0
0
.00
BGN

Електрическа дрифт количка - скутер F319, 6+, 12V

Опции

Модел: sz0643

Наличност: В наличност

 


420
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Електрическа дрифт количка - скутер F319, 6+, 12V - 1 бр. Общо: 420лв.

Чисто ново електрическо превозно средство 12V
Изпитайте тръпката на F319!

Скутер за баланс предназначен за деца на възраст над шест години, които управляват тази мощна и изключително маневрена дъска близо до земята, докато седят на нея. При 12V това превозно средство достига максимална скорост от 12 км / ч. 

За допълнителна безопасност скутерът F319 разполага с ръкохватки от двете страни на дъската и привличащ вниманието флаг, позволяващ на родителите да следят децата си. Управлението на F319 е лесно като детска играчка, просто преместете тежестта си наляво или надясно, докато натискате бензина.

Характеристики на продукта:
 • Мощност: 100-200w
 • Напрежение: 12v
 • Сертифициране: CE
 • Време за зареждане: 8-10h
 • Сгъваем: Не
 • Обхват на зареждане: 15-16 км
 • Размер на гумата: 9 инча
 • Максимална скорост: 10,5 км / ч
 • Максимално натоварване: 50кг
 • Мотор: 5HP 1.5W Висока скорост
 • Метод на спиране: Изключване + Задръжте
 • Използване на време: 60 мин.
 • GW / NW: 12 кг / 9,5 кг
 • Размер на продукта: 80 * 65 * 22
 • Размер на опаковката: 80 * 20,5 * 64см

Електрическата дрифт количка F319 бързо ще се превърне в любимата играчка на вашето дете. Това е уникално и вълнуващо превозно средство за игра, което съчетава удобството на електрическата енергия с тръпката от дрифта. Дизайнът на скутера предлага комбинация от ергономика и безопасност, осигурявайки на детето ви цял час забавление с едно зареждане на батерията.

Особености на дрифтинг количките

Тези компактни и леки превозни средства обикновено имат триколесен дизайн, с две задни колела и едно предно. Задните колела често са оборудвани със специални дрифт ръкави или ролки, които позволяват на малкия водач да извършва контролирани плъзгания и дрифтове, подобно на дрифт с автомобил.

Електрическият мотор осигурява необходимото задвижване, а водачите могат да контролират скоростта и посоката с помощта на кормило или кормилен механизъм. Много електрически дрифт колички и скутери се предлагат също с регулируеми ъгли на дрифта, което позволява на ездачите да персонализират своето изживяване въз основа на тяхното ниво на умения и предпочитания.

Тези превозни средства са популярни сред търсачите на силни усещания и ентусиастите, които се наслаждават на прилива на адреналин по време на плъзгане и дрифт маневри. Те често се използват за развлекателни цели, в затворени пространства като паркинги, писти за картинг или специални арени за дрифт. Дрифт количките с батерии са известни със своята маневреност, което ги прави подходящи за деца с различни нива на умения.

Безопасни ли са дрифт скутерите за деца?

Ако обмисляте да закупите тази електрическа дрифт количка за своето дете, логично е да си задавате въпроси, касаещи нейната безопасност. Независимо колко силно искат да зарадват децата си, отговорните родители не биха откликнали на всеки техен каприз, ако той създава риск за здравето и живота им.

Скутерите от този вид могат да бъдат забавно и вълнуващо занимание за деца над 6 години. Тяхната безопасност обаче зависи от различни фактори, включително дизайна на количката, условията на пистата и задължителния родителски надзор. На първо място е изключително важно да изберете модел, който отговаря на стандартите за безопасност.

Картингът трябва да има обезопасителни характеристики като регулируеми ограничения на скоростта, реагиращи спирачки и издръжлива конструкция за подобряване на безопасността. Скутерът F319 достига максимална скорост от 12 км/ч, което само по себе си е показател за неговата безопасност. „CE” сертификатът дава допълнителна гаранция за съответствие с европейските стандарти.

Важно е да уточним, че условията на пистата играят важна роля за безопасността при управление на дрифт скутер. В идеалния случай тези превозни средства трябва да се използват върху гладки и добре поддържани повърхности. Неравният и груб терен може да увеличи риска от злополуки или наранявания.

Надзорът е от първостепенно значение, когато децата управляват какъвто и да е вид електромобили. Винаги трябва да присъства възрастен, който да дава насоки, да налага правилата за безопасност и да наблюдава поведението на децата. Освен това децата трябва да носят подходяща предпазна екипировка, включително каска, наколенки и налакътници, за да се сведе до минимум риска от нараняване в случай на инциденти.

Родителите също трябва да се уверят, че децата са получили обстойни инструкции за работа с вълнуващата количка за дрифт. Това включва разбиране на функциите за управление, поддържане на безопасна скорост и уважение към другите участници на пистата. След всичко, казано до тук, можем да обобщим, че дрифт количките могат да бъдат безопасни за деца над 6 години, когато се вземат подходящи мерки за безопасност.

Нашата дрифт количка за каране е чудесно решение както за домашна/лична употреба, така и за бизнес начинания. Може да се закупи като допълнително развлекателно пособие за детски площадки, спортни и увеселителни съоръжения и дори за центрове за обучение. Цената на скутера е повече от достъпна предвид високото му качество технически характеристики.

Играчката може да се закупи и на изплащане с любезното съдействие на кредитните ни партньори.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти