Преносимо ултразвуково устройство против комари

Гласове: 50 Рейтинг: 3.7
 • Код на продукта: st682
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 18.00лв.
Кол-во: +
-

През лятото комарите и досадните мухи са навсякъде. Освен че не може спокойно да отворите прозорците и вратите, те ви атакуват и когато излезете навън. За да не се превръщате в заложници през лятото и да се чудите как ще се справите с проблема, вижте нашето предложение. Сигурно сте добре запознати с устройствата срещу комари, които се поставят в контакт и защитават дома от насекомите, но какво правите когато сте извън дома.

Не се притеснявайте, предлагаме ви мобилен вариант за справяне с проблема. Той работи със звукови сигнали, които прогонват женските комари, които всъщност хапят, далеч от вас. Не е нужно да ползвате пръчици със задушлив дим или да се мажете с лосиони, които може да доведат до алергична реакция.

Това, което ви трябва за една комфортна семейна вечеря в градината през лятото е това устройство и батерии. Разполага с удобна каишка за носене на ръка или на врата. Не излъчва никакви вредни субстанции, нито влияе върху хората и домашните любимци. Подходящ за ползване в дома, навън, офис сгради, заведения, къмпингуване и т.н., където няма захранване или искате повече мобилност.

Ползи и предимства:

 • Ефективно се справя с комари
 • Излъчва дразнещи насекомите звуци
 • Не влияе върху хора и домашни любимци
 • Преносимо и ефективно
 • Работи на батерии и няма нужда от ел.енергия
 • Подходящ за дълга работа, поради ниската консумация на енергия
 • Подходящ избор при риболов, излет в планината и т.н.
 • Без вредни субстанции
 • Разполага с каишка за удобно пренасяне
 • Щипка за поставяне на колан

Защита по всяко време и навсякъде

В търговската мрежа ще откриете изобилие от устройства против комари, принципът на работа, при които налага наличието на електрическа енергия. Това ги прави неудачно решение в редица ситуации, защото:

 • Не могат да се използват в открити и отдалечени местности;
 • Спират работа при прекъсване на електрическото захранване;
 • Не могат да се носят при нужда от индивидуална защита.

Ултразвуковото устройство против комари на открито покрива посочените по-горе изисквания. Работейки изцяло на батерии, то е напълно независимо от електрическа енергия, а по този начин осигурява и непрекъсната защита дори в електрифицирани помещения по време на кратки или продължителни прекъсвания на захранването.

Ако планирате планински преход или обичате да ходите на риболов, то определено ще имате нужда от преносимото устройство против комари, което ви предлагаме. С негова помощ, вие ще бъдете защитени през цялото време от неприятните и изключително опасни ухапвания на този тип насекоми. Една неконтролирана популация на комари може да развали дори перфектно планираната почивка, а вие със сигурност не бихте допуснали това.

Устройството, използващо ултразвук против комари осигурява ефективна индивидуална, но също и масова защита от кръвосмучещите вредители. Отблъсквайки женските комари на безопасно разстояние, то защитава целия периметър, независимо дали в него пребивава един човек или повече хора. То е идеално решение при къмпингуване на язовир или река, особено ако в групата присъстват и малки деца, които обикновено са най-сериозно застрашени.

Характеристики:

 • Звук до 100 dB
 • Два режима за въздействие върху комарите
 • Захранване 4 х AAA батерии (не са включени в комплекта)

Комарите са сериозен проблем, с който хората сами са напълно неспособни да се справят. С помощта на преносимото устройство против комари, предлагано в нашия магазин, опасните кръвосмучещи насекоми повече няма да ви притесняват. Предимството на този практичен уред е възможността за използване дори на открито.

Напълно безопасен за хора и домашни любимци

Това мобилно компактно устройство използва напълно безопасен за хората принцип на работа. Уредът излъчва звук против комари с определена честота, който е не само напълно безвреден, но и дори недоловим за човешкия слух. Това е един напълно безопасен метод на защита, който не излъчва вредни емисии в атмосферата, не притежава миризма и не използва дразнещ за хората шум.

Ултразвуковите устройства против комари са също напълно безопасни за домашните любимци. Опръскванията с опасни пестициди вредят най-сериозно на тях, което ги прави неприложими в жилища и открити пространства с присъствие на любимите ни четириногите ни приятели. Звукът от уреда е също толкова недоловим и за домашните любимци, колкото и за нас хората.

Идеално решение за заведения на открито

Преносимото ултразвуково устройство е чудесно решение за заведенията на открито в райони с масивно нашествие на хапещите насекоми. Собствениците на заведения за обществено хранене могат да предложат допълнителен комфорт на своите клиенти. Това би било една много разумна инвестиция с бърза възвръщаемост, тъй като, прогонвайки комарите от обекта, се създава по-приятна среда за посетителите, а това е предпоставка за техния по-дълъг престой.

Достъпна цена

Устройството за защита от комари на открито и закрито се предлага от нас на съвсем достъпна цена. Предвид неговата невероятна ефективност и фактът, че за безпроблемната му работа ще ви бъдат нужни единствено батерии, офертата е наистина атрактивна. За да се защитите от нашествието на опасните комари чрез това компактно устройство, не са ви необходими допълнителни консумативи. Уредът не използва никакви субстанции, което го прави годен за работа в продължение на години.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ