Ратанови мебели за градината

Ред:
мебели от ратан

Онлайн мол Ontime ви представя специалната си категория, посветена изцяло на изящните и неподражаеми ратанови мебели. Трудно можем да посочим друг вид градинска мебел, която да притежава дори близко до тяхното очарование. Постарали сме се да предложим разнообразие от модели, стилове, цветове и дизайни. Вярваме, че всеки ще може да открие това, което отговаря на собствените му виждания за красота и удобство.

Идеално решение за двор и градина

Стилните ратанови мебели за градина намират широко приложение както в екстериорното оформяне на различни открити пространства, така и при създаването на интериорен дизайн в различни по вид и предназначение сгради – жилища, офиси, търговски обекти, заведения и т.н. Имате свободата да ги използвате с еднакъв успех навсякъде – в дневната, на верандата, в двора.

Заведенията на открито са тези, които безспорно ще се възползват от нашите супер достъпни за качествени ратанови мебели цени. Именно това сме се погрижили да присъства в раздела – качествени и стилни изделия на максимално ниска цена.

Изгодната оферта е стимул за купувача да закупи по-голямо от предварително определеното количество артикули. На собствениците на кафенета, барове и ресторанти, даваме възможност да купуват количества без никакви притеснения. Ще се вместим в определения от тях бюджет.

Какво включва тази категория?

Освен идеалното съотношение между качество и цена при артикулите, в този раздел ще откриете и разнообразие от стилове и дизайни. В зависимост от своите нужди и предпочитания, имате възможност да изберете комплект или да създадете собствена композиция, купувайки съвместими по визия единични компоненти.

Ниските ни цени ще се харесат и на частните ни клиенти. Те ще могат да създадат невероятен уют и красота в своя дом и градина. Градината е мястото, в което мебелите от ратан изглеждат невероятно. Факт е, че дори семплият и неугледен двор ще придобие луксозно екзотично излъчване с комплект добре изработени ратанови мебели за градината.

В колекцията ни ще откриете:

Красиви и устойчиви люлки

Люлките са специална категория ратанова мебел. Те имат за цел да предложат комфорт, но успяват със самото си присъствие да зарадват очите по невероятен начин. Гостите на вашия постоянен дом или вила ще останат очаровани от визията на дворното ви място.

Люлката ще бъде елементът, който ще привлича като с магнит посетители от различни възрасти. В прекрасната си колекция сме включили люлки тип „кресло” и „клетка” с различна големина и цвят – черни, кафяви, бели. Те са подходящи не само за двора, но и за веранди и жилищни стаи.

Масички в различни вариации

Масите за сред масово търсените от клиентите ни мебели от ратан. Те създават приятна екзотична атмосфера и са най-подходящата мебел в един кът за гости. Бихте могли да ги разположите на тераси, веранди, под асмата в двора. Където и да ги поставите, те ще изглеждат и ще бъдат на подходящото място.

Ратановите ни маси са идеални за заведения на открито. Имате възможност да ги използвате в градината на своето заведение, както и да ги наредите директно на тротоара. Бъдете уверени, че клиентите ще изберат вашето, а не съседното заведение, защото ратанът създава впечатление, че вашият обект е по-висока категория, а обслужването и стоките са с отлично качество.

Масите ни със стъклен плот притежават класа, каквато нито един друг вид не може да достигне. За изработката им са използвани материали от най-висок клас, включително много здраво стъкло с висока устойчивост на удар. Те са леки и супер удобни за пренасяне. Ще ви бъде лесно да ги изнасяте на открито и да ги прибирате, когато е необходимо.

Към масичките от ратан обезателно трябва да добавите и столове с подходяща и съвместима визия. Можете да закупите комплект маса и столове от естествен или имитиращ материал, а защо не и да създадете собствена композиция, купувайки компонентите поотделно. Нашият магазин стимулира клиентите си да проявят креативност и да създадат визията на своя двор и градина, отговаряща на собствените им представи за естетика.

Купете бързо, лесно и изгодно

Онлайн магазинът ни ви позволява да закупите качествено и стилно обзавеждане за двора без никакъв разход на време и нерви. Финансовата страна на нещата също не бива да бъде подценявана. Вместо да пътувате до град, в който има адекватно предлагане на градинско обзавеждане, мебелите сами ще пропътуват разстоянието, делящо ги от вас.

Покупката на градински мебели от ратан налага да разполагате със специален транспорт, а това е допълнителен разход, който можете да си спестите. От вас не се изисква да влагате особени усилия и средства. Просто разгледайте каталога ни, изберете желания вид и брой изделия, и създайте своята поръчка, която ние ще обработим в най-кратки срокове.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ