Очила за уголемяване на образа BIG VISION

Гласове: 20 Рейтинг: 4.1
 • Код на продукта: ST524
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 13.00лв.
Кол-во: +
-


Очила BIG VISION правят всичко по-голямо и по-ясно.Увеличително стъкло без абсолютно никакво изкривяване прави ежедневните задачи по-лесни и по-приятни.

Много хора по света носят очила, дали заради късогледство, дали заради далекогледство или пък друг проблем. Но дори и здравите очи понякога се изморяват и имат нужда от помощ. Точно такава може да получите с очилата Big Vision. Техните стъкла увеличават образите със 160% и ви позволяват да вденете конеца в иглата, да прочетете дребния шрифт на хранителните продукти или просто ви помагат при нужда от взиране.

Биг Вижън не подобряват зрението, както и не го коригират. Те увеличават образите, за да виждате дребните детайли, без да натоварвате очите си. Конструкцията им е изключително удобна за продължително носене – мека носна преграда, лека рамка, а големите стъкла позволяват да ги сложите върху коригиращите зрението ви очила и да виждате кристално ясно.

Ползи и предимства

 • Удобни за носене
 • Увеличават образа със 160%
 • Подходящи при ежедневните задачи
 • Големи стъкла
 • Унисекс модел

Какво ще получите при покупка

 • 1 х Увеличаващи образа очила
 • 1 х Красива транспортна опаковка

Уникални и единствени по рода си – Big Vision очила, които можете да закупите още днес на абсолютно символична цена. Те ще бъдат вашият помощник в голяма част от от ежедневните задачи, особено онези, изискващи особено внимание, прецизност и наистина много силно зрение, с каквото малко хора реално разполагат.

За любителски и професионални нужди

Очилата са последна дума на оптичната технология, съвместявайки добре познатото ни приспособление за коригиране на зрението и увеличителната лупа. Това не е обичайният коректив за четене, който възрастните хора използват, за да прочетат дребния шрифт на някои продукти и за опериране с фини и дребни предмети – не! Тук ви представяме две мощни увеличителни стъкла, монтирани върху супер удобна рамка.

Единствените по рода си увеличителни очила Big Vision могат спокойно да заместят професионалните лупи, използвани от много занаятчии – ювелири, дърводелци, шивачи, изобретатели, електротехници и др. Предимството на тези очила е, че осигуряват пълна свобода на ръцете. Вместо да държите лупата с едната си ръка, можете да използвате и двете за изпълнение на съответната дейност.

За много хора е хоби да майсторят макети на важни за историята монументи, както и къщички в супер умален вариант. Имайки предвид с колко дребни детайли трябва да се работи, наличието на удобно разположено пред очите увеличително стъкло, се оказва огромно улеснение.

Вече носите обичайните приспособления за корекция на късогледство, далекогледство или астигматизъм? Няма проблем. Бързаме да уточним, че Биг вижън няма да ги заместят, но могат да работят в комбинация с тях. Коригиращите лещи не влизат в конфликт с увеличителните по никакъв начин. Рамката и самите стъкла революционния продукт са достатъчно големи, за да покрият оптическия коректив, който носите постоянно.

Този продукт vs. увеличителната лупа

И след като вече обсъдихме приликата, нека обърнем внимание и на съществените разлики между лупата и очилата. Докато ръчното оптическо приспособление има капацитет да увеличава наблюдаваните детайли до 50 пъти, то очилата Big Visio имат 160% увеличителна способност. Те ви позволяват да виждате миниатюрни детайли, които с просто око дори не се забелязват – пукнатини, драскотини и всякакви фини недостатъци.

За разлика от лупите, „Биг вижън” технологията не допуска изкривяване на образа. Това е от значение не само за прецизността на работа, но и за запазване доброто състояние на зрението. Способността за пречупване на светлината при естествената леща в окото е податлива на различни деформации, възникнали вследствие от използването на неподходящи коригиращи и уголемяващи образа стъкла.

Изключително удобна за продължително носене конструкция

Очилата са средство за коригиране на зрението, чието продължително носене може да създаде известно неудобство. Когато стъклата са твърде тежки, заради големия диоптър и други коригиращи свойства, рамката оказва голямо натоварване върху хрущяла на носа. Не след дълго носещият ги започва да изпитва дискомфорт и дори болка, а понякога се стига и до изтъняване на притиснатата област.

Нашите иновативни увеличителни очила са с невероятно лека и удобна за носене рамка. Имат много мека носна преграда, така че продължителната работа с тях няма ви притеснява. Длъжни сме да припомним отново, че този продукт не е заместител на предписания от офталмолог зрителен коректив, бил той само за четене или за постоянна корекция на зрението. Биг вижън не коригират зрителната способност, нито пък я подобряват в дългосрочен план.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Очила за уголемяване на образа BIG VISION

Доставка с

Цена 13.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ