Чипове за покер 100 броя и 2 тестета карти

Гласове: 8 Рейтинг: 4.4
 • Код на продукта: st845
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 22.00лв.

  Нова цена: 17.00лв.
Кол-во: +
-


Ако се смятате за хазартен тип, обичате да играете със залози, и изпитвате удоволствие и тръпка от това или просто обичате да се съревновавате с приятелите си, докато се забавлявате то покерът е вашата игра!
Представяме Ви този покер комплект със 100 чипа и 2 тестета карти, с който ще можете да се забавлявате всеки ден в дома си.

Постоянно забавление и развиване на ума!

Подходяща игра за събирания и бирени партита. Може да бъде играна от 2-ма до 22-ма човека. Това е древна хазартна игра, която е най-популярна в света на картите и до днешен ден е най-предпочитана в казината.
Можете спокойно и удобно да я играете в дома си с този комплект. Да съберете семейството за да се позабавлявате заедно, да поканите приятели и докато пиете любимото си пиво играта да покаже, кой ще черпи следващия път.С играта не само, че ще се забавлявате, но и ще тренирате ума си, ще се научите да преценявате бързо ситуацията и да взимате решения. Състезателния елемент на играта от своя страна държи всички участници под напрежение и вдига адреналина им, също като при другите спортни игри.
Комплектът е подходящ за подарък за деца над 10 години и възрастни, без значение от пола. Еднакво предпочитана игра от жени и мъже!

Комплектът включва:

 • 100 x Професионални покер чипа
 • 2 x Тестета карти
 • 1 x Специален Dealer чип
 • 1 x Метална кутия за съхранение на комплекта
 • Важно:Подходящ за деца над 10 годишна възраст!
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Чипове за покер 100 броя и 2 тестета карти

Доставка с

Цена 17.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ