Мобилна сушилня за дрехи DRY BALLOON

Гласове: 152 Рейтинг: 3.8
 • Код на продукта: ST603
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 160.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 15.60 лв.

12 x 15.60 лв.Най-новата иновативна, електрическа сушилня за дрехи, която с лекота може да се пренася и не заема никакво място - DRY BALOON. С този уред ще изсушавате вашите дрехи по-бързо от всякога и няма да се налага да чакате любимите си дрехи да са отново сухи, за да ги облечете отново. Тя е щадяща към материите и същевременно доста по-икономична от стандартните сушилни за дрехи. DRY BALOON е много практичен уред, когато се налага да пътувате и бързате просто за минути след пране дрехите са идеално сухи и готови за обличане. Много е удобна и за пътуване, понеже не заема място и може да бъде навсякъде с вас. Уникална по рода си тази сушилня за дрехи е най-усъвършенствания и бърз уред в сушенето. Единственото, което трябва да направите е да закачите дрехите си в найлоновия цилиндър и сушилнята ще ги приведе в готовност за носене вид, без да ги съсипе или да ги избелее и най-важното е, че няма да ги мачка.
Когато се пусне сушилнята за дрехи топлият въздух мигновено надува найлоновият цилиндър и въздухът започва да се движи спираловидно. Влагата от дрехите излиза през малки отвори в горната част на сушилнята и това позволява дрехите да съхнат много по-бързо.
След сушене с Dry Balloon всички дрехи са гладки и готови за носене, няма да ви се налага да чакате стандартните сушилни, които сушат за доста по-дълго време!

Предимства на уреда

 • За разлика от другите сушилни дрехите не се намачкват след сушене
 • Не изисква някаква специална инсталация
 • Малка, удобна, преносима и лесна за употреба
 • Висок клас на енергоспестяване за разлика от всички останали сушилни
 • Сгъваема, за да не заема излишно място
 • Идеален спътник е при пътувания, ваканции и други
 • След сушене с уреда, дрехите стават много по-лесни за гладене
 • Подходяща е за всички деликатни материи

Характеристики на продукта

 • Наличие на таймер, за настройване при сушене
 • Алуминиев корпус, изключително лек
 • Дрехите се сушат в найлонов цилиндър
 • Максимална температура: 65 градуса
 • Височина на целия уреда: 142 см
 • Размер на непромокаемия цилиндър: височина - 100 см. / диаметър - 70 см.
 • Размер в опакован вид:37,0 x 25,0 x 28,6 сантиметра
 • Подходяща е за сушене на дрехи до 10 кг.
 • Антиалергично действие
 • Мощност: 1000W
 • Тегло: 3,18 килограма
Гаранция: 1 година

Забелязали ли сте колко бързо изсъхва прането ви, когато времето навън е топло и леко ветровито? Циркулацията на топъл въздух е основно условие за бързо и равномерно съхнене на тъканите, ето защо ние от онлайн магазин Ontime, ви предлагаме уникален по рода си сушилник за дрехи с вентилатор, който можете да взимате със себе си, когато почивате далеч от дома.

Уникална Dry технология за деликатно отношение към тъканите

Нямате финансовата възможност да оборудвате дома си с конвенционална сушаща машина? Не унивайте, защото ние ви предлагаме нещо много по-добро. За разлика от стационарните уреди, мобилната електрическа сушилня за дрехи Dry Baloon не уврежда нишките на различните материи.

Сушилникът е проектиран като чудесна алтернатива на стандартното барабанно сушене. Тук няма да откриете, че дрехите ви са оплетени на купчина, а освен това са силно измачкани. Този модел не просто позволява, а ви задължава да заредите прането за изсушаване добре подредено на закачалки. В края на процедурата няма да откриете дори гънка по любимата си блуза, риза, панталон.

Интегрираната концепция за сушене с топъл въздух гарантира по-нисък разход на електрическа енергия, чрез по-кратки работни режими. Дори ръчно изпраните изделия ще изсъхват за минути. Един от плюсовете на уреда е възможността да го позиционирате там, където ви е удобно. Няма нужда да осигурявате връзка към канализационната система. Единствено се иска да подсигурите свързване към електрически контакт.

Единствено решение за малкото жилище

С тази уникална мобилна сушилня за дрехи решавате редица проблеми, свързани с оскъдното жилищно пространство. Нямате тераса, на която да простирате, нито пък свободно помещение за един голям конвенционален уред? Значи приспособлението, представено тук е единственото решение за изсушаване на облекло, кърпи и спално бельо.

Уредът е с изключително лека алуминиева конструкция, чиято здравина обаче не е поставена под въпрос. Сушилнята, и по-конкретно нейният корпус е с капацитет на натоварване 10кг. Ще се изненадате колко много от дрехите на своето семейство можете да изсушите с едно зареждане.

Конструкцията е сглобяема, така че след използване, съоръжението приема невероятно компактна форма за максимално лесно прибиране на място, където няма да пречи. Привеждането му в готово за използване състояние се случва за няколко минути. Със задачата всеки може да се справи абсолютно сам.

Не са нужни инструменти за сглобяване на компактната преносима електрическа сушилня за дрехи. Балонът, както и алуминиевата стойка са предоставени в полу-готово състояние. Необходимо е да се свържат тръбите в центъра на сушилника, да се извадят стойките за окачване на закачалките и да се закопчае покриващият цилиндър. Остава само да зададете желаната програма и да включите уреда. След няколко минути дрехите ви са готови за обличане.

Вижте също: сушилни за дрехи

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ