Органайзер за обувки

Гласове: 14 Рейтинг: 3.1
  • Код на продукта: ST633
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 29.00лв. 19.00лв.
Кол-во: +
-
На Вашето внимание представяме висящ органайзер, който събира до 10 чифта обувки.

Чрез този органайзер ще можете да приберете всичките (или поне голяма част) си обувки на достъпно място. Този продукт е подходящ за поставяне в гардероба, дрешника и т.н. Разполага с 10 “рафта” и прозрачна найлонова преграда, която ще предпази обувките Ви от прах и обратното (ако е поставен в гардероба).
Размери: Височина 100 см. / 10 отделения
Размер на всяко отделение 30 х 10 см.

Защо този продукт е подходящ за всеки дом?

  • Органайзерът е изключително подходящ за всеки дом, защото всеки един човек в днешно време има по няколко чифта обувки, които обикновено седят по земята или хвърлени в някой шкаф. Случвало ли Ви се е да търсите любимите си официални обувки и да не може да ги намерите, защото сте ги прибрали в някой шкаф и не помните точно кой? Повече никога няма да Ви се налага да търсите любимите си обувки с часове или те да бъдат измачкани или захабени и прашасали.
  • Максималния капацитет на органайзера е десет чифта мъжки и/или дамски обувки без значение от номерацията и размера им. Всеки един чифт обувки ще бъде на отделно ниво като по този начин ще можете да вземете желаните обувки за секунди. Чрез този страхотен продукт Вие ще въведете ред в дома и гардероба (дрешника) си.
  • Подобен род органайзери могат да бъдат използвани и за много други различни вещи, като дрехи, чехли, пантофи, чорапи и др.

Нещото, с което всяка една жена се гордее, определено, е голямата й колекция от обувки. Но какво става, когато те са толкова много, а място за складирането им изключително малко – обувките веднага се похабяват, защото биват захвърляни на не дотолкова безопасни за фините им материи и декорации места. Някои от чифтовете пък биват забравени и лишени да бъдат оставени на показ, макар и толкова много да го заслужават, защото са забутани на забравени от собственичката им места. За да избегнете подобни ситуации, решението е едно – органайзер за обувки от магазин Онтайм!

Естествено, най-добрият вариант е да прибираме обувките си в шкафа за обувки, но всяка жена ще потвърди, че той никога не е достатъчен, та дори и останалите членове от семейството любезно да й преотстъпят своите рафтове. Други домакинства пък не разполагат с шкафове за обувки –дали поради липса на средства, или на достатъчно пространство в коридора…Да, проблемите със съхраняването на обувките, наистина може да се окаже доста сложен. Не и ако се сдобиете с органайзер за обувки! А в нашия онлайн магазин можете да намерите такъв на достъпна цена и с изключително семпъл и функционален дизайн!

Ето какво представлява модерният органайзер за обувки, който ви предлагаме да закупите, за да сложите край на хаоса сред колекцията ви от токчета, ботуши и т.н. Органайзерът е изработен от висококачествен текстил, който издържа на тежестта и напрежението. Можете да го закачите на стената, за да си спестите още място у дома. Не се притеснявайте, обувките ви са на сигурно място и никое от преградите и отделенията няма как да се скъса. Нещо повече – този органайзер за обувки е с цели 10 прегради, тоест чифтовете си седят отделени един от друг, а и са предпазвани от прах и други  миниатюрни мръсни частици с допълнителни найлонови елементи между всяка двойка рафтове. Бихте могли да ползвате органайзера и за други принадлежности: например чехли, дрехи и бельо.

Лесна поръчка

Органайзер за обувки × 1 бг.

Цена: 19.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.