Мрежа против комари Magneto Mesh с магнити с размер 209 х 99 см.

Гласове: 51 Рейтинг: 2.8
 • Код на продукта: st747
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 20.00лв.

  Нова цена: 13.90лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Възможни варианти
Цвят:
Бял

Кол-во: +
-
Представяме ви най-новият и най-надеждният модел комарник на изгодна цена - завеса с магнити Magneto Mesh за врати, който ще се превърне в най-добрия помощник в борбата срещу всички вредители и неканени насекоми в дома ви! Това е един продукт от по-висок клас от всички останали магнитни мрежи против насекоми на пазара.

Когато лятото е в разгара си, често ни се иска да оставяме отворени прозорците и вратите, за да ни е по-хладно и свежо. Заедно с въздуха обаче влизат и досадните комари и мухи, които може тотално да ни съсипят настроението и съня. Непрекъснато жужене, хапане, сърбеж, замърсяване на храната са само част от нещата, които може да си спестите, ако ползвате мрежестия комарник.

Той се поставя изключително лесно – с помощта на велкро лепенки или гвоздеи. Благодарение на това всеки може да се справи с монтажа му. Завесата разполага с магнити, които осигуряват самостоятелното затваряне на комарника след като се премине през нея. Така няма нужда да се връщате или да затваряте след себе си.

Отличен избор за семейства с малки деца и/или любимци, които обичат да ходят насам-натам и изобщо не се вълнуват от това дали Вълшебната мрежа за врата се затваря сама с помощта на магнитните закопчалки, веднага след като преминете през нея. Може да се сваля през зимата или да се слага на друга врата, когато имате нужда от нея.

Магнитното закопчаване осигурява голямо удобство и комфорт

 • Автоматично затваряне с магнитни закопчалки
 • Лесно поставяне на всяка врата
 • Може да се изрязва и регулира за всяка врата
 • Сваля се и може да се премества
 • Три различни цвята, които да подхождат на всеки интериор
 • Не позволява на комарите и мухите да влязат в дома ви

Характеристики:

 • Размери – 209/49.5 см.
 • Закопчалки – 12.
 • Висококачествена материя

Комплектът съдържа:

 • 2 х Завеси с по 9 магнита и размери 209 х 49.5см.
 • 12 х Закопчалки
 • 21 х Гвоздея

Когато обмисляме защита срещу неприятните насекоми, често забравяме вратите, а те са най-удобното място, през което комарите и мухите нахлуват нашите жилища. Ако сте оборудвали прозорците на своя дом или вила с комарници, то вече е време да помислите и за вратите. Уникалната по рода си магнитна мрежа против насекоми Magneto Mesh ще сложи край на дразнещото жужене и неприятните ухапвания от комари.

Подходяща за абсолютно всяка врата

Вече не е нужно да търсите индивидуално решение за всеки тип и размер входна врата или врата на тераса. Практичната магнитна мрежа позволява различни методи на окачване, така че да може да се монтира и върху дървена и върху PVC или алуминиева врата. Размерът на вратата също не бива да ви притеснява, защото чудесната мрежа против комари с магнит може се изрязва и регулира спрямо размера на всяка врата.

Предвид лесното монтиране и демонтиране, мрежата може да се премества без никакъв проблем. Можете да я вземете със себе си на вилата за уикенда, след което да я поставите отново на входната врата на дома си, осигурявайки си надеждна защита. Това чудесно приспособление, за разлика от фиксираните комарници или конвенционалните ленти против насекоми осигурява бързо и максимално лесно преминаване през вратата.

Автоматично затваряне след всяко преминаване

Като удобство при преминаване, лентите за врати се справят чудесно, но те са крайно ненадеждно средство за защита, предвид лесното им разместване от полъха на вятъра. Функционалната мрежа против насекоми с магнитно закопчаване Magneto Mesh е перфектната алтернатива, защото се затваря плътно след всяко преминаване, при това напълно автоматично. Благодарение на това нейно свойство, вратата ви ще бъде постоянно непристъпна за летящите и хапещи насекоми.

Разцветки спрямо вашия интериор

Болшинството комарници за врата развалят визията на врата, както и тази на самия интериор и фасада на сградата. За ваше облекчение, вече не е нужно да правите компромис с визията на дома си през лятото, защото чудесната магнитна мрежа за врата се предлага в три различни цвята, между които можете да избирате спрямо лични предпочитания, индивидуални особености на дома и цялостния облик на фасадата.

Идеално решение за търговски обекти

Не само вашият дом, но и всеки търговски обект може да бъде защитен успешно срещу набезите на насекомите с помощта на безупречната мрежа против насекоми с магнитна лента. Помещенията, в които се продава, приготвя и сервира храна се нуждаят най-силно от ефективно средство за защита от насекоми, а там е и най-трудно да се намери ефективно и изгодно решение.

Magneto Mesh е идеалното решение за помещения, в които преминаването е интензивно, тъй като тя е пригодена да бъде дискретна, но в същото време да служи като постоянна преграда между вътрешността и насекомите, намиращи се на открито. Дори най-разсеяните ви клиенти и малките деца няма да допуснат навлизането на вредителите при своето преминаване, защото мрежата се затваря моментално сама.

Свободно преминаване на домашните любимци

Невероятната поради своята функционалност мрежа за комари с магнити Magneto Mesh няма да ограничи по никакъв начин свободното преминаване през вратата на домашните ви любимци. Магнитното закопчаване става в средната част на завесата, което по никакъв начин не пречи на четириногите да напускат и да се връщат свободно обратно в жилището.

Виж още


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ