Ратанови мебели

Ратанови мебели

Това е категорията, която сме посветили изцяло на изящните и неподражаеми ратанови мебели. Трудно можем да посочим друг вид градинска мебел, която да притежава дори близко до тяхното очарование. Постарали сме се да предложим разнообразие от мебели, стилове, цветове и дизайни. Вярваме, че всеки ще може да открие това, което отговаря на собствените му виждания за красота и удобство.

Ратанови мебели, подходящи за:

Стилните ратанови мебели за градина намират широко приложение както в екстериорното оформяне на различни открити пространства, така и при създаването на интериорен дизайн в различни по вид и предназначение сгради – жилища, офиси, търговски обекти, заведения и т.н. Можете да ги използвате с еднакъв успех навсякъде – в дневната, на верандата, в двора.

Заведенията на открито са тези, които се нуждаят най-много от достъпни за качествени ратанови мебели цени. Именно това сме се погрижили да присъства в раздела – качествени и стилни мебели на възможно най-ниска цена. Изгодната оферта е стимул за купувача да закупи по-голямо от предварително определеното количество мебели. На собствениците на кафенета, барове и ресторанти даваме възможност да купуват количества без никакви притеснения.

Ниските ни цени ще се харесат и на частните ни клиенти. Те ще могат да създадат невероятен уют и красота в своя дом и градина. Градината е мястото, в което мебелите от ратан изглеждат най-добре. Факт е, че дори семплият и неугледен двор ще придобие луксозно екзотично излъчване с комплект добре изработени ратанови мебели за градината.

Какво ви предлага тази категория на електронния ни магазин?

Освен максимално ниски за висококачествени ратанови мебели цени, в този раздел ще откриете и разнообразие от стилове и дизайни. В зависимост от своите нужди и предпочитания, имате възможност да изберете комплект или да създадете собствена композиция, купувайки единични компоненти.

В категорията присъстват:

Ратанови люлки

Люлките са специална категория ратанови мебели. Те имат за цел да предложат комфорт, но успяват със самото си присъствие да зарадват очите по невероятен начин. Гостите на вашия постоянен дом или вила ще останат очаровани от визията на дворното ви място. Люлката ще бъде тази, която ще привлича като с магнит посетители от различни възрасти. В колекцията сме включили люлки тип „кресло” и „клетка” с различна големина и цвят – черни, кафяви, бели. Те са подходящи не само за двора, но и за веранди и жилищни стаи.

Масички

Масите за сред най-търсените от клиентите ратанови мебели за градината. Те създават приятна екзотична атмосфера и са най-подходящата мебел в един кът за гости. Можете да ги използвате на тераси, веранди, под асмата в двора – където и да ги поставите, те ще изглеждат и ще се чувстват на място.

Ратановите ни маси са идеални за заведения на открито. Можете да ги използвате в градината на своето заведение или да ги наредите директно на тротоара. Бъдете уверени, че клиентите ще изберат вашето, а не съседното заведение, защото ратанът създава впечатление, че вашият обект е по-висока категория, а обслужването и стоките са с отлично качество.

Масите ни със стъклен плот притежават класа, каквато нито един друг вид не може да достигне. За изработката им са използвани материали от най-висок клас, включително много здраво стъкло с висока устойчивост на удар. Те са леки и супер удобни за пренасяне. С лекота ще можете да ги изнасяте на открито и да ги прибирате, когато прецените.

Към масичките от ратан обезателно трябва да добавите и столове с подходяща и съвместима визия. Можете да закупите комплект маса и столове от ратан, а можете и да създавате собствен, купувайки компонентите поотделно. Нашият магазин дава възможност на клиентите да проявят креативност и да създадат визията на своя двор и градина, която отговаря на собствените им представи за естетика.

Купете бързо, лесно и изгодно

Електронен магазин Онтайм ви позволява да закупите качествени и стилни ратанови мебели без никакъв разход на време и нерви. Финансовата страна на нещата също не бива да бъде подценявана. Вместо да пътувате до град, в който има адекватно предлагане на градинско обзавеждане, мебелите сами ще пропътуват разстоянието, делящо ги от вас.

Покупката на ратанови мебели за градина налага да разполагате със специален транспорт, а това е допълнителен разход, който можете да си спестите. От вас не се изисква да влагате особени усилия и средства. Просто разгледайте каталога ни с мебели от ратан, изберете желания вид и брой изделия, и създайте своята поръчка, която ние ще обработим в най-кратки срокове.

Ред: