Перални

Ред:
Перални

Машинното пране се смята за една от най-важните придобивки на цивилизованото общество. С него се е повишила значително хигиената, което пък от своя страна е помогнало да се намалят значително болестите, причинени от микроорганизми. Ако във вашия дом липсва такава придобивка, то чудесната ни колекция от перални на ниски цени ще ви позволи да коригирате грешката. Добре дошли в модерния свят, в който чистите дрехи са задължителни.

Как да изберете подходящия модел за вашия дом?

Да си избереш нова пералня не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Днес тази група битови уреди се предлагат в такова разнообразие от големини, начин на монтиране, функции на работа, технология, че единствено специалист би могъл да определи кой уред е подходящ и кой не за нуждите на дадено домакинство.

Ако цената е водещ фактор за вас, то имайте предвид, че съвременните перални са с цени, вариращи между 400 и 2500 лева. Съществуват и доста по-скъпи разработки. Цената се определя от технология, марка, капацитет и характеристики. Има мултифункционални машини, преминаващи автоматично от режим пране в режим изсушаване. Налични са и модели с вградени функции за предварителна подготовка на прането и т.н.

Днес си остава популярно решението да се комбинират най-евтини перални със сушилни от същия клас, което би могло да се окаже доста неудачен избор. Координираният стил е показател за модерно оборудвано жилище, но не всяко съчетание е гаранция за добра екипна работа между двата уреда. И тук съвсем не говорим за съвместимост между визия и дизайн.

Преди изобщо да разгледате функциите на представените в раздела автоматични перални, е важно да знаете къде и как ще позиционирате новия си домашен помощник. Размерът е от значение, а при пералните големината се движи в много широк диапазон. Има професионални модели с капацитет до 8-10 кг. пране с едно зареждане. Те са чудесна идея за многочислените домакинства, но искат и солидно пространство.

Вградените кухни са хит в жилищния интериор, затова помислете дали ви е нужна пералня за вграждане или свободно стояща. Ако конструкцията за вграждане на битовите уреди е вече готова, ще ви се наложите да избирате пералнята повече на база нейния размер, отколкото въз основа на нейните функции и марка. Това е доста ограничаващ фактор, способен да ви принуди да правите компромиси и да ви лиши от пълно удовлетворение от избора.

Знайте, че всяка пералня е с индивидуални размери. Възможно е да срещнете отклонения от само 2 см, които да ви принудят да коригирате вградената си кухня, за да напаснете машината към отвора, предназначен за нея. Вграждането е прийом на обзавеждането, което напълно ви лишава от възможността да изберете уред с горно зареждане. Този вид е малко популярен у нас, но изключително удобен и практичен.

Бюджетът е факторът, който ще ви ръководи през цялото време. За да не ви се налага отново да правите компромиси, разгледайте страхотните ни перални на промоция. С нашите промоционални цени ще можете да вземете уред, какъвто сте смятали, че не можете да си позволите. Знаем колко щастливи са младите семейства, когато си купят по-скъпа от очакваното придобивка, без да харчат повече пари от определеното.

Уникални възможности на съвременните разработки

Съвременните перални машини са разработени по начин, който им позволява не само да изпират по-качествено силно замърсените дрехи и спално бельо, но и да щадят по-фините тъкани. Знаем, че функциите и работният живот на техническите компоненти на уреда са от огромно значение за вас като купувачи, но от значение е и качеството на изпиране на прането.

Днес почти всички евтини перални имат опция накисване, предназначена да разтвори старите и упорити петна и мръсотията. Не всеки модел, предлаган на пазара обаче може автоматично да пригоди температурата на изпиране спрямо вида на заложените материи. Ако вие сами не знаете на какви градуси е удачно да перете вълната и копринените тъкани, то добре, че поне пералнята ви знае.

Пералните, които са груби към фините материи не са вариант, който ще ви осигури максимално задоволство от резултатите. Когато си харесате перална машина, се поинтересувайте дали има програма за деликатни материи. В случай че пазарувате на място от физически магазин, можете просто да погледнете надписите на контролния панел – програматора.

Онлайн покупките ви задължават да прочетете техническите характеристики или да се свържете с консултант на магазина. При нас винаги ще срещнете желание за съдействие за най-добрата покупка от страна на компетентния ни екип. Пералните ни са представени с най-важните технически спецификации, включително консумация на вода, обороти на центрофугата и наличие на допълнителни програми.

Не е достатъчно да си изберете пералня по размери, защото съвременната перяща техника има много други по-важни характеристики, например ниво на шум и сила на вибрациите в режим центрофуга. И двата фактора са пряко определящи ежедневния ви комфорт и защита на скъпото обзавеждане.

За да намалят сметките за електричество, болшинството домакини използват нощната тарифа, пускайки пералнята късно вечер. Твърде шумната работа на уреда обаче със сигурност ще ви скара със съседите, а и вас също вероятно ще лиши от спокоен сън. Добрите разработки на водещи марки като Hotpoint-Ariston, Sharp и Indesit са максимално тихи при изцеждане на прането във финалния етап. Струва си да замените старата техника с разработка от последно поколение.

Пералнята Sharp ES-HFA7103W3 е едно страхотно нискобюджетно решение, в което са вложени всички технически иновации. Тя ви позволява да регулирате оборотите на барабана, така че не само да намалите шума, но и вибрациите от центрофугирането. Важно е да помислите дали дървения под, ламинатът или теракотената настилка ще издържат на трусовете под тежкия уред.

Направете разумна покупка при нас

Изборът на онлайн магазин Ontime, заради страхотните промоции на перални, е правилно решение. Цената е от голямо значение за повечето български домакинства, особено за новодомците, които трябва да обзаведат жилището си с всичко необходимо за едно комфортно и спокойно съществуване.

Изборът от перални в каталога ни е достатъчно голям, за да може всеки да намери модела, отговарящ на неговите нужди, жилищна площ, интериорни решения и бюджет. Заложили сме на популярни марки, които са добре познати в страната ни с иновативните си разработки и елегантния модерен дизайн на уредите. С нас пазаруването е лесно и изгодно – без разход на време, нерви и пари. Доставяме в минимални срокове поръчаните стоки на територията на цялата страна. 

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ