Фризери

Ред:
Фризери

Онлайн магазин Ontime създаде самостоятелна категория, съдържаща разнообразие от малки фризери на изключително достъпни цени. Асортиментът ни залага основно на класическия хоризонтално позициониран модел - раклата, както сме свикнали да наричаме фризерите с подобна конструкция. Удобни, компактни и с елегантен дизайн - фризерите ни са чудесно решение за дома, за търговския ви обект и за вашето заведение за хранене.

Голям капацитет на съхранение

В случай че се колебаете между фризер ракла и вертикално стоящ модел, бързаме да ви уверим, че няма да сгрешите ако заложите на първата разновидност. Раклата има значително по-голям обем на съхранение, като същевременно достъпът до замразените продукти е много по-лесен.

Дори да заложите на съвсем малък фризер, какъвто е предлаганият от нас модел Crown CHF-145,неговата дълбочина ще компенсира липсата на разгъната площ, каквато имат по-широките разновидности. Опасенията, че съхраняваните продукти ще бъдат затрупани и трудни за намиране са излишни. Вътрешното отделение с обем 145 литра е разделено на две отделни секции.

Чудесно решение за малкото жилище, нашите фризери са не само с изключително изгодни цени, но и с конструкция, която пести от оскъдното пространство. Тяхната врата се отваря в посока нагоре, така че е без значение дали пред уреда има достатъчно място за отваряне на вратата – условие, характерно за самостоящите разновидности с предно отваряща се врата.

Спокойно можете да поставите фризера в тясно помещение и дори в коридор, без да създавате хаос и да пречите на движението, когато слагате или вадите продукти от него. Малките и по-големите фризери Crown са с минимално тегло, за да можете лесно да ги местите и променяте тяхното положение, в случай че се наложи.

Тиха и икономична работа

Модерните фризери ракла, които сме подготвили за вас използват статична система за охлаждане, но залагат на компресори от най-нов тип. Работата им е с максимално ниско ниво на шум, така че дори когато ви се наложи да спите в близост до уреда (например в кухнята), компресорът му да не пречи на спокойния ви сън. Имайте предвид, че за тихата работа, от значение е добрата нивелация на уреда.

Вероятно сте информирани, че консумацията на електричество на хладилниците и фризерите е пряко обвързана с температурата във вътрешното отделение. Всеки път, когато забравите вратата на съоръжението отворена, компресорът ще работи на пълен капацитет и с по-малки интервали на почивка, за да поддържа температурата, която е зададена.

Това не само ще доведе до бързата амортизация на компресора, но и ще повиши значително сметките ви за ток. Ще срещнете и друг сериозен проблем – натрупването на лед по стените във вътрешността и по съхраняваните хранителни запаси.

Със стандартния ракла фризер този проблем се елиминира автоматично, защото капакът му ще се затваря плътно под въздействие на собствената му тежест. Благодарение на гравитацията отпада притеснението дали капакът на фризера е плътно затворен, след като сте поставяли и изваждали някакъв вид храна от него.

Големите и малки фризери Crown използват съвременен вид термоизолация, която позволява запазване на температурата при продължителни прекъсвания на електричеството. Така храната ви не само няма да се развали, когато възникне аварийна ситуация, но и консумацията на електроенергия няма да се повишава при възобновяване на работа.

Препоръчваме на всички свои клиенти да си вземат енергоспестяващ или малък фризер, за да могат да замразяват хранителните си продукти без повишен финансов разход. Уредите от енергиен клас А и А++ са най-доброто решение на пазара в момента. Уверете се също, че моделът, който ще изберете е пригоден за работа в климатичните условия, характерни за нашата страна.

Защо ви е нужен нов уред за замразяване?

Битовите уреди се амортизират с времето, особено при ежедневна употреба. Дори да смятате, че вашият малък фризер, за който преди години сте платили солена цена, ви е напълно достатъчен, новите технологии, залегнали в хладилната техника ще ви предложат по-висока ефективност при минимален енергиен разход.

Имайте предвид, че след известно време уплътненията на вашия фризер се деформират и отлепват. Ако забелязвате постоянно натрупване на лед във вътрешността на фризера и по храната, която съхранявате вътре, значи затварянето е компрометирано, а поддържането на ниски градуси става за сметка на по-голямото натоварване на електромотора.

Знайте, че много скоро фризерът ви ще се нуждае от малък или по-основен ремонт. Загубата на фреон е често срещан недостатък на старите разработки, както и повредата на компресорните елементи. Такива ремонти струват пари, а в случая не може и дума да става за гаранционно обслужване.

Помислете сами кое е по-разумно – да ремонтирате един напълно амортизиран уред или да си купите чисто нов фризер ракла на невероятно ниска цена? Новата битова техника създава ежедневен комфорт и максимално потребителско задоволство. Няма да съжалявате, че сте заменили старото техническо решение с иновация, пригодена към нуждите на съвременния дом.

С модерния фризер, особено предоставен от нас на ексклузивна цена, семейството ви ще се храни здравословно. Модерните методи на замразяване позволяват в храните да се запазят всички полезни съставки – нещо, което не може да се каже за битовата техника от преди 20 години. С фризерите ни домакинствата от цялата страна могат спокойно да си спестят досадното, скъпо и сложно консервиране на месо, плодове и зеленчуци.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ