Лепенки против комари за деца

Гласове: 14 Рейтинг: 3.0
 • Код на продукта: ST527
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 3.00лв.

  Нова цена: 1.50лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

При най-малките членове на семейството винаги е трудно да се избере подходящ продукт за предпазване от досадните насекоми. Дилемата е как да им помогнем и да ги защитим без да ги мажем и пръскаме с вредни препарати и отрови срещу комари и кърлежи. Представяме Ви лепенки против комари, подходящи за деца.

Забавни емотикони пазят децата Ви от насекоми!

Лепенките са с аромат на цитронела и са напълно безвредни за децата. Не съдържат химически вещества и отрови. Цитронелата е етерично масло, направено от натурални продукти – растения от тропическите райони, които действат парализиращо и отблъскват всякакви насекоми. Прогонват далеч от децата ви комари, мухи, оси, кърлежи и др. Освен да предпазват те едновременно с това ще забавляват малчуганите, защото представляват усмихнати и намигващи емотикони.

Начин на употреба: Залепете лепенка близо до мястото, където играе детето Ви, на дрехата му, върху количката, на столчето, креватчето и където още се сетите, че може да е полезна. Не оставя петна след отлепване и не предизвиква алергии. След отваряне действа до 48 часа. Ако все още не е изветряла можете без проблем да я свалите от дрехата при нужда и да я залепите отново на друга.

Характеристики на продукта:

 • Подходящи за най-малките
 • Безвредни
 • Прогонват на далеч комари, мухи, оси, кърлежи и др. насекоми
 • Действие до 48 часа
 • Дизайн на забавни емотикони
 • Аромат на цитронела – естествено и натурално тропическо етерично масло
 • Подходящи за употреба на открито и закрит, върху предмети, дрехи, аксесоари и др.
 • Не предизвиква алергии

Забележка: Да се избягва контакт с очите и кожата (при контакт с очите да се изплакнат обилно с вода);  Да се пази далеч от достъп на деца; Да се съхранява далеч от напитки и храни за хора и животни.

С тази оферта получавате

 • 6 х Лепенки за деца против насекоми

Надеждна защита за най-малките

Отблъскващите лепенки против комари са идеалното средство за защита на най-малките ни клиенти. Децата са най-застрашени от ухапванията на насекоми и тези, които проявяват най-сериозна непоносимост към тях. Комарите, както и останалите видове инсекти могат да причинят не само алергични реакции. Те са причинител на сериозни инфекции и зарази. Комарите са преносители на едни от най-смъртоносните болести, сред които маларията е най-добре позната.

Защитата на децата срещу комари, кърлежи, оси и други летящи и пълзящи насекоми е задължителна. Тя обаче трябва да бъде и напълно безопасна за самите деца, тъй като те са свръхчувствителни към повечето защитни средства, предлагани на пазара. Забавните детски лепенки против комари са 100% безопасен продукт. Те не използват ултразвуково въздействие, в случай че този метод на работа ви притеснява. За да предпазват, лепенките не се нуждаят от допълнителни консумативи и енергия.

Ефективност на открито и в затворени помещения

Сред големите плюсове на защитните лепенки против комари е способността им да бъдат еднакво ефективни както в затворени помещения, така и на открито. Поставени в близост до малкото дете, те осигуряват един оптимален защитен периметър, в който насекомите няма да успеят да навлязат. С тяхна помощ децата ви ще бъдат спасени от среща с досадния и опасен неприятел не само у дома, но и по време на разходки и излети на открито.

Невероятно ниска цена

Финансовият разход рядко е фактор, когато е нужно да се осигури безопасна среда за малките и по-големи деца, но въпреки това, атрактивните и ефикасни лепенки против комари се предлагат при нас на невероятно изгодна цена. В една опаковка се съдържат 6 предпазващи стикера с ефективност на работа за срок от 48 часа.

Репелентът за деца е още по-изгоден, когато се използва единствено при специални обстоятелства – почивки, екскурзии, уикенди на вилата и къмпинги в близост до естествени водоеми. Благодарение на напълно натуралното масло от цитронела, вие получавате максимална сигурност и спокойствие, че сте направили необходимото за здравето на своите деца.

Направи бърза поръчка

Лепенки против комари за деца × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 1.50лв.