Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/html/ontimebg.com/system/config/ssb_library/ssb_cache.php on line 1
ᐉ Детски телефон Talking Tom, интерактивна играчка на топ цена - Онтайм

Детски телефон Talking Tom, интерактивна играчка

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
 • Производител: КНР
  Код на продукта: sz0636
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 12.00лв.
Възможни варианти
Цвят:

Кол-во: +
-


Mузикален говорещ телефон Talking Tom, подходящ подарък за вашето дете!
Музикалната играчка – перфектен способ за занимавка , приятно разсейване, съчетано с весели мелодии!
Функции на продукта:
 • Повтаряне на глас
 • Издава звуци
 • Барабан
 • Телефонен звън
 • Възпроизвеждане на мелодии
 • Приспивни мелодии
 • Разказване на приказки на Руски език
 • Увеличаване/ намаляване на звука
 • Фенер
Характеристики:
 • Материал: Пластмаса
 • Захранване: 3 х AAA батерии / не са включени в комплекта
 • Размери: В/Ш/Д - 15/8/0.5см
Не се колебайте! Това е идеалният подарък за вашето дете!

Ако не можете да откъснете смартфона си от ръцете на детето си, подарете му детски телефон Talking Tom. Малкият ви палавник ще бъде очарован от многобройните функции на забавното устройство. Времето му ще минава в приятни игри и слушане на детски песнички, вместо в пакости, когато времето не позволява да го изведете навън.

Най-забележителният смартфон за деца

Говорещият Том е спечелил милиони почитатели сред децата по света, набирайки популярност като забавно приложение за смартфони. Въпрос на време беше приложението да се превърне в самостоятелно интерактивно устройство, под формата на детски телефон играчка. Телефонът Talking Tom използва чип от ново поколение, което прави играчката 5 пъти по-бърза и по-ефективна.

Цифровата обработка на сигнала Crystal Voise се използва за подобряване на качеството на звука. Оригиналната функция на приложението – възпроизвеждането на думи със смешен глас си остава най-харесваната от малчуганите. Когато котаракът запее, на лицето на вашето дете ще грейне усмивка, карайки го да забрави за удареното си коляно.

За разлика от други модели детски телефони, интерактивната играчка „Говорещ Том” има пълен набор от функции, сред които:

 • Изпълнява 8 гласови команди, на които може да даде 39 различни отговора;
 • Разпознава глас;
 • Управление чрез докосване на сензорни бутони;
 • Разказва приказки;
 • Записва и възпроизвежда изречените думи, както и различни звуци, например шамари, удари, барабани и др.,
 • Възпроизвежда телефонен звън;
 • Функция фенерче.

Смартфонът за деца има цели 12 функции, подредени в менюто на дисплея, така че дори по-малки деца да могат да се справят с избора на режими. Осигурена е също възможност за включване на слушалки. Много полезна опция, която родителите ще оценят. Няма да се налага да чувате говорещия котарак, докато гледате любимия си сериал.

Причини да подарите смартфон-играчка на детето си

Ако се чудите какво да подарите на малкото си дете за Коледа, детският телефон Том е една хитра идея. От подаръка ще спечели не само хлапето, но и вие самите. Собственият ви смартфон вече няма да е заложник в палавите детски ръчички. Ще можете да комуникирате и сърфирате в мрежата, без уговорки и молби.

Ще се радвате на пълния пакет мегабайти и на пълен заряд на батерията. Едва ли има майка, която не се е оказвала с изтощена батерия, защото детето ѝ си е играло дълго с телефона ѝ. Освен това ще позволите на мъничето да се почувства като голям човек. Децата искат да подражават на възрастните и собственият смартфон им дава такава възможност.

Вградените програми не са пристрастяващи и не подтикват подрастващите към агресия, както повечето компютърни игри. Напротив, всяка функция на устройството има за цел да радва и забавлява, като създава изцяло позитивни емоции. Интерактивните детски телефони играчки почти винаги имат и известен образователен характер. Говорещото коте ще подпомогне развитието на говорните и двигателните умения на най-малките.

Телефончето за деца ще ги запознае с начина на работа на този вид устройства. Ще ги приучи да боравят по-внимателно с телефоните – с неговия собствен, и с тези на мама и тати. Функционалността на интерактивната играчка е такава, че не се изисква постоянно взиране в екрана, което е вредно за зрението на подрастващите. Играчката използва повече звукови, отколкото визуални програми.

Искате ли да чувате постоянно смеха на детето си?

Децата са необременени от проблемите на възрастните и за тях е по-лесно да се усмихват и смеят на дори най-простите шеги. За един родител няма по-прекрасен звук от смеха на собственото му дете. Бърборивият котарак от детския телефон играчка умее да развеселява мъниците, особено когато повтаря казаното от тях със смешното си гласче.

Подарявайки му чудесната Talking Tom играчка, детето ви ще се весели по нов начин, като не ви ангажира с измислянето на нови смешки и забавни игри. Телефонът – игра ви осигурява повече време за ежедневните задачи и за така бленуваната почивка. Вместо мърморене ще чувате любимия смях. На мястото на бясно тичащото из стаите хлапе ще се появи малчуган, способен да седи мирно и да си играе с телефона.

Не можете да пеете приспивни песни на любимото си същество? Любимата детска играчка телефон ще го прави вместо вас. Не се притеснявайте, заради скромните си певчески умения и беден репертоар. В телефона е вградена богата фонотека с опция за последователно възпроизвеждане на всички запаметени мелодии.

Телефончето се захранва от 3 ААА батерии, което е добра новина. Винаги можете да смените изтощените батерии, когато сте навън, а играчката е загубила своя заряд.

Вижте още:

Сходни артикули (12)