Камини

Ред:
Камини Прити

Поставянето на камина е дългосрочно решение, което променя облика на интериора, замествайки градския модерен дизайн с уюта и топлината на малките къщи в отдалечените от шумните централни градове, населени места. Камината е едно от най-старите класически средства за организиране на отоплението през студените месеци. Тя внася колорит и разкош в домашните помещения.

Приложение в модерния свят

Съвременните камини прибавят към традиционната конструкция от скара за “зареждане”, пепелник, облицовка, комин и ограничено от стъклена плоча огнище, усъвършенстван начин на оползотворяване на горивната смес. Обикновено тази отговорност се поверява на регулиращи клапи, осигуряващи пълноценна реализация на всеки процент гориво, повече топъл въздух в помещенията и съответно - спестяване на суровини.

Често използван съвременен метод за максимално оползотворяване на топлината е т.нар. “водна риза“. Чрез добавена вода в отоплителната система, изгарянето на горивото се осъществява по-пълноценно, показвайки над 80% КПД. Но по-важно е, че с този вид камини на дърва се топли цялото жилищно пространство.

Възпроизведената в камерата топлина се разпространява равномерно навсякъде, включително и към най-труднодостъпните за отопление пространства. Този метод осигурява безкомпромисен топлинен уют. Контролът върху притока на въздух също е част от новостите в съвременните печки камини.

Уредите на Прити

Изгодните за камини цени не са основният критерий за правилен подбор на уред с  такъв начин на работа. Той се закупува с идеята да служи в продължение на години и при правилен избор на корпусен материал и конструкция, експлоатацията му се отличава с наистина голяма продължителност. 

Визуалното оформление, размерът и материалът на изработка, са част от основните характеристики на предлаганите днес отоплителни устройства, и съответно те са различни при различните марки български камини. Видът на горивото и точното предназначение на камината са други две основни фабрични черти, от които зависи начинът й на работа. 

Каталогът ни предлага голяма възможност за избор сред богатата гама камини Прити. Това е българска марка с изградени традиции, отличителен дизайн и солидно присъствие на пазара. Изключително предпочитан избор както за домашен интериор, така и за обществени помещения, камините на марката са прекрасно решение за справяне с последиците от студените дни и месеци, добавяйки и голяма доза автентична елегантност. 

Отличителни белези на всяка камина с водна риза Прити са плътните черни ламаринени листи на корпуса, преградата от закалено стъкло или термошокова стъклокерамика пред горивната камера, скара от чугун, пепелник и специалната клапа за регулиране тягата на димоотвода. Нивото на топлообмен, мощността и видът на огнеупорната облицовка също са от огромно значение за работата на отоплителя.

Българската марка разчита на тухлата за вътрешната облицовка на своите камини Прити с водна риза и без. Тухлата е материал, неподдържащ горенето, което допринася за пълната пожаробезопасност на топлинната инсталация. Тя, също така притежава свойството да поглъща и запазва топлината за продължителен период от време. Дълго след като огънят е изгаснал, камината Прити ще продължава да излъчва приятна топлина.

Богата селекция 

Електронният ни мол впечатлява с пълна гама Прити камини, които предоставят ефективни решения за ограничаване на студа, създавайки уютно и задушевно кътче с щипка романтика. Това би било невъзможно без прекрасно проектираната конструкцията на българските отоплителни уреди, която не допуска компромис в оползотворяване на горивната смес и разпространяване на получената топлина. 

С камини на дърва Прити, неприятните остатъчни изпарения вече не са неприятни, тъй като регулационната клапа за тягата се грижи за правилен топлообмен и съответно за плавното изхвърляне на остатъчните газове. Самият димоотвод притежава фабрично вграден контрол върху първичен и вторичен въздух. Първичен е въздушният поток, нахлуващ през скарата с гориво, а вторичен – попадналият през отворите на вратичката и стъклената преграда. 

Освен това, марката се концентрира предимно върху крайния резултат – разпределянето на топлината от горивната смес, което създава уюта в помещенията. Черният дизайн със заоблени странични контури и комин се наблюдава при всяка камина, която ще ви предоставим на разумна цена. Една, две или няколко – вратичките от стъклокерамика и чугун създават уютна атмосфера, стил и функционален дизайн, който се вписва добре навсякъде. 

Каталогът ни предлага и камини Прити на много изгодна цена с вградена фурна, както и високи газови отоплителни печки тип “гъба“, предназначени специално за открити или полуоткрити зони. Височината на печка на дърва Прити достига 2 м., изработена е от устойчива стомана, а ефективността й е гарантирана.

Независимо от стандартно високите за отоплителите Прити цени, нашата селекция предоставя удивително разумни ценови предложения за уреди, които привличат потребителите почти толкова, колкото и функционалността им. Имайте предвид, че с високата енергийна ефективност на печките и камините, представени в каталога ни, ще намалите разходите през отоплителния сезон, така че инвестицията си заслужава.

Невероятно достъпни цени 

Prity е производител с изградено име на пазара. Цените на камините Прити с водна риза леко се различават при различните дистрибутори на марката. Отделните разновидности на уредите сред тях също се колебаят в ценовата си рамка. Ние представяме почти пълния асортимент на марката, следвайки изгодна за клиента ценова политика.

Магазин Ontime предлага едни от най-изгодните камини на дърва и въглища без водна риза, които ще откриете във физическите и електронните магазини. Дълготрайната експлоатация и възможността за избор между пелетно гориво и дърва е достатъчна причина за ориентиране към продуктите на този български производител, който е доказал нееднократно способността си да твори топлина и комфорт, примесени с щипка романтика.

Виж още