0
0
.00
BGN

Аксесоар за сутиен Bra Strap Clipper

Модел: ST088

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Изрязаните тоалети са страхотен начин да изявите себе си, да бъдете секси и самоуверени или пък стилни. Да, но това няма как да стане, ако дизайнът на дрехата се загрозява от презрамките на сутиена, нали? За да не се налага да инвестирате сериозна сума в подходящ за дрехата сутиен, може да си направите такъв с помощта на този малък аксесоар. Неговата роля е да захваща презрамките една към друга, за да не се виждат под дрехите. Така запазвате удобството на вашето бельо, правите го подходящо за съответната дреха и се чувствате добре. Всичко, което трябва да направите е да закачите презрамките една към друга. Аксесоарът не ги поврежда по никакъв начин, не убива и не се забелязва под дрехите. Предлага се в няколко цвята, за да имате подходящ за всеки модел сутиен.

Другите два плюса от ползването му също не са за пренебрегване. Автоматично изправя стойката, което ви придава красива осанка и подобрява начина, по който ви стоят дрехите. Другият положителен ефект е, че повдига бюста. Това от части се дължи на изправената стойка, а от друга – на събраните презрамки. Както и да го погледнете, ефектите са на лице – презрамките не се виждат, гърбът ви е изправен, а гърдите са повдигнати.

Предназначение на продукта

  • Прибира презрамките
  • Не убива и не деформира бельото
  • Не се забелязва под дрехите
  • Изправя стойката
  • Повдига бюста
  • Получавате 9 щипки по 3 в бяло, черно и телесен цвят

Комплектът съдържа:

  • 9 х Щипки за сутиен Bra Strap Clipper в 3 цвята: бял, черен и телесен

За разлика от болшинството аксесоари за сутиени, целящи да направят бельото ви по-атрактивно, Bra Strap Clipper има задачата да го направи максимално незабележимо. В болшинството случаи презрамките на сутиена не бива да бъдат обект на внимание, а понякога могат дори да влошат драстично цялостния ви облик. Онтайм ви дава възможност без никакви усилия и срещу символична цена да прикриете презрамките на своя сутиен и да изглеждате блестящо.

С помощта на този революционен аксесоар за скриване на презрамки на сутиен, вие ще можете да облечете любимия си топ без ръкави, да носите елегантна рокля с кръстосани презрамки, да изглеждате безупречно в любимия си фитнес екип и изобщо да си спестите вулгарното излъчване, носейки различни по стил и кройка дрехи.

Добрата новина е, че пълният комплект включва различни по цвят аксесоари за сутиени Bra Strap Clipper, подходящи за различни по цвят сутиени и горно облекло. Всеки клипс е пригоден за многократно използване, така че пълният комплект се оказва едно наистина рентабилно от финансова гледна точка решение.

Визуална корекция на бюста

Макар на пазара да се предлагат безброй аксесоари за сутиени, притежаващи свойството да коригират оптически женските гърди, при Bra Strap Clipper ефектът е най-близък до естествената форма на бюста. Пристягайки презрамките в зоната на гърба, клипсът повдига леко чашките, така че гърдите ви да придобият по-тонизиран младежки вид, при това без да се ограничават движенията и да се създава какъвто и да е дискомфорт.

Кажете сбогом на прегърбената поза

Колкото и да се стараете да заемате винаги изправена поза, навикът да се прегърбвате, докато седите или се движите винаги надделява. Благодарение на нашите изящни аксесоари за сутиени Bra Strap Clippper, няма нужда да стоите нащрек и следите за позицията на собственото си тяло. Това чудесно приспособление ще се погрижи не само за стилния ви облик, но и за доброто състояние на гръбначния ви стълб. Идеално решение за дами с по-едър бюст, страдащи от схващания и болки в областта на гърба, врата и раменете.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти