Лампа пламък за декорация и осветление

Гласове: 27 Рейтинг: 3.2
 • Код на продукта: st961
 • в наличност Цена: 18.00лв.
Кол-во: +
-


Оригиналната празнична декорация привлича погледите и забавлява всички. Предлагаме ви кошница с фалшив огън, която може да бъде използвана за декорация за открити и закрити помещения, да създава уют и топлина по време на празник, да е част от маскировка на Хелоуин или да се използва като мека, романтична светлина. Оригинална декорация с реалистичен, безопасен огън! Електрическите пламъци са създадени благодарение на мек копринен плат и вентилатор, който духа нагоре през коприната, докато уникалното осветление от страни придава огнен цвят и реалистичност. Можете да я използвате за украсяване на дома, създаване на празнично настроение в офиса, като атрактивен начин за привличане на клиенти на витрина на магазин, за романтично осветление и др., Заедно с кошницата получавате и верига за висящ монтаж.

Предимства:

 • Забавен фалшив огън
 • Подходяща украса за Хелоуин и други празници
 • Красив копринен пламък без опасности както при истинския огън
 • Получавате невероятния блясък и движение като при истински пламък
 • Реалистичност
 • Лесно монтиране чрез триъгълна верига
 • Оригинална украса за вашата къща, магазин или друго място
 • Перфектен за празна камина през топлите месеци
 • Лесен за използване, просто го включете в контакта

Характеристики:

 • Работно напрежение: 220V
 • Дължина на веригата: 440 мм / 17.16 инча
 • Размер: 200 х 200 х 100 мм / 7,8 х 7,8 х 3,9 инча
 • Диаметър на лампата 19 см. 
 • Действие: Чрез малък вентилатор, копринен плат и уникални светлини
 • Цвят: черен

Комплектът включва:

 • Електрическа кошница с фалшив, реалистичен огън
 • Верига за висящ монтаж

Електрическата лампа пламък е перфектният аналог на живия огън. Всички знаем каква романтика и усещане за топлина създават пламъците от горящи дървени съчки. Единственият им минус е тяхната висока пожароопасност. Ние ви предлагаме една абсолютно безопасна алтернатива, която успешно да краси стилния ви дом или още по-красивото ви дворно пространство.

Приятен светлинен ефект за всякакъв повод

Лампите отдавна не се ограничават единствено с ролята на изкуствено осветление, макар основната им функция да се запазва при всички декоративни осветителни тела. Конкретният осветител е преди всичко ефектна декорация за съответното пространство, било то закрито помещение, веранда или кътче от градината в двора на семейната ви къща.

Трептящите пламъчета, идващи от оригиналната лампа изкуствен огън се дължат на специфичната структура на светлинното тяло. Пламъците се получават благодарение на вградения вентилатор, който издухва нагоре мека копринена материя. Електрическото осветление придава на този ефект невероятна реалистичност. Съседите ви обезателно ще повярват, че използвате автентичен огнен светилник.

Ефектът „фалшив пламък” се допълва много успешно от купата, от която се извисяват изкуствените огньове. Декоративната лампа огън може да се използва като настолна или като висящ осветител, в зависимост от начина, по който решите да я превърнете в стилен интериорен декор.

Комплектът включва тристранна верига за висящ монтаж. Окачването на горящата купа е лесно и с него може да се справи всеки. По желание можете да окачите декорацията върху стена или върху кука, предварително монтирана на таван и всяка друга подходяща опора. Източникът на захранване е стандартната електрическа мрежа с 220V напрежение. За да включите светлинния ефект, свържете наличния кабел към електрическата мрежа.

С минимална цена и изключително топло присъствие, лампата, излъчваща изкуствени пламъци е перфектно решение за всякакви поводи. Задължителна за домовете, където се празнува Хелоуин, защото с нейна помощ се създава автентична призрачна обстановка и съответното усещане за злокобно присъствие у останалите участници в празника.

По никакъв начин не бива да се отказват от подобно светлинно шоу, в случай че планирате романтична среща в приятния си дом. Нищо не скъсява дистанцията така, както топлите пламъчета и илюзията за топлещата сила на открития огън. Изключително важно е да се създаде подходящата отпускаща атмосфера, за да могат страстите да достигнат очакваното високо ниво.

Естетите гарантирано ще използват нашата уникална лампа с декоративен пламък ежедневно и целогодишно. С нея могат да декорират дома си, а защо не и стопанисвания от тях търговски обект. Осветителят е идеално решение за заведения за хранене, целящи да накарат своите гости да се чувстват приятно и уютно. Ресторантите с градина задължително трябва да помислят за подобен декор.

Минимален разход на електрическа енергия – това е гарантирано от икономичната крушка, вградена в осветителя. Вентилаторът, монтиран в корпуса на уреда е подобен на вентилаторите, използвани за охлаждане на настолни и преносими компютри. Дори да я оставите да свети през цялата нощ, лампата няма да повиши сметките ви за ток, нито пък ще създаде риск от възникване на пожари.

Важно: не заменяйте оригиналната крушка, имитираща пламък с модел, базиран на друга технология. Крушките с нажежаема жичка са крайно неподходящи, поради отделяната от тях силна топлина. Високата температура би могла да породи опасност от запалване на копринената материя.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ