ᐉ Професионален уред за затопляне на храна на топ цена - Онтайм

Професионален уред за затопляне на храна

Гласове: 13 Рейтинг: 4.8
  • Код на продукта: st948
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 320.00лв.
Кол-во: +
-


Дошло ви е до гуша от претоплена храна във фурмата или микровълновата, която губи естествения си вкус и качество? Време е да се обърнете към нещо ново и ефективно - отоплителят за храна! Той е икономичен, практичен, лесен за употреба и запазва храната в първоначалния й вид. С негова помощ храната се затопля без да прегаря и без да губи истинския си вкус, което го право наистина полезен за всяка домакиня, както и за професионални нужди! Сбогувайте се с всички стари начини на затопляне на ястия! За разлика от останалите продукти, той не обработва неблагоприятно храната и тя запазва своя вкус и свежест, такава каквато е била, когато сте я купували! Няма друг такъв отоплител! Освен това, е направен изцяло от неръждаема стомана и може да бъде използван дълго време без да се захаби или развали. Изключително подходящ за ресторанти, хотели и заведения за хранене от всякакъв тип. Сдобийте се с този невероятен продукт още сега и ще останете доволни!

Характеристики на продукта:

  • Материал: Неръждаема стомана
  • Размери 610х380х540мм
  • Мощност 0.31kw

Комплектът включва:

  • 1 х Професионален отоплител за храна

Предвид невероятно достъпната му цена и компактни размери, този професионален уред за затопляне на храна може да се превърне в най-полезната ви домашна придобивка. Приготвили сте истински кулинарен шедьовър, а гостите се бавят; всяка вечер се налага да чакате семейството да се събере за вечеря, а вкусната ви гозба изстива – всичко това вече не е повод за драми и притеснения.

С професионалния ни уред за затопляне на храна, ще елиминирате напълно спомените за безвкусната претоплена вечеря. Всяка хапка ще бъде невероятно вкусна и сочна, сякаш току-що сте я приготвили, дори когато от времето на приготовление са изминали часове или дори ден-два. Именно това е основното предимство на това специализирано съоръжение – то запазва вкуса на всяка съставка, а също и натуралната влага, съдържаща се в сготвената храна. Ако обичате топла, ароматно ухаеща, сочна и питателна храна, този отоплител е най-доброто ви попадение.

Идеалното решение за професионални нужди

Малко уреди за затопляне на храна могат да предложат толкова добър краен резултат, какъвто гарантира моделът, който ние ви предлагаме на супер изгодна цена. Съоръжението е специално разработено за професионални цели и може да намери огромно приложение в детски градини, ресторанти, ведомствени столови, закусвални и малки търговски обекти, предлагащи домашно приготвена храна в топлата си витрина.

За разлика от конвенционалните методи за притопляне на храна, с този отоплител вие имате максималната свобода да извършвате други операции, докато ястията придобиват необходимата температура. Не е нужно да бъркате постоянно и внимавате да не допуснете изгаряне. Просто поставете съда с храната в предназначения за целта отвор и можете спокойно да се заемете с декориране на масата за гостите на своя дом или хранително заведение.

Изработен изцяло от неръждаема стомана, корпусът на нашия уред за затопляне на храна позволява безпроблемно почистване и поддържане в изрядно състояние. Както в заведенията за обществено хранене, така и в домашни условия, хигиената при уредите, влизащи в контакт с хранителни продукти трябва да бъде на топ ниво. Можете да почиствате редовно с вода и препарат, това няма да се отрази нито на състоянието, нито на облика на това съоръжение.

Вижте още: