Електрическа машинка за пълнене на цигари с пет скорости

Гласове: 10 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: ST272
    Наличност: РАЗПРОДАДЕНО
  • Цена: РАЗПРОДАДЕНО 35.00лв. 23.00лв.
Кол-во: +
-

Можете с помоща на това устройство за не много време сами да си произведете в домашни условия неограничен брой цигари.

Цигарената заготовка се поставя на метална тръба, в която винтова пружина придвижва тютюна

  • Работи с цигарени гилзи (кухи цигари)
  • Производителност до 9 цигари в минута
  • Пет скорости
  • Пълненето е подпомогнато от електрически двигател и контейнерче за слагане на по голямо количество тютюн.
  • Изключително бърз и прост начин за пълнене на цигари в домашни условия

Важно:

След като напълните около 25-30 цигари, ще трябва да оставяте машинката да почива около 20 мин. Също трябва да се съблюдава използвания тютюн да не е много влажен, може да причини задръстване на металната тръбичка и в последствие - изгаряне на двигателя !!!

Представяме ви качествена бързооборотна електрическа машинка за пълнене на цигари, която ще ви позволи да спестите един от най-ценните ресурси – време. Ако сте от хората, които предпочитат да използват тютюн по собствен вкус, създавайки сами своите цигари, определено ще останете очаровани от възможностите на тази мощна електрическа машинка.

С помощта на тази високоскоростна електрическа машинка за цигари на невероятно изгодна цена, можете бързо и без излишни усилия да напълните количеството, което ви е необходимо за цялата седмица и дори за по-дълъг период от време. Ако ви липсва сръчност и достатъчно свободно време, за да направите повече цигари, този уред е идеалното решение.

Особености

Това, което отличава тази електрическа машинка за цигари от обикновените механични приспособления е нейната висока производителност. Машинката има капацитет да напълни до 9 цигари в минута, което означава, че в рамките на само 2 минути, вие ще имате напълно готова кутия за дневните си нужди. Ако сте от заетите хора, които обичат да планират и подготвят нещата от рано, този електрически уред ще ви бъде от огромна полза.

Ако прекалено високата скорост не ви позволява да контролирате напълно процеса, винаги можете да зададете по-ниска скорост на работа. Бързооборотната ни машинка за пълнене на цигари има 5 работни скорости, между които можете да избирате, спрямо индивидуалните си предпочитания. Правото на избор относно работните опции е плюс, който потребителите винаги оценяват.

Както механичните, така и болшинството електрически машинки за цигари работят с кухи цигарени гилзи с филтър, които ще трябва да закупите допълнително. Характерен за този уред е и принципът му на работа. Скоростта на зареждане на цигарените заготовки се постига посредством метална тръба, в която е вградена винтова пружина, придвижваща тютюна. Благодарение на така разработената конструкция, машинката е способна бързо да произведе голямо количество цигари с едно зареждане на съответните консумативи.

Защо тази машинка за цигари ви прави независими?

Предвид високите цени на фабрично произведените цигари, все повече пушачи решават сами да произвеждат цигари за собствените си нужди. Този метод е много по-изгоден не само за българските потребители, но и за повечето хора по света. С помощта на собствена машинка, вие можете сами да избирате тютюна, който пушите, а не да се съобразявате с избора на производителя. Работейки с качествен тютюн, вие можете да бъдете напълно сигурни, че във вашите цигари липсват опасни за здравето химикали, каквито повечето производители добавят в своята продукция.

Нашата електрическа машинка ви прави напълно независими и по още един начин. Вече няма нужда да се притеснявате, че магазините са затворени, а вие сте изпушили всичките си цигари. С машинката под ръка, вие можете винаги да си произведете неограничено количество цигари, без да се налага да излизате късно вечер и да изминавате разстоянието до най-близкия магазин, в който се продават тютюневи изделия.

Нашият съвет е да използвате качествен лицензиран тютюн от специализираните магазини, за да удължите живота на машинката. Недобре почистеният и нарязан тютюн, както и неправилно съхраняваната влажна суровина могат  да задръстят металната тръбичка, което ще затрудни работата на двигателя и неизменно ще доведе до фаталното му повреждане. Нискокачественият тютюн е значително по-опасен не само за здравината на електрическата машинка, но и за собственото ви здраве.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ