ᐉ Конзола с игри x6, 8GB, 4.3 LED на топ цена - Онтайм

Конзола с игри x6, 8GB, 4.3 LED

Гласове: 5 Рейтинг: 4.6
  • Код на продукта: sz0564
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 75.00лв.
Кол-во: +
-


ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ИГРИ
Портативната игрова конзола идва с изключително разнообразие от предварително инсталирани игри. Можете да избирате между аркадни, приключенски AVG, RPG и екшън игри. Налични са няколко нива на трудност – от най-лесно за начинаещи, до ниво с много висока трудност за напредналите. Продуктът поддържа добро качество на графиките. Ако сте почитател на HD резолюцията ще можете да се насладите на преживяване с разделитена способност на изображенията до 1080p. Към интерфейса е добавен изход за AV кабел, с който да се свържете с HD телевизор или монитор и да се възползвате от големия екран без загуба на качеството.

Като допълнение към страхотната резолюция продуктът използва технологията DTS за стерео съраунд звук. Ако разполагате с подходящо оборудване, можете да включите устройството към подобна аудио система. То използва необходимото кодиране за възпроизвеждането на звука на множество канали.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ
Игровата конзолата предлага и много други полезни функции както за работа, така и за развлечение. Тя се доближава като функционалност до съвременно мобилно устройство с основни опции. С нея ще можете да слушате музика и да гледате видео, тъй като се поддържат най-популярните формати и разширения. Предлага и слушане на аудио книги, календар, калкулатор, дори и английски речник.

С 3 мегапикселовата камера ще я използвате за снимки и видео запис със задоволително качество. Тя има HD 4.3 инчов дисплей с ярък и контрастен цвят за максимално впечатляващо преживяване.

ПАРАМЕТРИ
Портативното устройство има своя вградена памет за складиране на файлове от 8 GB. Използва презареждаща батерия с много голям капацитет – 1250 mAh. Гарантира издръжливост във времето и няколко часа използване без прекъсване за зареждане. Зареждането се осъществява с микро USB кабел, който можете да включите в лаптоп или компютър.

Корпусът има компактен размер и удобни контроли, включително и аналогов стик за въртене на 360 градуса. Поддържа се меню на английски език, а към интерфейса е добавен вход за слушалки.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Размер: 6.3 х 73.8 х 174 мм;
Материал: ABS;
Цвят: Черен, син, бял;
Дисплей: 4.3 инча HD;
Камера: 3 мегапиксела;
Вградена памет: 8 GB;
Батерия: 1250 mAh;
Зареждане: 2 часа;
Издръжливост на батерията: 4-5 часа;
Интерфейс: Mini USB, AUX 3.5 мм вход, AV изход;
Графични: JPEG, GIF, PNG, TIF, BMP;
Видео: AVI, RMVB, MP4, 3GP;
Аудио: MP3, WMA, WAV;
Поддържани параметри: 1080p Full HD,
Аудио стерео звук DTS;
Екстри: E-книги, аудио книги, преводач.
КАКВО СЕ НАМИРА В КОМПЛЕКТА
Портативна игрова конзола X6;
Кабел за зареждане микро USB;
Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ