Статуетки

Ред:
Статуетки

Има една група орнаменти с изцяло декоративна функция, които се оказват непреходни. Те украсяват различни части на интериора – поставят се над камини, върху секции и на етажерки. Тяхното присъствие създава уют, а изборът им говори красноречиво за собствениците и обитателите на дома. Онлайн магазин Ontime ви представя страхотната си колекция от статуетки.

Какво е тяхното предназначение?

Статуетката, както самото наименование подсказва, е умалена версия на статуята. Това е фигура носеща конкретна символика. Неслучайно декоративните фигурки рядко се купуват за лични цели – те обикновено се подаряват. Решавайки да закупите статуетка за подарък, е много по-лесно да отправите специално послание към получателя.

Посланието би могло всеки път да бъде различно - бъди силен като лъва, нека богинята на съдбата те закриля, нека домът ти е благословен и т.н. За важните хора и специалните поводи, ви предлагаме страхотно разнообразие от статуетки за подарък. Те биха могли да красят секцията в нечий дом, масичката за кафе, лавиците, а защо не и бюрото в офиса?

Ключово предназначение на статуетката е да показва характера на домакините в един дом. Фигурките, изобразяващи слонче носят късмет и финансово благополучие, конят пък символизира стремеж към свобода и себеизразяване. Асортиментът ни от декоративни пластики, изобразяващи животни в движение е наистина впечатляващ.

Часовниците в колекцията ни от статуетки за дома имат конкретно предназначение – да показват точния час, но по един много атрактивен и ефектен начин. Поставете такъв часовник върху камината или друг изящен елемент от обзавеждането. Той ще се превърне в акцент в интериора, а не в нещо тривиално – купчина взаимно свързани механизми.

Какво ви предлагаме?

Статуетките представляват солидна част от продуктовия ни каталог. На тях сме посветили цели 7 страници, като разделът предстои да се разраства до още по-мащабни размери. Трудно ще се намери клиент, който да не открие в тази категория подходяща фигура, пластика, скулптура, която да подари при специален повод и на важен човек.

Фигурите, изобразяващи животни са с голяма численост. Някои от тях – лъв, овен, Темида, ви дават страхотна идея за подарък на представител на съответния зодиакален знак. Статуетка слонче никога не е излишна в един дом, заради позитивната си символика. Бухалът и совата са нощни птици с изключително очарование. Почти няма човек, който не би се радвал точно те да заемат централно място в определена стая.

Часовниците, поставени върху изящен декоративен пиедестал са перфектното украшение за жилище с класически и с по-старинен интериор. Лъвове, елени, птици, древногръцки богове – изберете орнаментът, който отговаря най-добре на вашия характер или на този, на когото ще го подарите.

Цените на статуетките и пластиките ни са не по-малко очарователни от самите продукти. За произведения с толкова висока художествена и естетическа стойност, едва ли бихте могли да платите по-малко от това, което ние ще ви поискаме. Тази категория е мястото, към което трябва да се отправите, когато трябва да купувате подаръци, а времето ви притиска.

В реалността е все по трудно да се намерят такива артикули, а цените в специализираните ателиета и художествени галери не са по джоба на всеки редови потребител – те са за отбрани ценители. Ние ви предлагаме всичко на едно място – страхотни подаръци, произведения на изкуството и удобството да пазаруваш както и когато ти е удобно.

Виж още