0
0
.00
BGN

Нагревател за вода със смесителна батерия и гъвкава връзка с душ слушалка

Опции

Модел: sv081

Наличност: В наличност

 


59
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Нагревател за вода със смесителна батерия и гъвкава връзка с душ слушалка - 1 бр. Общо: 59лв.

Нагревателите за вода стават все по-популярни в домакинствата, най-вече за ползване на двора, барбекюто, на вилата и т.н. места, където те са практичното решение. Моделът, който ви представяме се състои от компактен, но мощен водонагревател, осигуряващ бързо загряване на водата, не заема място и е изключително удобен.

Подходящ комплект за кухни и бани осигуряващ топла вода на мига

Освен самото нагряващо тяло и смесителя, моделът разполага с чучур и изход за монтиране на шлаух и душ слушалка. Перфектната комбинация за банята. Може да се ползва за миене и за къпане. Страхотно решение за вилата, където не желаете да инвестирате огромна сума в тежък бойлер, който ще се използва рядко. Този продукт е тип Делимано, комбинира бързо нагряване, компактни размери, изчистена визия, устойчива конструкция и разнообразно приложение. Може да се ползва както в кухнята, така и в банята. Получавате горещата вода за няколко секунди, без да чакате, без да се притеснявате от утайки и варовик, водата е прясна и чиста, тъй като не се задържа в тялото на нагревателя. А и не е без значение дали монтирате 200-литров бойлер или този компактен водонагревател. Неговата мощност е 3 киловата, което гарантира топла вода веднага щом ви потрябва. Без притеснение може да я ползвате, за да готвите или да си правите чай.

Предимства и спецификации:

 • Компактни размери
 • Изчистена визия
 • Гореща вода за секунди
 • Идеален за кухни и бани
 • Разполага с удобен чучур
 • Включена душ-слушалка с шлаух
 • Мощност 3 киловата
 • Налягане: 0.04-0.5 MPa
 • Предлага се в два варианта: за плот или за стена

Съдържание на комплекта:

 • 1 х Нагревател за вода със смесителна батерия
 • 1 х Гъвкава връзка
 • 1 х Чучур, който може да се огъва
 • 1 х Душ слушалка

Бърз и лесен монтаж

Проточният нагревател за вода с душ извод е предпочитано решение за малки и временно използвани жилища, например бунгала и вили. Основно негово предимство е лесният монтаж. Предлага се в два варианта – за стенен монтаж и за плот. В единия случай (стенно монтиран) е подходящ за бани, а в другия за кухненски помещения.

Монтажът се изпълнява лесно и бързо, без да е нужна сложна система за укрепване. Лекотата на нагревателя дава възможност окачването на стена да се изпълни само с дюбел и винтове. Не са необходими задържащи планки и скоби, както е при стандартните битови бойлери. Свързването към водопроводната мрежа е също максимално лесно с наличните ВиК изводи.

Не са ви необходими и услугите на електротехник, защото компактният нагревател за вода за баня се предлага заедно със захранващ кабел с щепсел, посредством който се включва директно в контакта. Както водопроводните, така и електрическите елементи са изработени от висококачествени материали, съобразно изискванията за безопасност на битовите уреди.

Непрекъсната възможност за миене и къпане

За разлика от класическите водонагреватели, бързонагряващият нагревател за вода за душ, ви осигурява винаги нужното количество за миене и къпане. Няма да ви се налага да чакате, за да се освежите и почистите. Водата се нагрява моментално, преминавайки през нагряващия елемент на уреда.

Горещата вода потича от уреда за секунди. Единственото, което ви е нужно е електричество. Единствен минус на този малък бойлер е пряката му обвързаност с електроподаването. В случай че токът прекъсне, от крана ще потече студена вода. Процедурите ви обаче могат да се подновят веднага след възстановяване на електрозахранването.

Разнообразие от възможности

Водонагревателят се предлага с няколко възможности за монтаж, както и с различни приставки, с помощта на които може да се използва по предпочитания от вас начин. На кухненския плот или на стената в банята? Вие решавате какво ви е необходимо в конкретния момент.

Наличието на собствена смесителна батерия е огромен плюс на изделието. С нея лесно се регулира водната температура в желаните стойности за различните операции. Чучурът е с достатъчно широк отвор за една по-силна водна струя. Нещо, което други бързонагряващи бойлери не предлагат. Чучурът може да се огъва, така че да бъде максимално удобен на мивки с две корита.

Комплектът включва още гъвкава връзка и душ слушалка с шлаух. Водната струя и при тази опция е достатъчно мощна, за да можете да се освежите и изкъпете качествено. Няма значение каква е твърдостта на водата в региона, в който ще използвате удобния душ с нагревател. Предвид директното преминаване на водната маса през нагряващия елемент, задържането на утайки и варовик е избегнато.

Вижте още: нагреватели за вода

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти