0
0
.00
BGN

Електрическа сушилня за дрехи Innovagoods, 2 нива, преносима, 1000W

Модел: sz0885

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Преносима електрическа сушилня с различни височини, идеална за по-бързо и по-удобно сушене на дрехи, като спестява време и усилия. Дрехите изсъхват опънати и се намачкват по-малко, което улеснява гладенето след това. Тази сушилня е много лесна за използване и носене навсякъде, тъй като има 4 транспортни колела с въртене на 360º и предпазно заключване за стабилно задържане.

Позволява окачване на дрехи в различни позиции (отпред или отстрани), като включва 6 допълнителни скоби за окачване на закачалки, в допълнение към прътите на конструкцията. Има голям капацитет и е подходяща за всички видове облекла от всякакви размери. Достига температура от 70 ºC, която стерилизира дрехите и елиминира миризмите.

Външният калъф се сваля и пере на ръка, затваря се с цип и предпазва дрехите от прах и замърсявания от околната среда. Мощният въздушен нагревател е тих и има предпазен термостат за предотвратяване на прегряване. Благодарение на таймера времето за сушене може да се програмира и се изключва автоматично. Лесно се сглобява и разглобява, само трябва да се следват индикациите в приложените инструкции за монтаж.

Характеристики:

Материал:

 • ABS
 • PP
 • Неръждаема стомана
 • Полиестерно влакно

Цвят: Светло сив

Вид:

 • Електриково
 • Многопозиционни
 • Тих
 • Подвижен

Оригинална и преносима: Лесен за пренасяне и съхранение

Удобна, лесна и безопасна употреба:

 • Универсален и приспособим
 • Защита от прегряване
 • Температура max.: 70 ºC

Антибактериален:

 • Стерилизация
 • Елиминиране на миризми

Макс. носещо тегло: 15 kg

Таймер:

 • 30-180 min
 • Автоматично Спиране

Колела:

 • x4
 • Въртене на 360º
 • Заключване за Безопасност

Защитен външен калъф:

 • Подвижна
 • Да се пере на ръка
 • Затваряне с цип

Включва:

 • 6 скоби за закачалки
 • инструкции за сглобяване

Голям капацитет и стабилност:

 • Здраво задържане
 • Подходяща за всички видове облекла

Бързо Изсъхване: Спестяване на време и усилия

Тип щепсел: F

Дължина на кабела: 160 cm

Мощност: 1000 W

AC In: 220-240 V / 50 Hz

Прибл. Размери: 70 x 150 x 45 cm

Опаковка и ръководство на 24 езика: английски, френски, испански, немски, италиански, португалски, холандски, полски, унгарски, румънски, датски, шведски, финландски, литовски, норвежки, словенски, гръцки, чешки, български, хърватски, словашки, естонски, руски, латвийски

Покупката на електрическа сушилня за дрехи може да се окаже най-доброто решение, което сте взимали в живота си. Това компактно и удобно съоръжение е истинско спасение за семейства с малки деца, осигурявайки им невероятна бързина на сушене на всякакви материи. С InnovaGoods ще имате винаги чисти и свежи кърпи, спално бельо и облекло.

2 нива на позициониране на дрехите

Наличието на 2 нива за окачване на прането в тази електрическа сушилня е сред нейните основни предимства. Двете нива ви позволяват да изсушите бързо и без усилия по-голямо количество дрехи и домашен текстил, като в допълнение можете да подредите различните видове облекло според тяхната дължина.

Бебешките и детските дрешки могат да се окачат на долната рафтова система, а панталони, поли и рокли на възрастните да се прострат на по-високата част на конструкцията. Така можете да изсушите дрехите си без да се налага да ги прегъвате, което ще гарантира по-бързото им и равномерно изсъхване.

За да изсъхнат, без да се намачкват, дрехите могат да поставят предварително върху закачалки. В тази удобна преносима сушилня за дрехи можете да изсушите костюми с изключителна грижа за материята. В конвенционалните уреди за сушене не могат да се сушат сака от вълна и памук, поради риск от свиване на тъканта.

Мощна, но с оптимално използване на електрическата енергия

Наличието на покривало за сушилнята има няколко предимства: то предпазва прането ви от прах и миризми, а също така задържа топлия въздух от нагревателя изцяло в работната зона, без да се разсейва в цялото помещение. По този начин се ускорява изсушаването на по-плътни и бавно съхнещи материи, а нагревателят може да работи на по-кратка програма.

Текстилният калъф има и друго свойство – поддържа топлината изцяло вътре в сушилнята камера. По този начин се намаляват разходите за електричество и се поддържа комфортен климат в помещението през лятото. Мощността на нагревателя е 1000W – достатъчно висока за бързо сушене, но същевременно вентилаторът, който разпределя горещия въздух, е изключително тих.

Нагревателят осигурява температура от 70 ºC, което спомага не само за изсушаване на дрехи и бельо, но и за тяхната стерилизация. Топлината е равномерно разпределена от вентилатора, така че да не се повреждат и мачкат фините материи, особено тези от синтетични влакна. Премахването на миризми и микроби е изключително необходимо за детските дрешки и спално бельо.

Мобилна – може да се използва и на вилата

InnovaGoods е преносима електрическа сушилня за дрехи, с което превъзхожда както стационарните електрически сушилни машини, така и механичните сушилки. Мобилната конструкция дължи свойствата си на 4 маневрени колелца. Всяко колело притежава способност за въртене на 360º, което улеснява маневрирането между мебели и в коридори.

Конструкцията се сглобява и разглобява изключително лесно, а това е от голямо значение за собствениците на малки жилища. Ако планирате да използвате нашият преносим електрически сушилник за дрехи само в дъждовните и студени сезони, въпросната характеристика има огромно значение.

След разглобяване уредът придобива компактни размери и може да се съхранява в килер, без да отнема от функционалното жилищно пространство. При нужда калъфът може да се пере, което гарантира благоприятна среда за вашето чисто и свежо пране. Платнището е изработено от полиестер – материя, която е известна с бързото си изсъхване.

Семействата с малки деца могат да вземат такъв тип електрически сушилни за дрехи, когато почиват на вилата за по-дълго време. От такава опция се нуждаят домакините, които не разполагат с простор за естествено сушене на влажното пране, както и майките, които искат децата им да имат чисти дрешки за преобличане по всяко време.

По-добър вариант от стандартните сушилни конструкции

През студените и влажни месеци от годината простирането на открито е невъзможно. Това налага използването на уреди или механични приспособления за сушене на дрехи и бельо. Механичните сушилки са най-икономичният вариант – не консумират енергия и пестят място след сгъване и прибиране.

Тези леки сгъваеми конструкции обаче са ефективни единствено ако бъдат поставени до източник на топлина. Дори в този случай, времето за пълно изсъхване на по-плътните материи може да бъде повече от 24 часа. Вероятно и вие не искате дрехите ви да стоят окачени в помещението в продължение на няколко дни. Ето защо ви предлагаме един по-практичен и удобен вариант.

С покупката на портативна сушилня за дрехи на ток, прането ви ще бъде изсушено максимално бързо и с грижа за фините и деликатни материи. Само за час цялото количество лично облекло и чаршафи в домакинството ще бъде напълно сухо и прибрано в шкафове и гардероби. Домът ви ще бъде отново чист и подреден, а изпраните неща – отново готови за употреба.

Електрическият сушилник за дрехи с нагревател решава редица проблеми на домакините. Вече не е нужно да се съобразявате с прогнозата за времето – можете да изперете, когато имате възможност. Цената на това полезно устройство е в пъти по-ниска от тази на нов домакински уред или комбинирана пералня. Можете да го използвате всеки път на различно място, в зависимост от нуждите и предпочитанията.

Безопасността ви е гарантирана

Уникалната електрическа сушилка за дрехи InnovaGoods 1000W е напълно безопасен за използване домашен помощник, изработен от висококачествени материали. Рамката е направена от неръждаема стомана, а колелата - от ABS пластмаса. За направата на външния калъф е използвано висококачествено полиестерно влакно. Калъфът се закопчава с цип за плътно затваряне, без топлинни загуби.

Нагревателят в електрическия сушилник за дрехи с вентилатор е оборудван с термостат. Той ви дава възможност да регулирате температурата на горещия въздух според вида на изсушаваните материи. Термостатът също така има задачата да поддържа зададените градуси, което защитава прането ви от прегряване, а дома ви от пожар. Можете да настроите предварително времето за сушене, да включите сушилнята и да отидете спокойно на работа.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти