ᐉ Лепачка за пликове крачна с рамо 70 см на топ цена - Онтайм

Лепачка за пликове крачна с рамо 70 см

Гласове: 8 Рейтинг: 4.8
  • Код на продукта: sy390
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 300.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 29.25 лв.

12 x 29.25 лв.Лепачката за найлони и пликове е изключително полезен и практичен уред, с чиято помощ може да подобрите и оптимизирате работата си. Тя е практична, удобна и лесна за употреба. Мощността ѝ е 700W. Изработена е от стабилна метална конструкция с гумирани крачета против приплъзване и пързаляне. Височината е 83 см и е съобразена със стандартите на човешкия ръст, за да се избегне навеждане или друг дискомфорт при продължителна употреба.

Теглото на лепачката не надвишава 10 кг., което я прави сравнително лесна за преместване, в случай на необходимост. Благодарение на крачния принцип на работа, ръцете остават свободни по време на процеса. Това позволява допълнителна гъвкавост, удобство и свобода на действие.

Крачните импулсни устройства без нож са полезни и приложими както в заводи, цехове, така и за надомна работа от вкъщи. Дължината на работното рамо е 70 см което позволява широко приложение на машината за залепяне на различни видове найлони и пликове, както и едновременна работа с повече от един по-малки пликове. Времето за извършване на една операция е между 1-3 секунди в зависимост от дебелината на найлона.

Лепачката прави плосък шев при натискане на педала. Вторият елемент е объл. Масивният червен бутон за включване и изключване е разположен удобно в средата на машината за минимизиране на излишните движения.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Лепачка за пликове крачна с рамо 70 см

Доставка с

Цена 300.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.