ᐉ Тоалетен стол с подлакътници на топ цена - Онтайм

Тоалетен стол с подлакътници

Гласове: 30 Рейтинг: 4.7
  • Код на продукта: sy291
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 120.00лв.
Кол-во: +
-


Тоалетният стол е подходящ за обслужване на възрастни и/или трудноподвижни хора. Моделът разполага с висококачествена метална конструкция, която е едновременно лека и стабилна. Разполага с удобни подлакътници, облегалка и седалка, както и с подвижно гърне.

Ползи и предимства на столa:

  • Висококачествена изработка
  • Стабилна конструкция
  • Удобна седалка
  • Подвижно гърне

Характеристики на продукта:

  • Цвят: Сив
  • Стол тоалетна за трудно подвижни хора

В случай че се грижите за възрастен, болен или трудно подвижен човек, представеният тук тоалетен стол с подвижно гърне ще ви бъде изключително полезен. Конструкцията му е проектирана с идеята да се осигури максимално удобство както на ползвателя, така и на неговия болногледач. Столът е с гарантирана здравина и дизайн, съчетаващ дискретност и функционалност.

Характеристики на продукта

Представеният в каталога ни тоалетен стол е едно удобно приспособление с портативен дизайн. Столът е с олекотена конструкция, така че да бъде лесно преносим и използван на различни места, без никакви затруднения. Той е особено подходящ в случай, че тоалетната в дома се намира на отдалечено или труднодостъпно за болния място.

Моделът представлява тръбно заварена конструкция с изключителна здравина и устойчивост на натоварване. Може да се използва от хора с всякакво телосложение, без риск от повреждане на съоръжението и нараняване на болния или обслужващото го лице. Металните тръби са боядисани с висококачествено антикорозионно покритие.

Санитарният стол за тоалетна е проектиран така, че да бъде максимално удобен на ползвателя. Конструкцията включва облегалка и подлакътници, благодарение на които на болният ще бъде осигурена стабилност и безопасност, освен нужния комфорт. За някои тежко болни хора е трудно, а понякога и невъзможно да задържат тялото си в изправена позиция. Облегалките за гърба и ръцете са перфектен поддържащ елемент.

Столът е оборудван с удобна пластмасова седалка тип тоалетна чиния, към която по желание може да се добави капак. Седалката е фиксирана здраво към металния корпус, което е още един фактор, допринасящ за удобството и безопасността по време на използване. Единственият подвижен елемент в дизайна на изделието е гърнето.

Портативният стол тоалетна за възрастни и болни хора е с лесно свалящо се гърне. По този начин се улеснява почистването на тоалетната след използване, защото поддържането на безупречна хигиена е от ключово значение при полагане на грижи за болен или трудно подвижен човек. Всеки детайл от конструкцията позволява прецизно почистване и дезинфекция с конвенционален почистващ препарат и дезинфектант.

Металният стол тоалетна е с регулируема височина. По този начин съоръжението може да се използва от хора с различен ръст и степен на подвижност, без излишно натоварване и дискомфорт. За целта металната конструкция е оборудвана с пластмасова скоба и винтове, посредством които повдигането и спускането на седалката е лесно изпълнимо.

За разлика от други тоалетни столове, тук липсват колелца, но този фактор не е от значение за удобството при използване. Тази характеристика обаче показва максимална стабилност на помощното средство. Всеки от четирите крака на стола има в основата си гумено уплътнение, което предпазва от хлъзгане и изместване, когато столът се използва върху гладки подови повърхности.

Ние от онлайн магазин Ontime ви предлагаме един висококачествен и удобен тоалетен стол на невероятно изгодна цена. Цената разширява значително сферите на неговото приложение. Освен от частни потребители за домашна употреба, столът може да се използва и в специализирани заведения за възрастни и инвалидизирани пациенти.

Имаме пълната готовност да предоставим големи количества от въпросния модел. От офертата ни могат да се възползват не само болничните заведения, но и социалните служби, ангажирани със задължението да осигурят безплатни консумативи по различни социални програми на пациентите в отделните региони на страната.