и какъв електронен носител на информация да използвате аудио системата Crown GTB-2562BUF.

Караоке партитата са нещо, което колоната ще ви позволи да организирате, за да се забавлявате с приятели. Наличен е порт за включване на китара и микрофон, като не забравяме да споменем, че саунд машината работи и с безжичен микрофон. Озвучавайте с кристално чист и мега як звук своите купони. Дали ще пеете вие, или ще слушате любимите си изпълнители, резултатът ще е винаги професионален.

И за да се радвате на пълен комфорт, докато използвате аудиоколоната, тя е снабдена с дистанционно командно устройство. То ви позволява да управлявате различните функции, докато танцувате, излежавате се на морския бряг, на двора на вилата или в любимото кресло в градския си апартамент.

Аудиосистема Crown GTB-2562BUF е с много атрактивен дизайн. Електрониката е облечена в черна кутия с лек, но устойчив на механични въздействия корпус. Не липсват и атрактивни ефекти, каквато е оранжевата подсветка на колоната, осигурена от вградените в кутията мощни LED осветители. Ако искате да трансформирате дома си в модерен техно клуб, това е решението.

Онлайн магазин Ontime ви предлага страхотната караоке и радио аудио система Crown на изключително разумна цена. Мощността на уреда е 60W, а теглото му само 12 кг. Липсата на финансови средства в настоящия момент не е причина да се отказвате от тази високотехнологична придобивка. Можете да я закупите и на изплащане, след одобрение от съответната кредитна институция, която е наш официален партньор.

Възможността за разсрочено плащане е за срок от 1 година с 12 броя ежемесечни вноски с минимална стойност. Поръчайте още сега!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти