ᐉ Лава лампа на топ цена онлайн - Онтайм

Лава лампа

Гласове: 57 Рейтинг: 4.7
 • Код на продукта: sv409
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 28.00лв.
Възможни варианти
* Цвят:

* Варианти:

Кол-во: +
-


Лава лампата е изключително красив, ефектен и практичен аксесоар, който се вписва във всеки дом. Моделът действа като стандартна нощна лампа, но лава ефектите я правят уникална. Осигурява мека светлина, деликатно осветяване и действа релаксиращо при наблюдение на движението на течността, успокоява нервите и помага за по-лесното заспиване.

Принципът на действие е много прост, но ефектен и красив. Лампата е произведена от висококачествени материали и прозрачно стъкло. Вътре е пълна с безцветно масло и парафин. При включване, лампата се загрява и парафинът започва да се движи. Светлините придават цвят на топките.

Моделът е с изчистена и стилна визия, пасва на всеки дом или офис. Разполага със стабилна основа и се захранва с батерии. Предлагат се различни цветове на светлината оранжев, син, червен и зелен.

Красив и впечатляващ аксесоар за всеки дом или офис

 • Стилна визия
 • Успокоява
 • Свети с мека светлина
 • Уникален подарък

Характеристики:

 • Височина 34 см
 • Мощност 25W
 • Захранване: 220V
 • Тегло 210 г

Има един изключително прост и ефикасен метод, с който да създадете специална атмосфера в дадено помещение – цяла категория лампи са изобретени за целта. Вече и клиентите на онлайн магазин Ontime имат възможност да се сдобият с изящна лава лампа на изключително изгодна цена. Това не е обикновено осветително тяло, а уред, с който ще поглезите сетивата и душата си.

Особености и предимства

Лампите от тази разновидност имат специфична конструкция. Корпусът им обикновено се състои от конусовидна прозрачна тръба, направена от плътно стъкло и метални елементи в горния и долния край. Пълнежът е този, който прави този вид осветители толкова ефектни. Той е съставен от безцветно масло и парафин. При нагряване парафиновите формички започват да се движат в маслена среда.

Характерно за всички лава лампи е, че се захранват с електрическа енергия. Разработката представена тук работи на същия принцип, поради което лампите са снабдени със захранващ кабел за 220V. Включват се директно в контакта и светлинното шоу може да започне. Особеното при тази технология е видът на светлоизточника. Използват се малки цветни крушки, чието предназначение е да осветят течната среда.

Предвид изключително успокояващото действие на лампите, те често се използват като нощни лампи в детски стаи и в семейни спални. Изобщо, всяко помещение, в което искате да внесете красота, топлина и уют, може да бъде декорирано с този невероятен светещ аксесоар. Дори най-малките деца ще бъдат хипнотизирани от плаващите фигурки и меките цветни светлини.

Искате да осигурите съвсем мек нюанс на светлината в една напълно тъмна стая? Много лесно ще го постигнете с една красива лава лампа. Начинът ѝ на светене наподобява стелеща се гореща лава от току-що изригнал вулкан. Някои модели дори използват минерали с вулканичен произход за пълнеж, с който подсилват ефекта на декоративното осветление.

Лампа от страхотната ни колекция би била страхотен подарък, когато се чудите какво да изберете. Бъдете уверени, че подареното от вас осветително тяло ще радва новия си собственик и ще бъде използвано постоянно. Способността на лавите да успокояват тялото и душата е доказана. Ако искате да се избавите от натрупания през деня стрес, просто си включете лампата и се порадвайте на живите ѝ цветове.

Не търсете подобна разработка във физическите магазини, защото този вид осветители са все още слабо застъпени в търговската мрежа. Вместо това можете бързо и лесно да си закупите лава лампа онлайн. При нас ще откриете страхотно разнообразие от дизайни, което ви позволява да изберете по свой вкус и предпочитание. Предлагаме лампи с гарантирано качество на невероятно изгодна цена.

Не пропускайте да видите и нашите оферти с лампи за детска стая.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ