ᐉ Електрически уред устройство против паяци на топ цена - Онтайм

Електрически уред против паяци

Гласове: 11 Рейтинг: 4.6
 • Производител: INNOVAGOODS
  Код на продукта: sy443
 • с поръчка Цена: 40.00лв.
Кол-во: +
-


Електрическият репелент за паяци се справя успешно с прогонването на членестоногите от дома. Приблизителната зона на обхват е 200 кв. м. Поставя се директно към електрическата мрежа, като работи при напрежение от 220 до 240 волта. Той е изключително икономичен с мощност от 3 вата. Репелентът работи без поставянето на допълнителни отровни вещества, химикали или пестициди. Не оставя неприятна миризма и е напълно безвреден за хората, както и за домашните любимци. Той е практично решение, когато в дома има малки деца, тъй като няма опасност от досега или поглъщането на отровни вещества. Произведен е от ABS.Благодарение на LED индикатора винаги ще знаете дали е в момента работи или не. Светлинният сензор пък контролира автоматичното включване през нощта, както и автоматичното изключване през деня. Електрическият репелент е малък и компактен. Размерите му с 8 х 9 х 7 см. Честотата на ултразвуковите вълни е 20-30 KHz. В комплектът е включено подробно ръководство на 24 езика, с помощта на което бързо да се ориентирате как да работите с уреда.

Ползи и предимства:

 • Работи към електрическата мрежа
 • Без химикали и пестициди
 • Безопасен за хора и домашни любимци

Характеристики:

 • Произведен от ABS
 • Отблъсква чрез ултразвукови вълни
 • Зона на приблизителен обхват 200 кв.м.
 • LED индикатор за работа
 • Светлинен сензор за автоматично включване през нощта и автоматично изключване през деня
 • Ултразвукова честота: 20-30 KHz
 • Напрежение: 220-240 V
 • Честота: 50-60 Hz
 • Мощност: 3 W
 • Размери : 8 x 9 x 7 см

Дори да не страдате от арахнофобия (фобия от паяци), си заслужава да се снабдите с ултразвуков уред против паяци. Той ще ви избави от досадните паяжини и от необходимостта да ги премахвате ежедневно. Този вид насекоми не са опасни, но все пак присъствието им в домашна среда е крайно нежелателно. Устройството InnovaGoods ви позволява да прогоните паяците по безвреден и сигурен начин.

Какво представлява електрическият репелент InnovaGoods?

Електрическият репелент за паяци InnovaGoods е практично и иновативно устройство, предназначено да държи паяците и други паякообразни далеч от вашия дом или работно пространство. Това електронно устройство използва усъвършенствана технология за създаване на среда, която паяците намират за неприятна, като по този начин ги възпира да навлязат в защитената зона.

Устройството е компактно и лесно за използване. Обикновено се предлага под формата на щепсел, който трябва просто да се постави в стандартен електрически контакт. Веднъж включен, уредът излъчва ултразвукови звукови вълни, които не се долавят от хора и домашни любимци, но е известно, че смущават и отблъскват паяците.

Този неинвазивен метод е екологично чист и не включва използване на вредни химикали или капани, което го прави безопасен избор както за околната среда, така и за вашето домакинство.

Не само прогонва, но защитава от нашествие на паяци

Едно от ключовите предимства на електрическия репелент InnovaGoods е неговата ефективност при предотвратяване на нашествия от паякообразни. Чрез непрекъснато излъчване на ултразвукови вълни, той може да създаде защитена зона до 80-120 квадратни метра, в зависимост от начина на използване. Това означава, че може да покрие значителна площ от вашия дом или офис, осигурявайки цялостна защита срещу нежеланите посетители.

Освен това, въпросното устройство против паяци не изисква особена поддръжка, а в същото време е с минимална консумация на енергия и има дълъг работен живот. Можете просто да оставите уреда включен и да забравите за него, докато работи тихо във фонов режим, за да държи паяците далеч от вашето лично или работно пространство.

Сходни артикули (12)