ᐉ Тоалетна за кучета с изкуствена трева на топ цена - Онтайм

Кучешка тоалетна с изкуствена трева 70 х 44см.

Гласове: 55 Рейтинг: 4.7
 • Код на продукта: sy292
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 42.00лв.
Кол-во: +
-


Кучешка тоалетна с трева е много хитър и практичен начин да научите кучето си да се изхожда където трябва. Когато то е навън, в естествена среда, надушвайки миризмата на другите кучета, то се ориентира къде трябва да си върши работата. Но когато си е вкъщи, нещата вземат доста неприятен обрат. Веднъж изходило се някъде, то предпочита да го прави отново и отново там, защото му мирише на правилното място. Ако искате да научите кучето си да пишка на точно определено място, тази кучешка тоалетна ще ви свърши чудесна работа.

Нейната гениалност се крие в използването на изкуствена трева, разположена върху пластмасова тавичка с решетка върху нея. Когато кучето се изпишка, течността преминава през тревата и се събира в тавичката, която след това много лесно може да почистите. Осигурете удобство за себе си и любимеца си с тази хитра кучешка тоалетна.

Ползи и предимства на продукта:

 • Обучава любимеца да се изхожда на правилното място
 • Лесна за почистване тавичка
 • Антибактериален материал
 • Тревата не задържа миризми

Характеристики:

 • Размери:70/44 см

Изключително удобната тоалетната за кучета Potty Patch е просто незаменима, когато вашият домашен любимец не може да излезе навън и когато цял ден сте на работа. Много е лесно да обучите с това приспособление домашния си любимец да облекчава физиологичните си нужди на подходящите за целта места. Създайте комфорт на четириногия си приятел, осигурявайки същевременно чиста и приятна среда в уютния си дом.

Характеристики и предимства на продукта

Кучешка тоалетна Potty Patch е уникална не само с удобния си начин на използване, но и със специалния си трислоен дизайн. Тристепенната конструкция на приспособлението има две основни цели – да създаде усещане у животното, че е на открито, и да улесни вас в поддържането на чиста и приятна среда у дома.

 Трислойният дизайн включва

 • Горен слой покрит с мека изкуствена трева, специално проектирана така, че течността да може да тече свободно през него;
 • Втори слой - решетка, която поддържа тревата суха, като я държи над течността;
 • Трети слой/дъното - тава за многократна употреба с капацитет за събиране на течности до 4L.

Заслужава си да обърнем внимание на всеки от пластовете на тоалетната, но като че ли повърхностният прави най-силно впечатление с чудесните си характеристики и хигиенни свойства. Тревистата постелка имитира тревна площ не само визуално. Тя отделя миризма, която кара кучетата да я възприемат като естествена растителност. По този начин им казва, че е уместно да облекчат естествените си нужди именно там.

Същевременно за направата ѝ са използвани специални синтетични влакна с антибактериални свойства. Заслужава си да инвестирате скромна сума в тази страхотна кучешка тоалетна с трева, защото антибактериалните функции на покривката включват и устойчивост на миризми. За разлика от килимите и мокетите в дома ви, тя няма да абсорбира миризмата от кучешката урина и да я отделя в продължение на дни.

Защо е задължително да осигурите подобно удобство на кучето си?

Водени както от добри чувства, така и от егоизъм, хората често вземат куче, без да са в състояние да му осигурят комфортна и здравословна среда. За разлика от котките, кучетата много по-трудно се приучават да облекчават физиологичните си нужди на строго определени места, още по-малко в кутии.

Двукратните и дори трикратни дневни разходки са не само за раздвижване, а преди всичко, за да могат животните да се облекчат спокойно и навреме. Без домашна тоалетна за кучета, вие сте задължени да извеждате животното достатъчно често, за да не му се налага да потиска естествения си порив да се облекчи. Продължителното задържане на урина би могло да причини хронични инфекции на уринарния тракт и дори сериозни бъбречни проблеми.

Имайте предвид, че преди да се изходи на килима, кучето ви се е измъчвало с часове. Затова вместо да му се карате и да го наказвате – вземете му тази атрактивна и преди всичко антибактериална тоалетна за куче. С нея ще му осигурите място, където може спокойно да се облекчава, без да потиска натуралните си инстинкти.

Какво носи на вас тази покупка? Нищо друго, освен пълно удовлетворение. От една страна ще бъдете спокойни, че сте осигурили комфорт на най-добрия си приятел, а от друга, ще си спестите неприятните моменти по почистване на кучешките „бели”. Почистването ще остане ваша грижа, но в никакъв случай процесът няма да бъде така сложен и уморителен, както обработката на мокри петна от меките настилки и дамаските на мебелите.

Тревистият горен слой на тоалетната, както вече казахме, не абсорбира миризми и пропуска свободно течностите. За нейната хигиенизация няма да е нужно да полагате почти никакви грижи. Същото е валидно и за втория сегмент от конструкцията – решетката. Тя служи като бариера, така че първият и последният ред да не влизат в съприкосновение.

Единственият детайл на чудесната кучешка тоалетна с изкуствена трева, който ще трябва да почиствате е дъното/ тавата. Тя е изработена от висококачествена непореста пластмаса, което улеснява процесите по хигиенизация. Необходимо е да измиете дъното с топла вода и почистващ препарат.

Не препоръчваме при почистването да използвате препарати на основата на хлор или белина, защото те отделят миризма, която кучето ви обезателно ще подуши. Това може да го накара да се откаже да използва тоалетната за дълго или завинаги. Най-доброто почистващо средство са неутралните екологични средства както и препаратите за съдове. Съветваме да поддържате тавата чиста и да изливате течността максимално редовно.

Тоалетна за кучета ще намерите на различни цени в зоомагазините и в някои сайтове. Продукт с подобно качество, функционален дизайн и толкова изгодна цена обаче, предлагаме само ние. Побързайте да се възползвате от щедрата ни оферта – поръчайте своя полезен подарък за най-добрия си приятел още сега!

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ