Електрическа четка за зъби

Гласове: 3 Рейтинг: 4.3
 • Код на продукта: ST519
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 22.00лв.
Кол-во: +
-

Електрически четки за зъби са навлезли отдавна в хигиената за устната кухина. Те доста по-удобни за ползване от традиционните такива и резултатите, които могат да се постигнат с тях са доста по-добри. Всички ние сме доста отегчени от досадното и монотонно миене на зъбите всяка сутрин и вечер. Какво да кажем за децата, които възприемат този необходим навик, едва ли не като наказание и мъчително задължение. Сега вече с тези автоматични уреди за миене на зъби тази процедура ще се превърне в забавна игра!

Нека си осигурим този здравословен комфорт за нас и цялото семейство с това предложение на онлайн магазин Онтайм!

С какво тези продукти са по-добри от стандартните

 • Лесни и удобни за използване
 • Не са така изтощителни
 • Осигуряват едно доста по-качествено изтъркване на зъбите
 • Движенията, които изпълняват са с по-голяма чистота
 • Не е необходимо да се прилага сила при работа с тях

Комплектът включва:

 • 1 х Електрическа четка за зъби
 • 2 х Накрайници
 • 1 х Комплект батерии за захранване

100% ефективна орална хигиена

Нашата електрическа четка за зъби е на невероятно достъпна цена, при това се предлага с два броя накрайника, които позволяват на всяка двойка да си подели едно толкова ефективно в почистване на устната кухина решение. В случай, че решите да използвате четката самостоятелно, допълнителният накрайник ще удължи значително работния период на този продукт, без да е нужно междувременно да купувате нови консумативи.

Всички знаем, че за да постигнем пълно премахване на плаката, натрупана около зъбния емайл, е необходимо да четкаме зъбите с паста в рамките на най-малко 3 минути. Колко от нас спазват това важно правило, обаче? Ако изобщо има толкова дисциплинирани хора, то те са единици, защото времето сутрин никога не стига, а вечер сме твърде уморени, за да се погрижим правилно за своята блестяща усмивка.

Нашата супер функционална и невероятно изгодна електрическа четка за зъби намалява наполовина времето, необходимо за качествено и пълно премахване на остатъците от храна и натрупаната плака. Колкото и да бързате сутрин, независимо колко сте уморени вечер, можете да бъдете сигурни, че зъбите ви са идеално почистени от всяка страна, а рискът от развитие на кариеси е елиминиран напълно.

Здрави венци и зъби, благодарение на интензивния масаж

Факт е, че около 60% от причините за загуба на зъб се дължат на заболяванията на венците, като пародонтит, при който венецът се отдръпва и оставя оголен корена на зъба. С помощта на нашата евтина електрическа четка за зъби, ще масажирате венците си, докато почиствате зъбите и по този начин ще подобрите кръвоснабдяването и ще заздравите тъканта.

Електрическа четка за зъби е нужна на всеки индивид, който цени красивата усмивка, с която го е дарила природата. Ние ви предлагаме продукт с отлично качество на съвсем разумна цена, така че да ви спестим всякакви оправдания. Инвестирайки една символична сума в доброто състояние на своите зъби, вие си спестявате по-крупен разход на средства, както и болката, с която свързваме всяко посещението при зъболекар.

Лесна поръчка

Електрическа четка за зъби × 1 бг.

Цена: 22.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.