Гривна против комари GREEN LUCK - 5 брoя

Гласове: 5 Рейтинг: 4.2
 • Код на продукта: ST259
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 8.00лв.

  Нова цена: 5.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Започна настъплението на нетърпимите комари и е време да вземем мерки, за да се предпазим от тях и да избегнем ужасните обриви и сърбеж. Представяме Ви гривна против комари „Greеn Luck”. Отблъсква комарите и насекомите, без да вреди на нас!

Гривната против комари е безопасна за хората, защото не съдържа никакви вредни вещества или отрови. Можем без проблем да я носим непрекъснато, докато трае ефекта и. Направена от микрофибърен материал и е в атрактивен цвят.Подходяща е за всички, които искат да се насладят на лятото и да се радват на вечерната прохлада навън, без значение от пол и възраст.

Действие на гривната: Green Luck е напоена със специален екстракт - от цитронела. Цитронелата, която се съдържа в гривната отблъсква мухи, комари, кърлежи и др. насекоми. Тя влияе парализиращо на всички тези насекоми и дори да не ги наранява и унищожава, силно ги отблъсква. В същото време цитронелата е напълно безопасна за хората. За разлика от обикновените препарати, тя не съдържа опасни за нас химични вещества, не е токсична и има противогъбично действие.

Спецификации:

 • Материал: 70% микрофибър, 100% натурално масло от цитронела
 • Закопчаването се регулира
 • Подходяща за възрастни и деца
 • Не вреди на хората, нетоксична и има противогъбично действие
 • Полезно действие до 240 часа
 • Може да се постави на китката, на глезена или, а преди лягане, ако ви дразни да я оставите закачена близо до вас

Трайност след отваряне:

 • Open 100%
 • 24 часа 84%
 • 48 часа 79%
 • 72 часа 73%
 • 96 часа 60%
 • 120 часа 55%
 • 192 часа49%
 • 240 часа 42%
*Моля, не използвайте, ако сте алергични към масло от цитронела!

Комплектът включва:

 • 5 х Гривни за ръка

Представяме ви 5 броя гривни против комари, с които можете да защитите цялото си семейство срещу опасните кръвосмучещи насекоми, при това на една символична цена. Гривните използват принципа на отблъскване, което ги прави идеалното решение, когато планирате пътуване сред природата, къмпинг или просто сте свръхчувствителни към ухапванията на комари и други кръвосмучещи насекоми.

Защита за най-малките

Сред най-големите предимства на чудесния комплект гривни против комари, освен невероятно ниската им цена е възможността да бъдат използвани и от деца. Както знаем, децата са най-силно застрашени срещу ухапванията на насекомите и тези, които проявяват най-сериозни алергични симптоми. Ако планирате къмпинг или лято на вилата, непременно трябва да вземете със себе си и един такъв комплект. Всяка гривна разполага с регулируема закопчалка, така че да бъде по мярка и на малчуганите.

Дълъг срок на действие

Като добавим и дългия активен период на гривната към символичната цена на целия комплект, се оказва, че това е възможно най-атрактивното средство за защита от насекомите. Репелентното действие на всяка гривна против комари е цели 240 часа, което покрива една средна по продължителност лятна почивка. Отправяйки се сред природата или към зона с висока популация на комари, кърлежи или мухи, обезателно добавете в багажа и този ефикасен комплект.

Напълно безвредна и с антимикотичен ефект

Вече не е нужно да опръсквате цялото жилище или мястото, в което летувате, за да се защитите от летящите и хапещи насекоми. Болшинството препарати за борба с този клас вредители са или силно токсични или неприятно миришещи. Комплектът гривни против комари са напълно безопасни за здравето, защото, вместо на токсични химикали, дължат своя ефект на изцяло натурално масло от цитронела.

Маслото от цитронела много рядко предизвиква непоносимост у хората, но за сметка на това действа силно отблъскващо на най-неприятния тип насекоми. Към това важно свойство на специалното масло, можем да добавим и противогъбичните му свойства. Ако планирате да почивате на море, край язовир или на река, то имайте предвид, че влагата не само привлича комарите, но е и отлична среда за развитието на болестотворни микроорганизми. С тази гривна, защитата ви срещу нежелани проблеми е 100% гарантирана.

Действа не само, когато се носи

Целият комплект гривни против комари има едно невероятно предимство – те действат не само при контакт с кожата. Макар, че визията на всяка гривна от комплекта е привлекателна, а материалът не създава неприятно усещане, вие можете да поискате да я свалите в даден момент. Ако обичате да спите напълно лишени от каквито е да е аксесоари, спокойно можете да свалите гривната и да я поставите на достатъчно близко разстояние, за да ви пази и по време на сън.

Лесна поръчка

Гривна против комари GREEN LUCK - 5 брoя × 1 бг.

Цена: 5.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ