0
0
.00
BGN

Аудио система Panasonic SC-TMAX40E-K, 1200W, DJ ефекти

Модел: sz923

Наличност: В наличност

 


799
00
лв.
749
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Аудио система Panasonic SC-TMAX40E-K, 1200W, DJ ефекти - 1 бр. Общо: 749лв.

 • Преносима парти аудио система Panasonic SC-TMAX40E-K
 • Мощност: 1200W
 • Дистанционно управление: Да
 • Поддържани формати: MP3
 • Има два жака за микрофон, за да включвате два микрофона.
 • DJ ефекти с приложението Max juke
 • Възможност за дуетни изпълнения
 • Светлинни ефекти MAX Dance Illumination
 • Размери (W x H x D): 305 X 804 X 326 мм
 • Тегло: 17.5 кг
 • Гаранционен срок: 24 месеца

Дори да ни липсва музикален слух, слушането на музика е нещо, което всички обичаме. Домашните партита не могат да минат без мощен и кристално чист саунд, а за целта е нужна добра аудио система. В това отношение Panasonic SC-TMAX40E-K няма аналог – системата е преносима с изводи за 2 микрофона и предлага DJ и светлинни ефекти.

Всички компоненти на добрата аудио техника в едно компактно тяло

Меломаните не пропускат възможност да се насладят на хубава музика дори в уютния си дом. Те не жалят пари, за да се снабдят с добра аудио техника - високоговорители, усилвател, CD плейър, FM тунер, кабели ... Е, има и по-лесен и компактен вариант - аудио система Panasonic – колона тип всичко в едно.

Времето на сложните блокови системи е отминало безвъзвратно. Съвременният меломан държи на високото качество на звука и настоява да получи висока функционалност, но не е склонен да харчи огромни суми пари за многокомпонентен музикален център, който може да се използва само в едно помещение.

Караоке колоните на големите технологични гиганти се превърнаха в хит сред по-младите купонджии. С тяхна помощ могат да се озвучат най-лудите партита, както и специални събития, като колоната лесно може да се разположи на открито. Дансинг под звездите – какъв по-хубав начин да прекараш лятото с любимата си компания.

Домашната аудио система SC-TMAX40GSK на Панасоник е пример за минимализъм. В един общ корпус дизайнерите на мега компанията са събрали една функционално завършена система. Тя обединява основните компоненти на музикалното и развлекателно DJ оборудване, като не са забравили и най-добрия приятел на веселата компания – караокето, придружен от светлинни ефекти MAX Dance Illumination.

Специфични особености на системата

Разработената от инженерите на Panasonic колонка All-in-One има максимална изходна мощност от 1200 W. Тук музикален център, караоке, радио, цветомузика са обединени в една обща кутия от МДФ и пластмаса. Моделът възпроизвежда файлове от дискове като CD-DA, CD-R, CD-RW, MP3-CD и USB-устройства.

Домашната аудио система на Панасоник е оборудвана с таймер, еквалайзер и дисплей. DJ ефектите и цветната музика в конфигурацията на колонката ще позволят на вашите партита да станат най-яките и на ниво „полупрофесионални”. Технологията AIRQUAKE BASS е разработена за още по-мощен бас.

Колоната Panasonic 1200W се доставя в комплект със захранващ кабел, стайна FM антена и дистанционно управление. Вертикалният дизайн на устройството му позволява да заема по-малко място, като остава достатъчно ярко забележимо, особено чрез светлинните си ефекти. Подсветката е реализирана на бас високоговорителя и на върха на корпуса.

Аудиосистемата е базирана на безжична bluetooth технология, а контролът се осъществява чрез приложението Panasonic TMAX Juke. Предлага избор на на различни източници на звук, включително MP3 формати. Караоке приложението е най-голямото достойнство на системата и сред основните причини тя да бъде един от най-продаваните ни продукти.

С тази караоке колонка Panasonic можете да използвате два микрофона с 6,3 мм жакове. Песните за караоке могат да се възпроизвеждат от смартфон чрез Bluetooth или по класически начин - изтеглени на флашка. Можете да свържете телевизора към музикалната система чрез аналогов кабел AUX вход или OPTICAL DIGITAL цифров вход, както и безжично през Bluetooth, ако телевизорът позволява.

Управление от смартфон чрез приложението Panasonic TMAX *Juke

С помощта на контролния пулт на музикалната система можете да управлявате различните музикални ефекти, но най-удобно е да го направите чрез фирменото приложение Panasonic TMAX Juke. Можете да управлявате DJ ефектите, да регулирате ехото, както в голяма зала. След това можете да настройвате караоке ефекти (осветление както отгоре, така и отпред), и да настроите управлението в ритъма на музиката - в различни цветове или статично осветление в един цвят.

Ако трябва да опишем цялостното си впечатление от качеството на звука на тази аудио колонка Панасоник, то е повече от задоволително. Басът е атмосферен и много обемен. Звучи страхотно и прилича повече на мега мощен музикален център, отколкото на boombox за дискотека, което се предлага днес от всички производители. Предимството на този звук е, че системата може лесно да се използва у дома ежедневно, т.е. да слушате радио, любимите си песни през USB или просто да гледате филм или спорт по телевизията с отличен съраунд звук.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти