0
0
.00
BGN

Антибактериална ултравиолетова лампа

Опции

Модел: sz0545

Наличност: В наличност

 


89
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Антибактериална ултравиолетова лампа - 1 бр. Общо: 89лв.

Антибактериална ултравиолетова лампа, отделяща озон, който убива вируси и бактерии
Дистанционно управление
Стерилизира до 40 кв.м. помещения
Дължина на светлинната вълна: 253.8 nm
Забавен старт 28 секунди
Три режима на работа - 15, 30 и 60 минути
Размери: 45.5 / 22.3 / 20.3 см

В условията на пандемия, е не само необходимо, но и задължително да се погрижим за своето здраве и това на любимите си хора. Забравете маските и дезинфектантите, които силно изсушават кожата на ръцете. Ние ви предлагаме едно перфектно решение за дезинфекция на помещения, което се справя успешно с вируси и бактерии - Антибактериална лампа X-TREMER UV с ултравиолетови лъчи.

Широк спектър на действие

Докато дезинфектантите премахват бактериите и вирусите единствено от ръцете ви и почистените повърхности, лампата с UV лъчение, дезинфектира цялото помещение, в което се използва. Това е особено полезно, предвид трудността да приучим малките си деца да мият редовно ръцете си и да не ги слагат в устата, след като са пипали навсякъде.

Ултравиолетовите лампи се използват ефективно в стерилизацията на медицински и козметични инструменти. Това говори красноречиво за тяхната способност да унищожават почти всички познати до момента микроби и вируси. Конкретният продукт има изключително широк диапазон на действие. Пригоден е за стерилизация на помещения с площ до 40кв.м.

Важно е да се разбере, че бактерицидните UV лампи и обикновените кварцови устройства не са едно и също нещо. Да, и двата вида са UV излъчватели, но с различен дизайн и потребителски характеристики. Кварцовите лампи са ефективно терапевтично и профилактично средство, използвани дълго време за дезинфекция на въздуха, тъй като те също убиват микробите.

В момента обаче лампите с кварц практически не се използват за дезинфекция на въздух и повърхности, тъй като бяха постепенно заменени от по-безопасните специализирани бактерицидни модели. Кварцовата лампа носи името си от кварцовото стъкло, имащо недостатъка да пропуска през себе си целия светлинен спектър, излъчван от живака.

Съвременната антибактериална ултравиолетова лампа от своя страна е със специално увиолово стъкло, което филтрира вредния спектър на светлината. Моделът, който ви предлагаме е с много атрактивен дизайн и ще бъде чудесна декорация в стилно обзаведения ви дом. Има три режима на работа + опция забавен старт. Разполага с дистанционно управление.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти