ᐉ Автоклав за консервиране на буркани 24 литра на топ цена, автоклави за консерви - Онтайм

Автоклав за консервиране на буркани 24 литра

Гласове: 48 Рейтинг: 3.8
 • Код на продукта: sv741
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 319.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 31.10 лв.

12 x 31.10 лв.Автоклав за консервиране на буркани 24 литра осигурява удобно и бързо приготвяне на любимата зимнина. Моделът е произведен от 3-милиметрова стомана, която е устойчива на корозия и експлоатация. Осигурява висока температура на стерилизация, която убива бактериите, херметизира бурканите и запазва полезните качества на храната.

Моделът работи със стъклени буркани с обем 0.5-1 литър, като в зависимост от това събира съответно 14 или 5 буркана. Автоклавът замества добре познатите тежки казани, разположени върху огнища или газови котлони. Премахва изцяло нуждата от тази хамалогия, осигурявайки едно модерно решение на тази така традиционна тежка работа в края на лятото - консервирането на плодове, зеленчуци и месо.

Сега няма нужда да носите горещи буркани, да следите кипването на водата и да се притеснявате, дали няма да преварите или пък да не доварите продуктите в бурканите.

Основни предимства:

 • Лесна употреба
 • Бързо и удобно консервиране
 • Убива всички бактерии
 • Запазва полезните свойства на продуктите
 • Перфектно приготвена зимнина
 • Подходящ за всеки тип котлон

Характеристики:

 • Материал стомана
 • Размери 53/30 см
 • Тегло 17 кг
 • Вместимост на буркани 14 броя х 0.5 л. или 5 броя х 1 литър
 • Температура на стерилизация 110-120 градуса

Зимнината е едновременно традиция и шанс за консумация на ястия и напитки с много по-високи вкусови качества, отколкото предлаганите в супермаркетът продукти. Наименованието, подбрано съобразно сезонът на консумация на тези продукти - зимата, представлява процес по топлинна обработка на сезонни и цитрусови плодове, зеленчуци и месни изделия, подправени с овкусители, билки, треви и семена, в самостоятелна форма или като комбинация. През студените месеци, растителни храни не се откриват в пресен вариант, и консервите са единственият достъп до здравословна и органично чиста храна.

Консервирането и неговите предимства 

Известен факт е, че консервираните собственоръчно гарнитури, сладка и питиета са с предимства, дължащи се на гарантираният произход на суровините – качество, което продуктите от супермаркетите не притежават. Затова и процедурата е не само начин за спестяване на средства, но и любим процес за привържениците на здравословното хранене. 

Стерилизацията на растителни и месни храни и плодови напитки, става в съд от закалено темперирано стъкло, устойчиво на високи температури. Топлинната обработка се извършва във вряща вода за определен период, според видът на обработваните продукти. За да се поставят във вода, бурканите се поместват в съдове от специален материал, издръжлив на нагряване до над 100 °C. Там те се сваряват и херметизират до подходяща за консумация степен. 

Стерилизатори с висока функционалност 

Магазин Онтайм предлага автоклав за консервиране с капацитет 24 л., който напълно замества тежките старомодни казани. Продуктът изглежда компактен, но вместимостта му е достатъчна за стерилизация на 5-14 стъклени съда, в зависимост от вместимостта им. Той е перфектният прибор за приготвяне на вкусни и дълготрайни хранителни продукти, в голямо количество. 

Сварете сладка, желета, компоти, зеленчукови гарнитури, месна консерва, овкусители за ястия и любимата си алкохолна/безалкохолна напитка, без да надзиравате котлона в продължение на часове! Модерният автоклав за буркани е проектиран да се справя със задачата самостоятелно. 

Когато избираме автоклави за консервиране, материалът на изработка и капацитетът на съоръжението са основни характеристики. В съвременният им усъвършенстван вариант, компактността е качество, което също се изтъква като основен параметър. 

Представените автоклави за консерви е изработен от 3 мм. здрава стомана. Стоманената сплав е свръхустойчива на нагряване и на още по-рисковите корозия и ръжда, което гарантира дългосрочната експлоатация. Продуктът е с капацитет на температура 110-120°C – идеална за херметизиране и стерилизиране. Той е предназначен за всеки тип котлон – газов, електрически, и най-актуалните индукционни котлони. 

Въпреки теглото си от 17 кг. и вместимост 24 л., автоклавът е с размер 53/30 см. Компактните му мерки, съчетани с достатъчен обем, спестяват много пространство и време. С продуктът можете да приготвите наведнъж цялото количество консерви, което сте запланували. В съдът е предвидено пространство за буркани 14 броя х 0.5 л. или 5 броя х 1 литър. 

Едно от основните предимства на стоманеният автоклав с цена, изключителна достъпна за такъв тип съоръжение, е приспособлението за отчитане на температура и готовност на консервите. Той сигнализира в крайният етап на подготовката им, и спестява досадното стоене над котлонът или готварската печка. Другото е споменатата достъпна за съд за варене на консерви цена, предвид дълготрайната му експлоатация. 

Направи лесна поръчка

Автоклав за консервиране на буркани 24 литра обем

Доставка с

Цена 319.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ