Магнитна стойка за телефон за кола

Гласове: 209 Рейтинг: 3.6
 • Код на продукта: st680
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 7.00лв.
Кол-во: +
-


Моделът е изключително практичен за всеки, който иска да ползва мобилното си устройство като навигационна система, да го съхранява сигурно или просто да знае къде се намира. При шофиране често се случва от джоба да изпадат различни предмети запалки, монети и особено телефон, а търсенето му из купето е потенциално опасно.

Стойката с магнитно прикрепяне, която ви представяме е изключително стабилна и удобна, за да закрепите своя телефон или навигационна система. Тя от своя страна се захваща много бързо и лесно за въздуховода на парното и може да се монтира/демонтира за секунди. Фиксирането на устройството е лесно и сигурно, а поставката разполага със специални предпазни уплътнения, които го защитават от повреждане.

Самата поставка има възможност за завъртане, така че да нагласите идеалния за вас ъгъл. Може да завъртате телефона си в хоризонтално или вертикално положение и изобщо под всякакъв друг ъгъл, както ви е най-удобно. Изчистената визия и практичност превръщат стойката за телефон за кола в перфектен избор за всеки автомобил. Специалните щипки позволяват лесно и стабилно закрепване за въздуховодите на парното във всяка кола.

Стил и практичност:

 • Стилна визия
 • Стабилно закрепване
 • Предпазва устройството от падане
 • Не нанася щети върху задния корпус
 • Възможност за регулиране на ъгъла
 • Подходяща за всеки автомобил
 • Съвместима с всяка марка устройства
 • Специални меки уплътнения
 • Намаляват разсейването от шофирането
 • Мигновено прикрепяне на устройството, за разлика от другите стойки

Комплектът съдържа:

 • 1 х Магнитна стойка със щипки за захващане към радиаторната решетка
 • 1 х Метална пластина с велкро стикер за прикрепяне към гърба на всяко устройство или кейс

Искаме да сме мобилни непрекъснато, тъй като това е единственият начин за достъп до достатъчно информация, с каквато буквално сме залети в съвременният свят. Автомобилът е единственото място, което изисква изключително внимание по отношение на мобилните си контакти. За безопасно шофиране вече се проектират изключително многобройни и разнообразни устройства. 

Магнитни стойки за телефон за кола са част от приспособленията, които ще ви държат в течение както за последните вести по света и у нас, така и с любимите ви мелодии. Те са и съоръжение за монтиране на GPS навигация – неотменен помощник при пътуване в извънградски зони и в натовареният градски трафик. Магазин Онтайм предлага магнитна телефонна поставка с всички необходими крепежни детайли за монтаж, и практична конструкция, адаптирана към всяка марка и модел лек автомобил. 

Метално устройство с велкро лепенка 

Продуктът е функционален аксесоар с конструкция от няколко части. Предлаганата магнитна стойка за телефони е компактна и изглежда красиво навсякъде. Цветът на прикрепящата пластина е черен, с цветен кант в няколко различни нюанси. 

Цветната част е металният корпус, а черната зона е специален велкро стикер, чрез който мобилните телефони и GPS навигатори се прикрепят към устройството. Прилепването става за секунди и е здраво, дори и при на интензивни автомобилни вибрации, така че изплъзването на мобилният апарат е невъзможно. 

Удобният магнитен телефонен държач се прикрепя към автомобилното парно с щипки. За монтажът са необходими едва няколко секунди, а материалът на крепежите съхранява автомобилната инсталация. Държачът е защитен с уплътнения, които предпазват фините компоненти от удар или сблъсък. Тя е подходяща за всякакъв смартфон, а пластината се захваща еднакво успешно и за кейс от различен материал. 

Здравина и подвижност 

Продуктът разполага с капацитет до 3 кг., което премахва ограниченията за видовете мобилни апарати, предназначени за него. Универсалният й дизайн е допълнен с предимството на подвижен корпус и изключително достъпна цена. 

Компактният продукт е от модерните стойки с магнит за автомобил, с усъвършенствано мобилно тяло. То позволява наклон от 90°, 270° и 360° по избор. Телефонът/таблетът/навигацията ви може да променя позицията си по всяко време, накланяйки се в хоризонтална или вертикална посока. Стойката е гъвкава и защитена от счупване, и след рязък наклон, което позволява да нагласяте позицията й, без да отмествате поглед от пътното платно. Мултифункционалното устройство е прекрасен подарък за запалени шофьори, който се вписва във всеки автомобилен интериор.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Магнитна стойка за телефон за кола

Доставка с

Цена 7.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ