ᐉ Мрежа против насекоми за прозорец 150 х 130 см на топ цена - Онтайм

Мрежа против насекоми за прозорец 150 х 130 см

Гласове: 80 Рейтинг: 4.0
  • Код на продукта: st797
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 5.50лв.
Възможни варианти
Цвят:
Черен Бял

Кол-во: +
-


В един уютен дом въздуха винаги трябва да е свеж и приятен, да се проветрява често, за да влиза кислород от вън и да освежава помещенията. За жалост, обаче, заедно с чистия въздух, които приветстваме у дома, чрез широкото разтваряне на прозорците във всяка стая нахлуват и различни насекоми и ни създават дискомфорт. Необходимост е на всеки прозорец да има предпазна мрежа, която да не позволява това.

Без комари, мухи и други дразнещи насекоми у дома!

Представяме Ви тази мрежа против насекоми, подходяща за прозорци с размери до 154 на 134см. Тя е направена от специален здрав полиестерен материал и ще защити Вас и дома Ви от всякакви летящи и пълзящи насекоми! Ще можете без притеснение да проветрявате помещението с широко отворен прозорец, без да трябва да гоните след това с часове мухите и комарите. С тази мрежа не оказвате никакво неблагоприятно действие на околната среда, не нараняване или вредите на насекомите, а просто прекратявате достъпа им до Вас. Благодарение на нея в дома Ви ще влиза единствено приятен, свеж въздух.

Мрежата е подходяща за всякакви прозорци. Лесна за поставяне е, без никакви инструменти, правене на дупки по прозореца и др. Монтира се само със самозалепваща лента, можете да я поставите само при необходимост и винаги, когато поискате да я свалите, навиете и приберете за бъдеща употреба.

Не оставя неприятни и грозни следи по прозорците!

Характеристики:

  • Материал на мрежа: Полиестер
  • Монтаж: Чрез лепяща лента
  • Размери: 154 х 134см
  • Цвят на мрежата: Бял

Комплектът включва:

  • 1 х Мрежа с размер 154 на 134 см.
  • 1 х Самозалепваща лента за монтаж

С уникалната по рода си мрежа против комари можете да сложите край на досадно бръмчащите, хапещи и жилещи насекоми. С нейна помощ ще осигурите постоянен прилив на свеж въздух в домашните помещения, при това без да се налага да влагате сериозни финансови средства, да търсите специализирани услуги и да се лишавате от удобство през хладните месеци от годината.

Цена, която можете да си позволите

За разлика от фабрично изготвените мрежи против насекоми, предлагани от специализираните фирми, лепящият се за дограмата комарник не изисква отделяне на сериозна сума пари. Ние ви предлагаме тази лека и практична мрежа за комари на цени, каквито трудно ще намерите другаде, при това става въпрос за продукт с изключително качество и възможност за многократно използване.

Защита за всеки прозорец

Предвид невероятно ниската цена на практичната защитна мрежа, вие можете с минимален бюджет да защитите всички прозорци в дома си. Начинът на закрепване на полиестерната мрежа за комари я прави отлично решение за всеки вид дограма. Вече не е нужно да дупчите рамките на дървените прозорци или да правите поръчки при фирмите, занимаващи се с изработка на дограма. Не е необходимо и да измисляте сложни приспособления за закрепване. Мрежата разполага със самозалепваща се лента, осигуряваща стабилно и здраво окачване.

Възможност за многократна употреба

Сред многобройните плюсове на този тип мрежи против комари е възможността за многократно използване. Това, в комбинация с невероятно ниската ѝ цена ви дава възможност за ефективна защита от насекоми, без излишен разход на средства. Тъй като през зимата мрежата не е необходима, вие можете бързо и лесно да я свалите и съхраните за последваща употреба. Трябва да отбележим също и факта, че самозалепящата се лента не оставя неприятни следи по дограмата.

Екологично чист и хуманен метод за защита от насекоми

За разлика от болшинството средства за борба с насекомите, самозалепващата се мрежа против насекоми не излъчва токсични емисии и неприятни миризми в атмосферата. Тя не изисква допълнителни консумативи в процес на употреба и най-вече - представлява напълно хуманен метод за защита. Комарникът изпълнява функцията на ефективна бариера, която просто блокира достъпа на вредителите, без по никакъв начин да ги наранява.

Защо е важно да ограничите достъпа на насекомите?

Полиестерната мрежа за комари не се грижи единствено за вашия комфорт, но и за здравето на вас и любимите ви хора. Летящите насекоми, особено комарите и мухите са сред най-опасните преносители на зарази и на едни от най-коварните болести. Комарите са истински бич, който причинява не само временно неудобство. Като кръвосмучещ вид, те са преносители на болести, с които медицината все още не е напълно способна да се справи.

Ухапването от комар е особено опасно за съвсем малките деца. То може да причини сериозни кожни инфекции и алергични реакции, съпътствани от тежки респираторни проблеми. Ако отглеждате дете, то домът ви трябва да бъде максимално защитен срещу този коварен преносител на зарази. Добрата новина е, че предвид ниската цена на мрежата и нейното лесно поставяне, можете да обезопасите с нея и вилата.

Освен комарите, мухите са един изключително неприятен дразнител. Макар и нехапещ вид, те също представляват сериозна заплаха. Летейки свободно, мухите влизат в контакт с всевъзможни бактерии, които впоследствие пренасят и във вашия дом или търговско помещение. Мухите облазват всички части на едно помещение и са особено опасни, когато кацат върху съдовете и приборите за хранене, кухненските плотове и масата, на която се храни цялото ви семейство.

Ако сте собственик на търговски обект или заведение за обществено хранене, една такава мрежа против комари ще бъде най-удачното решение. С нея можете да обезопасите прозорците в зоната с достъп на клиенти, а също и всички останали прозорци на складови, работни и сервизни помещения. След като това удобно приспособление е толкова изгодно и лесно за употреба, вие ще можете да направите своя търговски обект по-приятно, по-чисто и по-безопасно място.

Направи лесна поръчка

Мрежа против насекоми за прозорец 150 х 130 см

Доставка с

Цена 5.50лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.