Уред за запечатване на храни Reseal and Save

Уред за запечатване на храни Reseal and Save
Уред за запечатване на храни Reseal and Save Уред за запечатване на храни Reseal and Save Уред за запечатване на храни Reseal and Save
Гласове: 9 Рейтинг: 3.8
  • Код на продукта: ST062
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 15.00лв.
Кол-во: +
-

Reseal and save работи с батерии (6 бр. 2АА 1.5V) без излишни кабели, той запечатва и запазва всякакви храни – спагети, макарони, бисквити, кейкове, бонбони. Запечатвайте отворените спагети, запечатвайте всякакъв вид найлонови пакетчета и запазете околната среда по-чиста. Предпазва и от ненужните мръсотии. Толкова е лесно. Включете уреда от черният бутон в лявата част и поставете желаната опаковка, която желаете да запечатате на нагряващата се ивица и задръжте горният капак на уреда затворен за 4,5 секунди. Това е всичко – херметически пакетирано и непромокаемо.

Забравете за пропускливите торбички и съдове. Едновременно с това спестявате място в кухненския си шкаф. Не харчите излишни пари за пакети и тежки, неудобни машини за пакетиране. Запечатвате и запазвате вкуса на мариновано или нарязано месо, риба и зеленчуци.

Запазвате дори кучешката храна свежа.
С един комплект батерии може да запечатвате над 300 пъти.

Комплектът включва:

  • 1 бр. система Reseal and Save
Лесна поръчка

Уред за запечатване на храни Reseal and Save × 1 бг.

Цена: 15.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.