Приспособление за отделяне на мазнини от ястия Fat Magnet

Гласове: 2 Рейтинг: 4.5
  • Код на продукта: ST112
    Наличност: В наличност
  • В наличност Цена: 12.00лв.
Кол-во: +
-

Не е тайна, че храната определя здравословното ни състояние и начина, по който изглеждаме. Това, че го отричаме, съвсем не променя реалността. Изключително стресиращо изглежда погледнато отстрани, как се лансират принципи на хранене, които тотално не отговарят на ежедневието на средностатистическия българин, как се отхвърлят традиционни за страната ни храни и им се поставя печат „вредни“, „отровни“ и т.н.

Всичко това е последвано от чувство за вина и неудовлетвореност, че не правим достатъчно за здравето си и сами сме си виновни за появилите се хронични заболявания и липсата на енергия. Да, всъщност в това има истина, но добрата визия в никакъв случай не изисква минаване към веган или вегетариански режим и пост до безкрай. Има и много по-лесни начини. Една от основните спънки в стремежа за отслабване, поддържане на здравословно тегло и борба със сърдечно-съдовите заболявания, е прекомерното използване на мазнина. Ако все още се учите, не може да преценявате добре или просто сте сложили повече без да искате, имаме идеалното решение за вас. Fat Magnet е малък аксесоар, благодарение на който ще може да отнемете излишната мазнина от вашето ястие. Така то ще стане по-здравословно, няма да навреди на линията на тялото и по никакъв начин няма да се отрази на вкуса на гозбата.

Лесен за използване и ефективен

Измийте и подсушете аксесоара. Поставете Fat Magnet във фризера за минимум 4 часа. Когато сте готови за действие, просто плъзнете бавно металната част на Fat Magnet по повърхността на ястието, където обикновено изплува мазнината. Няколко секунди след като поставите аксесоара върху мазнината, тя се втвърдява и полепва по него.

Характеристики:

  • Лесно отделя излишната мазнина от ястието
  • Намалява неговата калоричност
  • Подкрепя усилията за добро здраве
  • Лесна употреба
  • Без консумативи и захранване
  • Компактни размери
Лесна поръчка

Приспособление за отделяне на мазнини от ястия Fat Magnet × 1 бг.

Цена: 12.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ