ᐉ Газови и ел. котлони на супер цени от Онлайн магазин OntimeBg

Газови и ел. котлони

Ред:
Газови и ел. котлони

В онлайн магазин Ontime ще намерите всичко за бита, включително богат избор от съвременни газови котлони на конкурентни цени. Продуктите ни са идеално решение не само за редовите български домакинства, но и за професионалните кухни на ресторанти, закусвални, столове и изобщо за всички места, където се приготвя и предлага храна.

Предимства

Предимствата на котлоните, работещи с природен газ са безспорни и много на брой. Това, с което качественият газов котлон превъзхожда електрическия, е преди всичко бързината, с която се извършва топлинната обработка. Времето е ценен ресурс както в заведенията за хранене, така и в домашните кухни.

Винаги е по-удачно да спестите време, готвейки на газов уред, отколкото да разхищавате оскъдните си минути в очакване на електрическата плоча да достигне максималната си температура. Съвременните газови котлони са претърпели редица подобрения, така че да се осигури не само пълна безопасност за ползвателя, но и оптимизиране на работните процеси.

Котлонът на газ започва топлоотделяне в момента, в който бъде включен. Той не отнема от природния ресурс, използван като енергиен източник, а единствено отдава. По отношение на икономичната си работа, добрите газови котлони за бита нямат алтернатива до момента. Управлението на природния ресурс е оптимизирано до степен, позволяваща да се сведат разходите до минимум.

В същото време, самият източник на енергия – природният газ, е многократно по-евтин от електрическата енергия. Едно просто изчисление показва, че дори при ежедневна и интензивна употреба на газовия уред, разходите ви ще възлизат на не повече 10 – 15 лв месечно. Никога не бихте могли да постигнете такава икономия с който и да е електроуред или печка на твърдо гориво.

Независимостта, която ви дава един котлон на газ е безценна. Представете си колко фатално повредени ястия ще си спестите, избягвайки честите и непредвидени прекъсвания на електроподаването, които са ежедневие в нашата страна. Когато токът спре, вие можете спокойно да продължите да готвите, осигурявайки на своето семейство, гости или клиенти вечерята, която сте им обещали.

Единствен аргумент, който бихте могли да изтъкнете, колебаейки се дали да заложите на газов котлон, предвид ниските цени, на които се предлагат тези уреди, е безопасността. Уверяваме ви, че всички инциденти, за които сте чували, се дължат на техническа неизправност или небрежност от страна на ползвателя.

Нашите газови котлони, са не само супер изгодни като цена, но и с вградена многостепенна защита. Защитите включват прекъсване на газоподаването при угаснал пламък, както и перфектно уплътнен клапан против изтичане на газта. За да си гарантирате необходимото спокойствие, препоръчваме да използвате единствено качествени оригинални връзки, отговарящи на размера на изхода. Използването на преходници и некачествен редуцил-вентил шланг е грешка.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме богат асортимент от уреди с превъзходно качество и функционален дизайн. Котлоните ни са дело на утвърдени производители, което гарантира дългосрочната им, но и напълно безопасна работа. От тук можете да изберете единичен газов котлон със защита (с едно гнездо), както и да заложите на двоен или троен модел.

Всяко от изделията е произведено съобразно високите стандарти за качество. Наблегнато е на предпазните функции срещу инциденти, каквито са особено нужни при уредите от този тип. Котлоните ни са компактни и лесно преносими. Това ги прави идеално решение за къмпинги, за вилата и за продажба на хранителни продукти на открито.

Корпусът на част от изделията е изработен от алпака, докато при други е използвана здрава и защитена от корозия ламарина. Едни от най-атрактивните ни предложения, са котлоните с керамичен плот. Чугунените горелки са пригодени за дългогодишна и безпроблемна работа, предвид изключително високата топлоустойчивост на този материал.

От магазина ни имате възможност да закупите качествен газов котлон на цена, по-ниска от тази на електрическите модели. Котлонът, който ще изберете би могъл да бъде за готвене и затопляне на хранителни продукти, а също и специално разработен за бързо приготвяне на палачинки. Тук погрешният избор е невъзможен.

✅ За какви цели са подходящи газовите ви котлони❓

Постарали сме се да предложим максимално разнообразие от газови котлони, което означава, че всеки наш клиент, независимо от целите му, ще намери идеалното решение в каталога ни. Имаме богат асортимент от големи и мощни модели, подходящи за професионални кухни и ресторанти, както и стандартни битови с едно, две и три гнезда.

✅ Безопасно ли е да се готви на газ❓

Отговорът на този въпрос зависи изцяло от вида на котлона, който се използва. Ние предлагаме изцяло нов тип разработки, оборудвани със защита, която спира газта при угаснал пламък. Освен това, уредите ни са изработени от термоустойчив метал, без никакви запалими елементи. С нашите продукти готвенето на газ е абсолютно безопасно.

✅ Лесно ли е привеждането им в експлоатация❓

Ако сте решили да преминете към използване на природен газ за битови или професионални нужди, няма да срещнете особени затруднения с приспособяване към новата технология. Котлоните ни са самостоятелни елементи и за да работят, се нуждаят от газова бутилка и елементи за свързването ѝ към котлона – маркуч с редуцил-вентил и т.н. Препоръчваме да поверите свързването на уреда на професионалист при липса на опит и познания.
Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ