0
0
.00
BGN

Въртяща ротационна поставка-кутия за сладки и ядки, форма на цвете

Модел: sz940

Наличност: В наличност

 


38
00
лв.
33
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Въртяща ротационна поставка-кутия за сладки и ядки, форма на цвете - 1 бр. Общо: 33лв.

Здравите материали ви позволяват да го използвате безопасно. Външният вид на формата на цветето и вградената кутия за плодове ви позволяват да се наслаждавате на живота, докато се наслаждавате на закуски. Страхотно за партита, дори вечерното ястие се превръща в парти, когато ядките се сервират в тази купа.

Характеристика
  • Цвят: Резида и сиво
  • Материал: Пластмаса
  • Размер: 27x 27x 13 см.
  • Чиниите за бонбони са проектирани с петна решетка за всеки слой, могат да съхраняват 10 вида закуски, богати на разнообразие, и съхранението на храна не се смесва
  • 10 секции за съхранение на закуски, сушени плодове, ядки, чипс, маслини, плодове и всякакви други закуски
  • Креативен дизайн, въртене отворен забавен малък живот, лесен за завъртане може да отвори кутията, разнообразие от представяне на храна, много удобно
  • Уникална тава във формата на венчелистчета прави вашия следобеден чай по-артистичен
  • С фънки външен вид, гъвкавост и качествен дизайн, тази тава за сервиране е идеална за всеки, който търси подарък за новоселско затопляне
  • Идеален за всяко идване вкъщи, партита и събиране
Опаковъчен списък
  • 1 x Кутия за бонбони
Искрен съвет: Уважаеми купувачи, Поради светлинния ефект, яркостта на монитора, ръчното измерване и т.н., може да има леки разлики в цвета и размера между снимката и действителния артикул.

Искате ли да впечатлите своите гости или дори собствените си деца? Сервирайте им вкусни мезета и лакомства в нашата въртяща ротационна поставка-кутия с форма на цвете. Това е домакинско пособие, което има не само естетическа роля, но и функционално значение за вашите празнични вечери. Големият капацитет на съхранение и ниската цена на купата са причина да я поръчате още сега.

Удобство при посрещане на много гости

Когато посрещаме много гости често на масата се усеща неудобство, защото не всеки член на компанията може да достигне желания от него деликатес. Това се случва още по-често, когато масата е голяма и на хората се налага да се надигат от местата си, за да си вземат от всеки ордьовър.

За да се облекчи задачата на домакините и да им се спести нуждата да сервират на всекиго поотделно, беше създадена ротационната поставка за сервиране. Само с едно завъртане, всеки може да постави пред себе си купата, чието съдържание би искал да опита. Дълбочината на отделните купички с форма на венчелистчета е идеална за сервиране на ядки, дребни хапки, твърди сирена, плодове и зеленчуци.

Това практично и красиво приспособление ви позволява да сервирате на масата до 10 различни кулинарни изкушения по начин, който ги прави достъпни за цялата компания. Поставката с въртяща функция е чудесно пособие, подходящо при организиране на детски тържества или градински партита през лятото.

Висококачествени материали и лесно почистване

Въртящата се поставка за лакомства с форма на цвете е изработена от висококачествена пластмаса, която не съдържа вредни за здравето вещества. Пластмасата прави обемистата купа по-лека и удобна при сервиране, а сгъваемият дизайн позволява да се пести място при съхранението ѝ в шкаф.

Въпреки наличието на 10 отделни контейнера, измиването на кутията за изискано сервиране не представлява проблем. Можете лесно да измиете всяко отделение с гъба или четка за съдове директно под течаща вода. Децата ви ще обикнат това ефектно приспособление, така че не се колебайте да го поръчате още сега!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти