ᐉ Керамичен газов котлон двойка с три горелки на топ цена - Онтайм

Газов котлон керамичен с три горелки

Гласове: 71 Рейтинг: 3.1
 • Производител:
  Код на продукта: sv803
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 84.00лв.
Кол-во: +
-


Керамичен газов котлон тройка предлага изключително удобство при ползване в домашни условия и за професионални цели. Освен много практичен, моделът е и много красив. Корпусът е произведен от висококачествен керамичен материал, който се почиства изключително лесно и изглежда много стилно.

Два от котлоните са с еднакъв голям размер, а третият е разположен между тях и е малък. Така се постига съвършен баланс за нуждите на всеки. Газовият котлон е с пиезоелектрическо запалване за повече удобство и сигурност.

Ползи и предимства:

 • Висококачествена изработка
 • Уникална визия
 • Три котлона
 • Лесна употреба
 • Подходящ за домашна и професионална употреба

Характеристики:

 • Материал – керамика
 • Размери – 72/40 см
 • Мощност (на всички котлони) – 7.7 kW

Всяка професионална, а също и домашна кухня се нуждае от висококачествен керамичен газов котлон като този, който ви предлагаме. С модерна визия и още по-модерен дизайн, уредът ви предлага максимална бързина, удобство и пълна безопасност. Идеално решение за малки кухни, където липсва свободно пространство за инсталиране на готварска печка. Може да се използва и на открито.

Предимството да готвиш на газ

Всеки, който поне веднъж е готвил на газова печка, е осъзнал безспорните плюсове на тази технология. Директният пламък на котлона намалява повече от половина времето за термична обработка на храната. Точката на кипене при варене се достига за броени минути, в зависимост от големината на съда и количеството течност в него.

Все по-често сме принудени да готвим бързо, а в това отношение газовите котлони нямат аналог. Ако сте решили да инвестирате в някой от газовите керамични котлони двойка, ние ви предлагаме по-рентабилно решение. Котлонът ни е с цели три горелки – две стандартни и една малка, на която можете да варите вода за чай или кафе.

Трите гнезда ви дават възможност да се развихрите. Кухнята на ресторанта ви ще изпълнява по-бързо клиентските заявки, защото ще можете да готвите едновременно две ястия на големите горелки, както и да затопляте с уникална бързина сосове и други ястия и да ги поддържате непрекъснато на желаната висока температура.

С какво керамичният модел е по-добър от универсалния? Той го превъзхожда по няколко показателя, най-вече с привлекателната си визия и лекота на почистване. Ако ви се е налагало да почиствате загорели, изкипели храни от котлона, определено знаете за какво говорим. Керамичното покритие не допуска проникване на съставките в дълбочина, а така те биват лесно отстранявани с обикновени средства за почистване.

Притежанието на висококачествен газов котлон керамичен е повод за гордост и удобство за всяка домакиня. С него, когато се приберете от работа вечер, имате възможността да приготвите вечерята за семейството си за много кратко време. Варенето, задушаването и пърженето си остават най-бързите методи на приготвяне на храна. Ако времето ви притиска, винаги можете да сготвите италианска паста, която всеки обича.

Нашият модерен и супер функционален газов керамичен котлон може да се използва и под открито небе. Този вид уреди имат предимството да са абсолютно необвързани с електрическата мрежа. Вземете го със себе си, когато отивате на къмпинг или риболов, за да имате къде да си готвите и топлите вода за домакински нужди. Ще е нужно обаче да осигурите и източник на газ – изправна и регламентирано безопасна газова бутилка.

Котлонът се предлага без бутилка за газ, редуцил вентил и мека връзка. Такива трябва да си набавите допълнително. Препоръчваме да използвате само изправни компоненти.

Вижте още: котлон на газБЪРЗО ПОВИКВАНЕ